Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
28/12/2015 | 10:25

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/12-3/1) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Κριούς! Αφήστε ελεύθερη την καρδιά σας και ερωτευθείτε. Με την Αφροδίτη στον φιλελεύθερο καιειλικρινή ένατο οίκο σας, το σύμπαν σας ζητά να είστε απολύτως αληθινοί και ξεκάθαροι στις σχέσεις σας, τόσο σε ό, τι λέτε όσο και σε ό, τι κάνετε.Νιώστε ελεύθεροι να προχωρήσετε σε νέα μονοπάτια, εξερευνήστε μια χώρα του εξωτερικού, υποδεχτείτε το νέο έτος με μια νέα φιλοσοφία ζωής. Επιδείξτε τα συναισθήματά σας και στείλτε μηνύματα αγάπης στον αγαπημένο σας ή πηγαίνετε μαζί ένα ταξίδι για να γιορτάσετε. Είστε μόνοι;Να είστε δεκτικοί σε γνωριμίες που δεν είναι του συνηθισμένου τύπου σας.Κάποιος/α από ένα ριζικά διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο από το δικόσας θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/12- 3/1) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Ταύρους! Θα χρειαστεί νααπελευθερώσετε τα βαθιά συναισθηματικά εμπόδια που μπλοκάρουν την αγάπη για να νιώσετε ελεύθεροι. Η σαγηνευτική Αφροδίτη στον κρυφό όγδοο οίκο σας ζεσταίνει τα πράγματα με την αγάπη σας, θέλετε να υποδεχτείτε το νέο έτος μόνοι, οι δυο σας. Σχεδιάστε μια γιορταστική βραδιά με τον αγαπημένο σας, χωρίς το smartphone σας, ίσωςμοιραστείτε κάτι αποκλειστικό και μοναδικό. Αν είστε μόνοι και νιώθετε μοναξιά, καλέστε τους στενότερους φίλους σας για να σας βοηθήσουν να αποβάλετε αυτή τη βαριά συναισθηματική ενέργεια. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή του Ερμή στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, για να έρθετε σε επαφή με πιθανούς πελάτες, να επιδιώξετε την προώθηση στην εργασία σας ή να στείλετε την αίτησή σας στη δουλειά των ονείρων σας. Κι αν πιστεύετε ότι κάποιοι στην εργασία σας, σας ανταγωνίζονται, θέστε το θέμα υπό συζήτηση. Απλά φροντίστε να ξεκινήσετε διάλογο (και όχιεπίθεση) δίνοντας στο άλλο πρόσωπο τη δυνατότητα να προσφέρει μια εξήγηση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/12-3/1) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Διδύμους! Το νέο έτος σας βρίσκει με τον θεό Έρωτα αγκαλιά! Η ρομαντική Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και να αφήσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν όπως είναι γραφτό να γίνουν.Είστε μόνοι; Πείτε «ναι» σε οποιεσδήποτε προσκλήσεις από τους φίλουςσας ή πάρτε εσείς την πρωτοβουλία να συγκεντρωθείτε όλοι μαζί.Γνωρίζοντας νέα πρόσωπα και επεκτείνοντας το κοινωνικό δίκτυό σας, αυτό μπορεί να σας ανοίξει το δρόμο για μια πιθανή νέα σχέση. Είστε σε σχέση; Διασκεδάστε με το σύντροφό σας και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά επίσης φροντίστε να έχετε και χρόνο για τους δυο σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/12 – 3/1) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Καρκίνους! Ξεχάστε τηναυστηρά επαγγελματική σας στάση. Η Αφροδίτη στον εργατικό έκτο οίκο σας, σας προτρέπει να δείξετε την πιο μαλακή και συμπονετική πλευράσας στο επαγγελματικό μέτωπο. Έχετε την έμφυτη διαίσθηση για νασυντονιστείτε με τις διαθέσεις των ανθρώπων. Ένας σημαντικόςσυνεργάτης σας ή συνάδελφος ίσως αγωνίζεται να ξεπεράσει μια δύσκολη συναισθηματική κατάσταση, γεγονός που καθιστά δύσκολο να παραμείνει πολλές ώρες στην εργασία. Θυσιάστε λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας και συζητήστε μαζί του. Μπορεί να τον βοηθήσετε να δει τα πράγματα με μια εντελώς νέα προοπτική.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/12 – 3/1) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Λέοντες! Υποδεχτείτε το νέο έτος με μια νέα αγάπη στο πλάι σας! Με την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, κάποιος/α που σας μαγεύει με τις γνώσεις του ή έρχεται από μακριά, θα μπορούσε να σας φέρει καρδιοχτύπια. Ζείτε ονειρικές βραδιές γεμάτες ενθουσιασμό, άφθονη διασκέδαση και εκπλήξεις, έλκεστε από μια ψυχή που φέρνει στην επιφάνεια το χαμόγελό σας και την εξωστρέφειά σας. Είστε σε σχέση; Δείτε μαζί τα Πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα στον λαμπερό ουρανό! Πάρτε την αγάπη σας και πηγαίνετε σε ένα club, θα χορεύετε αυτόν τον λάγνο ερωτικό χορό μέχρι το πρωί. Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που έχετε με τον αγαπημένο σας. Μην ξεκινήσετε το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών, αλλά προσπαθήστε να συμβιβάσετε δύο αντίθετες απόψεις. Μέση λύση είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/12-3/1) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Παρθένους! Μην παίρνετε τα πάντα με βαριά καρδιά. Η Αφροδίτη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας,σας βοηθά να μην κάνετε υποθέσεις και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο των σημαντικών σχέσεών σας. Αν κάποιος φαίνεται απόμακρος ή ακόμα καιψυχρός απέναντί σας, το πιο πιθανό είναι ότι αυτό δεν έχει να κάνει με εσάς. Αλλά αν δεν ρωτήσετε, πώς θα μάθετε; Όταν έρθουν τα πράγματαστο φως, θα νιώσετε μια ανάσα φρέσκου αέρα. Τώρα νιώθετε πιο ευτυχισμένοι να γιορτάσετε τον καινούργιο χρόνο σε ένα οικείο περιβάλλον,ίσως ακόμη και στο σπίτι σας. Καλέστε την αγάπη σας ή δύο ή τρεις από τους στενότερους φίλους σας και θα αισθανθείτε πολύ πιο άνετα και ήρεμα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/12 – 3/1) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Ζυγούς! Ζητήστε και θα λάβετε ό, τι θέλετε! Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν χρειάζεται να πείτε πολλά, η γοητευτική Αφροδίτη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας καθιστά εύκολο να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Απλά μην κάνετε κατάχρησητης ικανότητάς σας να αφοπλίσετε τους άλλους. Όταν οι άνθρωποι σας πλησιάζουν, είναι δική σας ευθύνη να κρατήσετε επτασφράγιστα τα μυστικά τους, έτσι μόνο θα αναγνωρίσουν την εχεμύθειά σας. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, πείτε «ναι» στις κοινωνικές προσκλήσεις, ίσως και ναερωτευτείτε! Ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας δίνει μια συμβουλή: Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και δείξτε στον αγαπημένο σας να καταλάβει ότι το μόνο που θέλετε είναι ό, τι καλύτερο για τη σχέση σας. Η επίδειξη της ειλικρινούς αγάπης είναι μερικές φορές αναπόσπαστο μέρος του να είσαι πραγματικός άνθρωπος.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/12- 3/1) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Σκορπιούς! Ξοδέψτε για χάρη του ενθουσιασμού και της διασκέδασης! Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, ηλεκτρίζει τη ζωή σας, τα πάντα γύρω σας είναι φαντασμαγορικά. Ο πλανήτης της αρμονίας ενισχύει τη γοητεία σαςκαι εκπέμπετε θετική ενέργεια. Αν θέλετε να ξοδέψετε για ένα ταξίδι ή για μια περιπέτεια, κάντε το! Γνωρίστε νέο κόσμο, μιλήστε με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας, μια απίστευτησυνάντηση ίσως και να γεμίσει την τσέπη σας. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας ωθεί να συζητήσετε τους μελλοντικούς στόχους σας με τον αγαπημένο σας, να χαρτογραφήσετε ένα σχέδιο δράσης για το επόμενο έτος, να οραματιστείτετην πορεία που θα πάρετε μαζί.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/12-3/1) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Τοξότες! Με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας, επιδείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας χαρίζει τα πάντα, γιορτάζετε την άφιξη του καινούργιου χρόνου με χαρά και ενθουσιασμό. Με όλα αυτά τα θετικά συναισθήματα, μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά έχετε μια .ουρά από θαυμαστές. Τολμάτε να ρισκάρετε στην αγάπη, αναλαμβάνετε δράση για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Είστε σε σχέση; Τι θα λέγατε για μια περιπέτεια μόνοι οι δυο σας; Αφήστε αυτό το εσωτερικόμικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας να παίξει και να διασκεδάσει. Επιπλέον, ο Ερμής στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας παροτρύνει να διασκεδάσετε ή απλά να κάνετε κάτι διαφορετικό, άλλωστε πρέπει να υποδεχθείτε το νέο έτος με γέλιο και χαρά. Αποδεχτείτε τις γιορταστικές προσκλήσεις, συζητήστε με ανθρώπους που τους βλέπετε κάθε μέρα,αλλά σπάνια (αν όχι ποτέ) έχετε μιλήσει. Και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/12- 3/1) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Αιγόκερους! Kama Sutra ή«Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»; Η γοητευτική Αφροδίτη στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να βρεθείτε μόνοι με τον αγαπημένο σας για διασκέδαση και παιχνίδια. Απολαύστε τις στιγμές αλλά κάντε το διακριτικά. Αν όμως η καρδιά σας ποθεί κάτι πιο βαθύ, μείνετε μακριά, δεν θέλετε να μετράτε τις απώλειές σας. Η δημιουργικότητά σας είναι τώρα στο απόγειό της, έτσι κάντε καλή χρήση αυτής της θετικής ενέργειας που σας χαρίζει η Αφροδίτη. Με κίνητρο τον Ερμή στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, θέλετε να δείξετε σε όλους την αγάπη σας με ένα δώρο. Δεν σας νοιάζει το πόσα θα ξοδέψετε, αυτή η γενναιοδωρία σας είναι ένας τρόπος για να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/12 -3/1) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Υδροχόους! Μόνο φίλοι . ή κάτι περισσότερο; Η ρομαντική Αφροδίτη στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, θα μπορούσε να σας φέρει μια πλατωνική σχέση, βλέπετε να ανάβει το πάθος σας για έναν φίλο σας. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και ανοιχτοί, έτσι αδράξτε αυτή την ευκαιρία και εξερευνήστε την αγάπη στις φιλίες σας ή ακόμα πείτε «ναι» σε μια τυχαία γνωριμία. Αλλά μην προχωρήσετε αν δείτε ότι το άλλο άτομο θέλει περισσότερα ή εσείς επιθυμείτε απλά μια απόδραση από την καθημερινότητα, κάτι διαφορετικό. Μην παίζετε με τις καρδιές των ανθρώπων. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας, γνωρίζετε πολύ καλά ότι αν δεν υπάρχει ρίσκο, δεν υπάρχει και κανένα κέρδος. Η ζωή σας γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα και οι ιδιαίτεροι τρόποι σας, μαζί με τις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες σας, σας κάνουν να ξεχωρίζετε στο πλήθος.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (28/12 – 3/1) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους τους Ιχθύς! Είστε έτοιμοι νααγωνιστείτε για την αγάπη; Η Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας,αναφλέγει τη χημεία που υπάρχει με κάποιον/α που ούτε καν φανταζόσασταν. Ποτέ δεν ξέρετε, αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και στη δουλειά σας. Ενώ η έλξη είναι ακαταμάχητη, σκεφτείτε όμως δύο φορέςπριν κάνετε το μεγάλο βήμα. Δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο μια σταθερή επαγγελματική σχέση για μια καυτή ερωτική βραδιά. Είστε ήδη σε σχέση;Μπορεί να αποφασίσετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με το σύντροφό σαςσε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Αυτή η συνεργασία μπορεί όχι μόνο να ενισχύσει τη σχέση σας αλλά και να διδαχτείτε ο ένας από τις εμπειρίεςτου άλλου. Ο Ερμής στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας καλεί να κάνετε απολογισμό του προηγούμενου έτους, να θεραπεύσετε την ψυχή σας από τον πόνο και τη θλίψη που ίσως καιρό εδρεύουν στην καρδιά σας. Σκεφτείτε το τι προκάλεσε αυτό το κακό και συζητήστε το μαζί με το πρόσωπο που σας έχει βάλει σε αυτό το συναισθηματικό αδιέξοδο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer