Βάζουν «φωτιά» οι δηλώσεις Μπατιστάτου: Σκληρή ανακοίνωση ΝΔ Κεφαλονιάς –Εγκαλεί Συριζα και Μιχαλάτο
Πολιτική
31/07/2022 | 13:24

Με αφορμή την ανάρτηση του όψιμου στελέχους της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου (Αντιπροέδρου του Δημοτικού Γηροκομείου) και Πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αριστοτέλη Μπατιστάτου για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κεφαλονιά, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είναι λογικό ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να μη θέλει δρόμους, γιατρούς και μουσεία. Αυτό φάνηκε άλλωστε από το μηδενικό έργο που άφησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε αυτούς τους τομείς στα  νησιά μας.

Δυστυχώς για τον κ. Μπατιστάτο και ευτυχώς για τους πολίτες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, ο Πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης επιθυμεί και θα δώσει λύσεις και για τους δρόμους και για την υγεία και τα μουσεία.

Πάντως, οφείλει επίσημα η Νομαρχιακή Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει τελικά αν επιθυμεί να δοθούν λύσεις στα ζητήματα της Υγείας, των Υποδομών και του Πολιτισμού στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Οφείλει τέλος ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος να απαντήσει δημόσια αν συμφωνεί με τις απόψεις του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Γηροκομείου περί διαπλοκής, εκμετάλλευσης, ανικανότητας και ανοησίας της Κυβέρνησης. Αν διαφωνεί, υπάρχει τρόπος να το δείξει ζητώντας του είτε να ανακαλέσει είτε να τον αποπέμψει από τη θέση ευθύνης που του έχει εμπιστευθεί.

 

ΔΕΕΠ ΝΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer