Αλέξανδρος Παρίσης για το μουσείο Σκλάβου: «Κοιτάξτε πίσω σας, την ανικανότητα των αντιπάλων μας»
Αυτοδιοίκηση
25/09/2023 | 13:20

Το κώδωνα του κινδύνου χτύπησε ο Αλέξανδρος Παρίσης κατά την χθεσινή ομιλία του στο Αργοστόλι. Αναφερόμενος για το μουσείο Σκλάβου έδειξε την ανησυχία του για την πορεία του εμβληματικού αυτού μουσειακού έργου που μάλιστα είχε ενδιαφερθεί προσωπικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ο ίδιος τόνισε το όλο εγχείρημα δημιουργίας μουσείου στο πρώην κτίριο της Τράπεζας Ελλάδος για να στεγάσει τη συλλογή των γλυπτών του μεγάλου Κεφαλονίτη καλλιτέχνη Γεράσιμου Σκλάβου, φαίνεται να βρίσκεται στον «αέρα» εξαιτίας της προχειρότητας και των λαθεμένων χειρισμών της σημερινής δημοτικής αρχής του Θεόφιλου Μιχαλάτου, με άμεσο κίνδυνο να επιστραφούν στους δωρητές τα εκθέματα που βρίσκονται στα υπόγεια του Δημοτικού Γηροκομείου σε κιβώτια.

Μάλιστα απευθυνόμενος στο κόσμο ο κ. Παρίσης τόνισε, «κοιτάξτε πίσω σας, την ανικανότητα των αντιπάλων μας. Το παλιό κτίριο της Τράπεζας Ελλάδος, που είναι έρημο κλειστό. Θα γινόταν Μουσείο Σκλάβου, αλλά ποτέ δεν έγινε. Φίλοι και φίλες, αυτή την ανικανότητά τους προσπαθούν με νύχια και με δόντια να την κρύψουν».

 

Αξίζει: Στο επιτελείο του Αλέξανδρου Παρίση έλεγαν σήμερα με σκωπτικό ύφος ότι αντί να πετάνε drone οι αντίπαλοι λες και είμαστε σε «εμπόλεμη ζώνη» καλό θα είναι ο κ. Μιχαλάτος και η παρέα του να κοιτάξουν τις προθεσμίες του έργου γιατί το μουσείο θα πάει …περίπατο!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer