Ήταν το κάτι άλλο! Κεφαλονίτικο Γλέντι με τα Μερμηγλόπουλα να ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους στα Φραγκάτα [εικόνες]
Life
28/07/2024 | 11:42

Για ακόμη μία χρονιά το Κεφαλονίτικο γλέντι στα Φραγκάτα κέντρισε το ενδιαφέρον ντόπιων και τουριστών. Χθες το βράδυ μικροί και μεγάλοι έδωσαν ραντεβού στα Φραγκάτα σε ένα πανηγύρι με άκρως κεφαλλονίτικη διάθεση που είχε ετοιμάσει ο καλλιτεχνικός σύλλογος του «Μέρμηγκα»!

Φαίνεται να το διασκεδάζει ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος δίπλα στον π. Γεράσιμο και στους συνεργάτες του. Στη φωτό διακρίνουμε επίσης την Πρόεδρο του χωριού Ειρήνη Τζάκη, και τους Σπ. Ματιάτο και Σπ. Σαμούρη

Οι επισκέπτες είχα την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη φημισμένη κεφαλονίτικη κρεατόπιτα, ριγανάδα, γίδα βραστή, να γευτούν τη ξακουστή φέτα Κεφαλονιάς και φυσικά να απολαύσουν τα τοπικά γλυκά ταψιού, φτιαγμένου από τις νοικοκυρές του χωριού και με την …ευλογία του π. Γεράσιμου!

Φυσικά στο γλέντι δεν λείπει και η ορχήστρα του Άγγελου Ανδρεάτου

Φυσικά δεν έλειψαν και οι Κεφαλλονίτικοι παραδοσιακοί χοροί από τα Μεργμηγκόπουλα του συλλόγου που έδωσαν το μήνυμα της συνέχειας στην παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας.


Όλα τα παραπάνω δεν θα γινόντουσαν αν δεν ήταν η μουσική παρέα του Άγγελου Ανδρεάτου που κράτησε το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πλήθος κόσμου στα Φραγκάτα

Τα όμορφα καρέ απο το μεγάλο γλέντι στα Φραγκάτων κάλυψε για το ekefalonia.gr ο Neil Jackson.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer