Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός αστυνόμευσης των Ιονίων Νησιών
Aστυνομικές επιχειρήσεις στα Ιόνια Νησιά για την πρόληψη της εγκληματικότητας
Κοινωνία
10/01/2015 | 17:18

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός αστυνόμευσης των Ιονίων Νησιών στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιούνται διαδοχικές αστυνομικές εξορμήσεις από τις αρμόδιες, κατά περίπτωση, αστυνομικές Υπηρεσίες.

Οι έλεγχοι εντάθηκαν, κατά περίπτωση, την εορταστική περίοδο έχοντας ως στόχο την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών στην εμπορική δραστηριότητα και την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών.

Αναλυτικότερα από τις  Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κερκύρας,  Κεφαλονιάς και Λευκάδας κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν χθες (09.01.2015), σε καταυλισμούς που διαμένουν ρομά προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

  • Ελέχθησαν : συνολικά 96 οχήματα και 110 ημεδαποί και αλλοδαποί
  • Συνελλήφθησαν: συνολικά 9 ημεδαποί και αλλοδαποί για κλοπή, παράνομη οπλοκατοχή, διωκτικά, επαιτεία και άλλες παραβάσεις.

Από τις περιπτώσεις αυτές ξεχωρίζουν οι συλλήψεις δύο ημεδαπών ηλικίας 66 και 48 ετών σε Κεφαλονιά και Κέρκυρα αντίστοιχα, για παράνομη κατοχή κυνηγετικών όπλων.

  • Βεβαιώθηκαν : 25 επικίνδυνες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για όριο ταχύτητας , μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους καθώς και άλλες παραβάσεις.
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer