Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν και δύο άνθρωποι του χωριού για την προσφορά τους στον πολιτισμό και τον σύλλογο
“Ο Πλάτανος” έκοψε την πίτα του στον… παράδεισο των Λουρδάτων
Κοινωνία
09/01/2015 | 23:06

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

O Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Λουρδάτων “Ο Πλάτανος” έκοψε το βράδυ της Παρασκευής την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην κατάμεστη αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου που αποτελεί, πλέον, και την έδρα του.

Παρόντες από τις αρχές του νησιού ήταν η Βουλευτής του Νομού και υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Αντιδήμαρχος Λειβαθούς, Βαγγέλης Κεκάτος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Λειβαθούς, Ηλίας Κουρκουμέλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος (είναι και κάτοικος Λουρδάτων) Μάκης Δημητράτος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Χρήστος Μαγουλάς, οι οποίοι στους χαιρετισμούς που απεύθυναν εξήραν την προσπάθεια και το έργο της Προέδρου του Συλλόγου, Χαρίκλειας Μαγουλά.

Στο μήνυμα της η κα Μαγουλά ανέφερε: “Σας καλούμε όλους στον Σύλλογο. Να δώσουμε τη μάχη για να κάνουμε το χωριό μας υπόδειγμα. Διαθέτουμε έναν παράδεισο. Ας τον κάνουμε ακόμη καλύτερο. Ολοι μπορούμε να προσφέρουμε. Κανένας δεν περισσεύει”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που συντόνισε ο δημοσιογράφος και μέλος του Συλλόγου, Λιβέριος Πετρίδης τιμήθηκαν και δύο άνθρωποι του χωριού για την προσφορά τους στον πολιτισμό και τον σύλλογο.

Πρόκειται για την ποιήτρια, Θέλξη Μαγουλά, η οποία συγκίνησε τον κόσμο και καταχειροκροτήθηκε κατά την εκφώνηση ενός από τα ποιήματα που έχει γράψει και τον Αγγλο, Χιου Κούμσκι, ο οποίος είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Λουρδάτων και χάρισε για τον Σύλλογο ένα μπιλιάρδο, μια τηλεόραση και μια βιβλιοθήκη.

Η βράβευση τους έγινε από την κα Θεοπεφτάτου και τον κ. Κεκάτο, αντίστοιχα.

Οσο για το φλουρί της πίτας; Ο τυχερός που το βρήκε ήταν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλαχάτων “Ο Αίνος”, Μπάμπης Μινέτος, ο οποίος έλαβε και ένα συμβολικό δώρο.

Η συνέχεια της όμορφης βραδιάς περιλάμβανε πλούσιο φαγητό, εντελώς δωρεάν για όλο τον κόσμο και την κλήρωση των δώρων από τη λαχειοφόρο αγορά που οργάνωσε ο Σύλλογος.

Αξίζει: Η… ατάκα του Βαγγέλη Κεκάτου όταν βράβευσε τον Χιου Κούμσκι: “Είστε ο δεύτερος Χιου που γνωρίζω από τη Μεγάλη Βρετανία. Ο πρώτος ήταν… ο Χιου Γκραντ!”

platanos (1) platanos (2) platanos (3) platanos (4) platanos (5) platanos (6) platanos (7) platanos (8) platanos (9) platanos (10) platanos (11) platanos (13) platanos (14) platanos (15) platanos (16) platanos (17) platanos (18) platanos (19) platanos (20) platanos (21) platanos (22) platanos (23) platanos (24) platanos (25) platanos (26)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer