Προκλητικός ο Μπατιστάτος: «Δεν θελουμε έργα και γιατρούς, αλλά να κλείσει η δεξιά παρένθεση της διαπλοκής»
Πολιτική
31/07/2022 | 12:15

Με μια προκλητική ανάρτηση στο Facebook ο αντιπρόεδρος του δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου, της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου, κ. Αριστοτέλης Μπατιστάτος τα βάζει με την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού με εκφράσεις πεζοδρομίου.

Ο κ. Μπατιστάτος, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι δεν τον ενδιαφέρει η ανακοίνωση, εκ μέρους του Πρωθυπουργού, για τα  έργα  που θα εξαγγείλει τόσο για  το οδικό δίκτυο και τις προσλήψεις γιατρών όσο  και στην κατασκευή νέου μουσείου στο Αργοστόλι αλλά, όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «να κλείσει όσο το δυνατόν νωρίτερα η δεξιά παρένθεση της διαπλοκής».
Μάλιστα, κλείνει την ανάρτηση  του με τη φράση «καλη δύναμη σε όλους μέχρι να φύγει».!

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μπατιστάτου:

 

Ελάχιστους μήνες πριν από τις εκλογές δεν θέλουμε ούτε γιατρούς, ούτε δρόμους, ούτε μουσεία. Αυτά τα θέλαμε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που θέλουμε τώρα από τον κ. Μητσοτάκη με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του στο νησί είναι ένα πράγμα. Να προκηρύξει εκλογές όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να κλείσει η δεξιά παρένθεση ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (Φορέας Διαχείρησης Στερεών Αποβλήτων), ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ (εποχικοί εργαζόμενοι στον τουρισμό με αποδοχές Μπαγκλαντές και ρεπό τον Νοέμβριο), ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (καμιά εικοσαριά εκατομμύρια αδιάθετα στην Περιφέρεια) και ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ (Φορέας Διαχείρησης του Αίνου στη Ζάκυνθο). Δεν έρχεται ο πρωθυπουργός Άη Βασίλης με τα δώρα. Έρχεται ένας πρωθυπουργός σε απόγνωση ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι η πρώτη μονοεδρική που θα χάσει θα είναι η Κεφαλονιά και η Ιθάκη. Καλή δύναμη σε όλους μέχρι να φύγει. Καλημέρα!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer