Το ekefalonia για την ομιλία του Θεόφιλου Μιχαλάτου – Αλήθειες και ψέματα
Πολιτική
18/09/2023 | 11:11

Μετά τη χθεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού ο Θεόφιλος Μιχαλάτος προχώρησε σε μία ομιλία στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας επιτέθηκε στον Αλέξανδρο Παρίση.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε σελίδες ολόκληρες για τις ανακρίβειες και τα ψέματα που ακούστηκαν από τον κ. Μιχαλάτο, αλλά θα περιοριστούμε στα 5 καλύτερα τα οποία προκάλεσαν τον κοινό νου.

1) “εμείς είμαστε αυτοί που το 2022 αφήνουμε πλεόνασμα στο Δήμο 5 εκατομμύρια ευρώ”

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο. Το ότι δεν έκανε καμμία αναφορά για το περιβόητο θέμα των 11 εκατομμυρίων ή το ότι ο Δήμος έχει πλεόνασμα 5 εκατομμύρια τη στιγμή που βγήκε στη φόρα ότι η ΔΕΥΑΚ απέκρυπτε από τον προϋπολογισμό το υπέρογκο αυτό χρέος. Φανταστείτε μόνο τι άλλο δεν έχουν δει τα μάτια μας από αυτούς που “νοικοκύρεψαν το Δήμο”.

2) Ο κ. Παρίσης και οι πληρωμένοι διαφημιστές και δημοσιογράφοι του

Ο άνθρωπος ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του σχεδόν τα μισά μέσα ενημέρωσης του τόπου μας, μιλά για πληρωμένους δημοσιογράφους… Πραγματικά εδώ μείναμε άφωνοι με το θράσος του κ. Μιχαλάτου… Σε αυτό το σημείο ακόμη και αυτοί που ήταν στο γήπεδο χαμογελούσαν αμήχανα.

3) Τα έργα μου: Ανάπλαση Αργοστολίου

Αυτή η δήλωση απλά προσβάλλει τη νοημοσύνη κάθε Αργοστολιώτη ο οποίος 4 χρόνια τώρα δεν έχει να γίνεται απολύτως τίποτα. Μάλλον μπέρδεψε την ομιλία με τα ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης της ιδιοκτησίας του.

4) Για τον κ. Παρίση: Να μας δείξει ένα έργο που έκανε την περίοδο. Ψάξαμε και δεν βρήκαμε καμία μελέτη

Για να τον βοηθήσουμε στο ψάξιμο, αρκεί να κοιτάξει έξω από το παράθυρο του στο Δημαρχείο και να δει την πλατεία, πεζόδρομους και πολλά άλλα. Για να το βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο, είναι τα έργα σε όλες τις αφίσες και φωτογραφίες που παρουσιάζει σε όποιον υψηλό καλεσμένο έρχεται στο νησί μας π.χ. στον Πρωθυπουργό που επί μισή ώρα του έδειχνε την ανακαινισμένη από τον Αλ. Παρίση πλατεία Αργοστολίου.

5) Δεν εκμεταλλεύτηκε κανένα χρηματοδοτικό εργαλείο. Παρόλο που υπήρχε φιλική κυβέρνηση προς αυτόν.

Εδώ ο κ. Μιχαλάτος χάθηκε μέσα στα ίδια του τα ψέματα. Ο κ. Μιχαλάτος λίγο πιο πριν έλεγε με περηφάνια πόσα εκατομμύρια έχει αντλήσει σε σημείο που πνιγήκαμε στα μετρητά! Αντί να απολογηθεί αφού με τόσα χρήματα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, κάνει κριτική στον Παρίση του οποίου η πρώτη τριετία ήταν μεσούσης της οικονομικής κρίσης και παρόλα αυτά όλοι είδαμε (εκ του αποτελέσματος) τι κατάφερε.

Είπε και άλλα πολλά ψέματα και ανακρίβειες αλλά αυτό που δεν ανέφερε καν ο κ. Μιχαλάτος και που όλοι περίμεναν ήταν το μέγα θέμα των 11 εκατομμυρίων της ΔΕΥΑΚ προς τη ΔΕΗ και ποτέ δεν έφτασε στο δημοτικό συμβούλιο.

 

Η συντακτική ομάδα του ekefalonia

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer