Με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο της Genius In Gastronomy που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς [εικόνες]
e Gastronomie
18/05/2024 | 18:47

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το sold out σεμινάριο της Genius In Gastronomy που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς πήρε την πρωτοβουλία να φέρει στην Κεφαλονιά το σεμινάριο «Genius Wine Step Course» ώστε να προσφέρει την ευκαιρία στους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο κρασί.

 

Το σεμινάριο έλαβε χώρα στις 13-15 Μαΐου στον χώρο του Mythos +estiasis και το παρακολούθησαν επαγγελματίες από τον κλάδο της εστίασης, των ξενοδοχειακών και των οινοποίειων, οι οποίοι οικοδόμησαν γνώσεις και διευρύναν την εμπειρία τους στο κρασί, κάτι που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν τη δουλειά τους, προσφέροντας άρτιες υπηρεσίες. Δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να λάβουν και τον επιπλέον τίτλο Junior Sommelier για το οποίο έδωσαν περαιτέρω εξετάσεις.

Ευχαριστούμε πολύ το Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης και το Mythos +estiasis, την Genius in Gastronomy και όλους όσοι παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν το σεμινάριο.

Σε συντονισμό της Άνθειας Κώτση.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer