Όλα τα ονόματα του νέου ΔΣ
Έκλεισαν οι κάλπες στο ΚΤΕΛ -Νέος Πρόεδρος ο Σπύρος Σαμούρης -Μεγάλος χαμένος ο Σαράντης Παναγιωτάτος [εικόνες]
Κοινωνία
12/01/2019 | 22:38

Με τη συμμετοχή των μετόχων του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς έκλεισε πριν από λίγο η κάλπη για την εκλογή του νέου  διοικητικού συμβουλίου. Μετά την καταμέτρηση των σταυρών συγκροτήθηκε το σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Νέος πρόεδρος εκλέγεται, με συντριπτική πλειοψηφία, ο Σπύρος Σαμούρης που διαδέχεται τον, ομολογούμενος πετυχημένο, απερχόμενο πρόεδρο Κωσταντίνο Κακουράτο.

Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο Κωσταντίνος Κοκκόσης

Μέλη του νέου Συμβουλίου είναι επίσης οι

Κωσταντίνος Κακουράτος

Νικόλας Κολαϊτης

Άγγελος Νεόφυτος

Δεν κατάφερε να εκλεγεί Πρόεδρος ο Σαράντης Παναγιωτάτος.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο ekefalonia.gr ο νέος Πρόεδρος Σπύρος Σαμούρης ευχαρίστησε όλους του μετόχους για τη βοήθεια και στήριξη τους. Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «θα συνεχίσουμε το έργο μας μαζί με όλους στο νέο διοικητικό συμβούλιο ενωμένοι με γνώμονα τόσο το συμφέρον της εταιρίας αλλά και με μεγάλο σεβασμό στο λαό της Κεφαλονιάς που μας δίνει καθημερινά τον οβολό του καθώς και στους θεσμούς του τόπου».

Αξίζει: Ιδιαιτέρα συγκινημένος ήταν ο πρώην Πρόεδρος Κώστας Κακουράτος που παρότι δέχθηκε σφοδρή κριτική κατά τη διάρκεια Γενικής Συνέλευσης, από μικρή μερίδα των μετόχων, παρόλα αυτά όχι μόνο κατάφερε να επανεκλεγεί στο νέο ΔΣ αλλά η ομάδα που διαχρονικά τον στήριζε κέρδισε τις τέσσερις από τις πέντε έδρες!

Σημείωση: H κάθοδος του Βασίλη Κοκκόση από την Αμερική, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, επηρέασε πολύ την ετυμηγορία του εκλογικού σώματος.

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer