Ο Νίκος Παππάς στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη: Μπορεί να δώσει τον δυναμισμό που το κόμμα χρειάζεται
Πολιτική
19/09/2023 | 11:41

«Συναντηθήκαμε με τον Στέφανο. Είχαμε μια πολιτική συζήτηση για το μέλλον της παράταξης. Δεν είναι η πρώτη συζήτηση που είχαμε, έχουμε ξανακάνει κι άλλες. Το περιεχόμενο θα το δείτε στην κοινή δήλωσή μας που θα βγει σε λίγο. Ενώπιον του δημοκρατικού κόσμου δηλώνω πως ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή στον δεύτερο γύρο. Μπορεί να δώσει τον δυναμισμό που το κόμμα χρειάζεται».

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι παρασκηνιακές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ηγεσία του κόμματος, με τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου να βρίσκονται στην τελική ευθεία της κούρσας.

Το πρωί της Τρίτης ο κ. Κασσελάκης συνάντησε τον Νίκο Παππά στη Βουλή, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10. Οι δυο τους έκαναν από κοινού δηλώσεις, με τον Νίκο Παππά να λέει ότι θα έχει τη στήριξή του στον δεύτερο γύρο

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παππάς ήρθε τέταρτος στις εκλογές με 8,68% (12.787 ψήφοι), πίσω από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος πήρε 8,93% (13.156 ψήφοι).

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer