O Κεφαλονίτης chef Γιώργος Αντωνέλλος πάει την πλούσια κουζίνα της Κεφαλονιάς στο Salonika Restaurant του Makedonia Palace και μαγειρεύει μαζί με έναν από τους καλύτερους Έλληνες chef και executive chef του ξενοδοχείου, Σωτήρη Ευαγγέλου! Οι chefs μαζί με την ομάδα του ξενοδοχείου ετοιμάζουν ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού.
Στις 7, 8 και 9 Ιουνίου, στο Salonika Restaurant μέσα από το μενού Κεφαλονιάς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κεφαλονίτικη γαστρονομία. Αυθεντικές γεύσεις της Κεφαλονιάς μέσα από πιάτα όπως η Κεφαλονίτικη κρεατόπιτα, το κουνέλι λαγωτό, η αγκινάρα τηγανιτή, θα πρωταγωνιστούν, ενώ το μοναδικό terroir της Κεφαλονιάς θα αναδειχθεί μέσα από τη wine list. Ρομπόλα, μαυροδάφνη βοστιλίδι και μοσχάτο είναι μερικές από τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού που περιλαμβάνει η λίστα με κρασιά από τα τοπικά οινοποιεία.
Ο Γιώργος Αντωνέλλος με την έντονη τοπική ταυτότητα των πιάτων του, συμβάλλει στην ανάδειξη της γαστρονομίας και πολιτισμού της Κεφαλονιάς.
Η διοργάνωση δράσης γίνεται από την Άνθεια Κώτση.