Ήταν όλοι εκεί: Μεγάλη συγκέντρωση του Στέλιου Σπαθή στους ετεροδημότες της Αθήνας [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
25/09/2023 | 18:50

Το μεσημέρι της Κυριακή 24/9, στο κατάμεστο Πολιτιστικό κέντρο της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά ο συνδυασμός «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» για την Έρισο, την Πύλαρο και την Σάμη με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Στέλιο Σπαθή, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με ετεροδημότες του δήμου Σάμης.

Οι παραβρισκόμενοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ανέπτυξαν τις θέσεις τους πάνω σε θέματα που έχουν εμπειρία και υποσχέθηκαν να προσφέρουν με όλες τις δυνάμεις τους για το καλό του τόπου μας.

Στη εκδήλωση των ετεροδημοτών στην Αθήνα έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, η ΧΑΛΙΚΙΑ-ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Χαριλάου, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός (ΣΑΜΗ) που μίλησε για τον πολιτισμό και την πολιτιστική μας παράδοση και την ανάγκη μεταλαμπάδευσης της στους νέους.

Η ΑΝΤΥΠΑ ΣΟΦΙΑ του Ζαχαρία, Προϊσταμένη HR ΕΔΟΕΑΠ (ΕΡΙΣΟΣ) παρουσίασε το θέμα για την κοινωνική πολιτική.

Η ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ ΜΑΡΙΑ του Σταύρου, Αρχιτέκτων (ΠΥΛΑΡΟΣ), ανέπτυξε τις θέσεις της για τις υποδομές και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γερασίμου, Δημοτικός Υπάλληλος (ΠΥΛΑΡΟΣ) το θέμα που ανέπτυξε αναφερόταν στη δημόσια διοίκηση.

Ο ΦΛΩΡΑΤΟΣ (ΠΙΤΣΙΝΙΟΣ)ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γερασίμου, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής Υπ. Δικαιοσύνης, (ΣΑΜΗ), μίλησε για θέματα διαφάνειας και αυστηρού ελέγχου των οικονομικών

Ο ΤΡΟΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός &

Ο ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΝΤΕΝΗΣ) του Σωτηρίου, Επιχειρηματίας (ΕΡΙΣΟΣ), αναφέρθηκαν στα θέματα της Ερίσου, όπως η υγεία, η ύδρευση και η πυρασφάλεια.

Από τα Τοπικά Συμβούλια στην εκδήλωση παραβρέθηκαν :

Σκιαδαρέση Αργυρή του Απόστολου, Συνταξιούχος.
Φιλιππάτος Γρηγόριος του Δημητρίου, Ιδιωτ. Υπάλληλος-Φωτογράφος.

Τον λόγο μετά πήρε ο επικεφαλής και υποψήφιος Στέλιος Σπαθής όπου τόνισε με έμφαση ότι οι «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» είναι μια δυνατή ομάδα από γυναίκες και άνδρες, με βιωματικό αποτύπωμα στην περιοχή μας και διάθεση να συνεισφέρουν με τις γνώσεις, τις ιδέες και τον ενθουσιασμό τους, δεν κατέθεσαν απλά μια άνευρη υποψηφιότητα, αλλά κατέθεσαν το όραμά τους και την όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά.
« …Πιστεύουμε στις δυνατότητες τόσο της περιοχής μας όσο και των ανθρώπων της….Σήμερα μόνο με έναν ολοκληρωμένο και καλά προετοιμασμένο σχεδιασμό και δυνατή ομάδα θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά. Έχουμε ανάγκη την ποιοτική μεταβολή. …»

Κατόπιν ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού που είναι ρεαλιστικό και άμεσα υλοποιήσιμο.

Κλείνοντας τόνισε με έμφαση ότι δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο, τα προβλήματα με την προηγούμενη δημοτική αρχή δεν λύθηκαν αλλά πολλαπλασιάστηκαν και απαιτούν άμεσα λύσεις.

 

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer