Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
zwdia
Ζωδια
22/12/2015 | 10:31

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/12-27/12) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Κριούς! Μείνετε στο σπίτι σας και θα περάσετε υπέροχα! Η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας φέρνει τρυφερές, συναισθηματικέςστιγμές και φωτίζει ένα οικογενειακό γεγονός το οποίο έχει προετοιμαστεί έξι μήνες πριν. Νιώθετε πιο οικεία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως καλέσετε τους αγαπημένους σας σε ένα εορταστικό δείπνο στο σπίτι σας ή ασχοληθείτε με τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μπορεί ακόμα και ναυπογράψετε μια νέα μίσθωση, ειδικά αν νιώθετε ότι το σπίτι που διαμένετε δεν μπορεί να σας δώσει ηρεμία και ασφάλεια. Χαρά, ενθουσιασμό, πάθος και λάμψη σας φέρνει αυτές τις γιορτινές ημέρες η στοργική Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών, σε ένα εξάγωνομε τον Δία. Νιώθετε περισσότερη εμπιστοσύνη και οικειότητα με τον αγαπημένο σας, δίνετε όρκους αγάπης για να είστε μαζί και το επόμενο έτος. Η σχέση σας είναι ευλογημένη από το λαμπρό αστέρι των Χριστουγέννων.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/12- 27/12) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Ταύρους! Τι όμορφα είναι να είστε με κόσμο! Η Πανσέληνος φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, της κοινωνικότητας και της επικοινωνίας, και σας κάνει χαρούμενους καιομιλητικούς, άλλωστε αυτό απαιτεί το κλίμα των γιορτών. Ένας διάλογος ήη ανταλλαγή απόψεων θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά με κάποια άτομα ή μια ιδέα την οποία έχετε επεξεργαστεί τους τελευταίους έξι μήνεςπου θα μπορούσε επίσης να αποδώσει καρπούς. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις είναι σίγουρο ότι θα έρθουν αναπάντεχα στη ζωή σας, γι’ αυτό μην προσπεράσετε κάποιες πληροφορίες που θα έχετε. Μια νέα αγάπη μπορεί να μπει στη ζωή σας, καθώς η μαγνητική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, συναντά σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο τον τυχερό Δία. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που σας μαγνητίζει με ένα βλέμμα του, που σας μιλά και κτυπά η καρδιά σας δυνατά, μια γνωριμία που έχειμακροπρόθεσμη προοπτική. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε τα εξής: Αυτό το άτομο μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από τον συνηθισμένο σας τύπο, έτσι να έχετε ανοικτό μυαλό και καρδιά. Ή ίσως ένα ερωτικό ενδιαφέρον μετατραπεί σε κάτι πιο μόνιμο και σταθερό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/12-27/12) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Διδύμους! Έχετε τα χρήματα στο μυαλό σας; Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, φέρνει ένα οικονομικό ζήτημα στο φως. Μια νέα προσφορά εργασίας, ένας οικονομικός διακανονισμός ή μια προώθηση σας φέρνει το φεγγάρι στην πόρτα σας. Ή ίσως μια νέα πηγή εσόδων αυξάνει τον τραπεζικό σας λογαριασμό και σας κάνει να αισθάνεστε επιτέλουςασφαλείς. Αυτό το σεληνιακό φως αποκαλύπτει τη γρήγορη διαδρομή προς τη δουλειά των ονείρων σας ή την εξεύρεση ενός πελάτη που θα συμβάλει θετικά στην αύξηση του τραπεζικού λογαριασμού σας. Η καλή παρέα θα απελευθερώσει την αρνητική ενέργεια μέσα σας, καθώς ηΑφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, ενώνεται σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον αισιόδοξο Δία. Αφήστε στην άκρη τα απλά ρούχα και φορέστε κάτι πιο εντυπωσιακό και κολακευτικό, άλλωστε το προστάζουν οι γιορτινές ημέρες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/12 – 27/12) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Καρκίνους! Ό, τι θέλετε, κάντε το να συμβεί! Η Πανσέληνος στον πρώτο οίκο σας, του νέου ξεκινήματος, σας δίνει μια νέα ώθηση στη ζωή. Αν τους τελευταίους έξι μήνες, έχετε προσπαθήσει για ένα προσωπικό έργο ή να κάνετε αλλαγή σε κάποιον τομέα της ζωής σας, τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε το ντεμπούτο σας. Παίρνετε πρωτοβουλίες, είστε ατρόμητοι και αυθεντικοί, είστε ο εαυτός σας! Σύντομα θα έχετε την αδελφή ψυχή δίπλα σας ή κάποιον για να σας ανεβάσει στη σκάλα της επιτυχίας. Οι άλλοι άνθρωποι σαςθεωρούν ως ηγέτη, είστε η ψυχή της παρέας. Τι άλλο θέλετε περισσότερο; Έχετε τη σεληνιακή άδεια να προωθήσετε τον εαυτό σας. Αισθάνεστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, χάρη στην Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον τυχερό Δία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/12 – 27/12) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Λέοντες! Είστε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, κατανοείτε το βαθύ μήνυμα που σας στέλνει: της αγάπης και της συγχώρεσης. Η Πανσέληνος στον πνευματικόδωδέκατο οίκο σας, θεραπεύει τις πληγές της ψυχής σας, νιώθετε γαλήνη και ειρήνη. Μετά από έξι μήνες ενδοσκόπησης, έχετε κάνει τον απολογισμό σας, νιώθετε να είστε στην κορυφή του βουνού, έτοιμοι να αγκαλιάσετε μια νέα πραγματικότητα. Γιορτάστε με αγάπη αυτή τη συναισθηματική αναγέννησή σας, συγχωρώντας όσους σας πλήγωσαν και αποκαθιστώντας την ψυχική ηρεμία σας. Ίσως τώρα ασχοληθείτε περισσότερο με το θείο ή απλά κάνετε μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα ή κοντά σε νερό. Η επικοινωνία σας με τη φύση (κυρίως με το νερό) θα μπορούσε επίσης να αποκαταστήσει την ψυχή σας. Μη φανταστείτε όμως ότι θα περάσετε αυτές τις γιορτινές ημέρες μόνοι σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/12-27/12) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Παρθένους!Γιορτάστε! Η Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της κοινωνικής δραστηριότητας, φέρνει μια αισιόδοξη νότα στη ζωή σας, ζείτε έντονα τις στιγμές. Ένα ομαδικό έργο θα μπορούσε να κάνει θετικά βήματα, έτσι συσπειρώστε την ομάδα σας και ολοκληρώστε το. Ίσως η ομάδα σας σημειώσει μια μεγάλη νίκη ή απλά συγκεντρώνετε τους φίλους σας και διασκεδάζετε μέχρι το πρωί. Ή μπορεί να ασχοληθείτε με κάποιαεθελοντική εργασία ή να κάνετε φιλανθρωπίες, δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά τα ανθρωπιστικά ζητήματα. Η εξυπηρετική σας φύση δεν μπορεί να μην είναι έκδηλη αυτές τις Άγιες ημέρες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/12 – 27/12) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Ζυγούς! Είστε έτοιμοι για μια κορυφαία στιγμή στη ζωή σας; Οι προοπτικές της σταδιοδρομίαςσας γίνονται πιο φωτεινές, χάρη στην Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, τηςεπιτυχίας. Η επιμελής εργασία σας θα μπορούσε να αποδώσει καρπούςκαι γιορτάζετε την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας. Ίσως καταφέρετε και να τελειώσετε ένα έργο για το οποίο προσπαθούσατε καιρό. Νιώθετε πολύ καλύτερα, καθώς τώρα έχετε μια σαφή εικόνα για ταεπόμενα μεγάλα βήματά σας. Απευθυνθείτε σε πιο έμπειρα άτομα για καθοδήγηση ή άτομα σε υψηλές θέσεις. Θα μπορούσε να ανοίξει μια συναρπαστική πόρτα, εάν είστε νομότυποι και ηθικοί. Αν τους τελευταίους έξι μήνες έχετε προσπαθήσει για μια προαγωγή ή μια αλλαγή εργασίας ή ακόμη και για μια ριζικά νέα πορεία στη σταδιοδρομία σας, τώρα θα δείτε τους καρπούς των κόπων σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/12- 27/12) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Σκορπιούς! Χαρά, αισιοδοξία και ελευθερία σας προσφέρει η Πανσέληνος στον επεκτατικόένατο οίκο σας, σκέφτεστε τα ταξίδια, την περιπέτεια και τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας. Αν τους τελευταίους έξι μήνες είχατε προσπαθήσει να αλλάξετε τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία της ζωής σας, τώρα βλέπετε με ένα νέο τρόπο τα πράγματα, μπαίνει φρέσκος αέρας στο μυαλό και την καρδιά σας. Συνειδητοποιείτε ότι ακόμη και μια συνηθισμένη ρουτίνα, θέλει αλλαγήκάπου-κάπου. Είστε έτοιμοι να τραπείτε σε φυγή, αναζητάτε την ελευθερία και την περιπέτεια, κάνοντας ένα ταξίδι ή απλά κάτι διαφορετικό. Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε ή απλά να ξεφύγετε από την αποτελμάτωση,ήρθε η ώρα να αδράξετε την ευκαιρία! Αφήνετε τις συνήθειςδραστηριότητές και τις υποχρεώσεις σας, συναντάτε ανθρώπους πουκανονικά δεν θα προσεγγίζατε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/12-27/12) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Τοξότες! Πάθος, δύναμη και τόλμη σας χαρίζει η Πανσέληνος στον πολυμήχανο όγδοο οίκοσας, και φέρνει μια ευχάριστη τροπή των γεγονότων, βελτιώνει τηνοικονομική σας κατάσταση και ενισχύει τις στενές σχέσεις σας, αισθάνεστε ένα πιο βαθύ συναισθηματικό δεσμό, μια ένωση ψυχής. Ένα ζήτημαακινήτων ή μια επιχειρηματική συμφωνία που ήταν στον αέρα εδώ και έξι μήνες λαμβάνουν ένα ευτυχές τέλος. Εσείς και η αγάπη σας μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε από κοινού και νιώθετε ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας ή ενώνετε τους οικονομικούς πόρους σας. Είναι επίσης μια καλή εβδομάδα για να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρουςσας με ένα συνεργάτη με σκοπό το αμοιβαίο κέρδος. Αισθάνεστε ανεξήγητα αισιόδοξοι, χάρη σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, με τον κυβερνήτη σας, τον αισιόδοξο Δία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/12- 27/12) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Αιγόκερους! Έχετε τη διάθεση να γίνετε «ένα» με την αγάπη σας και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους, καθώς η Πανσέληνος στέλνει το φως της στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μια σημαντική σχέση σας, επαγγελματική ή προσωπική, μεταβαίνει στο επόμενο επίπεδο. Ή μπορεί να αποφασίσετε να χωρίσετε, καθώς τώρα συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα.Έχετε μια συνεργατική διάθεση, θέλετε να βρεθείτε με κόσμο, έτσι καλλιεργείτε υγιείς σχέσεις, επιδεικνύοντας φροντίδα και σεβασμό και απομακρύνετε εκείνες που δεν έχουν πλέον να σας προσφέρουν τίποτα.Τώρα, είτε στην εργασία σας είτε στο σπίτι σας, νιώθετε πιο ευτυχισμένοιόταν έχετε κάποιον δίπλα σας. Συμβουλή: Σχεδιάστε κάποιες ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές με το πρόσωπο που λατρεύετε και θα σας μείνουν αξέχαστες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/12 -27/12) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Υδροχόους! Ανησυχείτε για την υγεία σας και θέλετε να αλλάξετε τις συνήθειές σας; Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, φέρνει ένα τέλος σε ένα πρόβλημα υγείας που σας απασχολούσε τους τελευταίους έξι μήνες. Ίσως πάρετε το πράσινο φως μετά από ένα check-up και βλέπετε ότι οι ανησυχίες σας ήταν για το τίποτα. Ή ίσως απλά βάλετε την άσκηση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Ήρθε η ώρα να αναλώσετε την ενέργειά σας σε κάτι εποικοδομητικό, μια δραστηριότητα που θα ενισχύσει την ενέργειά σας και θα σας προσφέρει περισσότερη ψυχική ηρεμία και λιγότερο άγχος.Είναι Χριστούγεννα και η διάθεσή σας αλλάζει, γίνεται περιχαρής, καθώς η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, των επιτευγμάτων και της επιτυχίας, αγκαλιάζει τον Δία σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο. Θέτετε νέους μακροπρόθεσμους στόχους στην καριέρα σας, ίσως ένα όνειρο για μια μετακίνηση σε άλλη πόλη ή ακόμα στο εξωτερικό, σας δώσει χαρά και ενθουσιασμό. Ή ίσως φαίνεται να είναι δυνατή και πολλά υποσχόμενη μια αλλαγή στη σταδιοδρομία σας. Η υπευθυνότητα και η σοβαρότητά σας είναι επίσης πηγή ευχαρίστησης, καθώς τώρα όλοι σας αναγνωρίζουν και σας αποδέχονται.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (21/12 – 27/12) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Ιχθύς! Αισθάνεστεευαίσθητοι και παθιασμένοι, καθώς η Πανσέληνος στέλνει το φως της στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας στην αγάπη, μπορείτε να αποπλανήσετε με ένα καυτό βλέμμα σας, χαίρεστε τη ζωή. Άλλωστε γιατί να αρνηθείτε τη χαρά που σας προσφέρουν αυτές οι γιορτινές ημέρες; Γιορτάζετε τα Χριστούγεννα και την αγάπη, φλερτάρετε και εκδηλώνετε τον αισθησιασμό σας, δεν φοβάστε να εκφράσετε τον εαυτό σας! Προσθέστε σε αυτό και τη γοητευτική Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, του ταξιδιού και της επέκτασης, που βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία, και το σύμπαν συνωμοτεί για σας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer