Η γερμανίδα καγκελάριος «πάει» σινεμά
Στη «μεγάλη οθόνη» η ζωή της Μέρκελ
Life
17/03/2015 | 17:06

Η ζωή της Γερμανίδας καγκελαρίου θα μεταφερθεί στη «μεγάλη οθόνη».

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Bild” που επικαλείται το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (DPA), η ταινία με την ζωή της Άνγκελα Μέρκελ θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2017.
Για το πρωταγωνιστικό ρόλο , η ηθοποιός που θα υποδυθεί την “σιδηρά κυρία” της Γερμανίας και την πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο- σύμφωνα με το περιοδικό “Forbes”- δεν έχει βρεθεί ακόμη. H εταιρεία παραγωγής είναι η AVE κι έχει βάλει την υπογραφή της στην τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται από το κανάλι ΑRD της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης “Αννα Φρανκ΄”.

Το σενάριο της ταινίας για την Γερμανίδα καγκελάριο υπογράφει ο Γερμανός συγγραφέας, Ντιρκ Κουρμπγιουβάιτ.  “Ο Ντιρκ Κουμπγκουβάιτ είναι ένας καλός γνώστης της γερμανικής πολιτικής σκηνής”, σχολιάζει το περιοδικό “Spiegel” και προσθέτει:” Γνωρίζει την Γερμανίδα καγκελάριο πολύ καλά, χαίρομαι που ένας τόσο έμπειρος συγγραφέας θα μεταφέρει στην “μεγάλη οθόνη” τη ζωή της Άνγκελα Μέρκελ”.

Ο ίδιος, πάντως, στάζει μέλι για την Γερμανίδα καγκελάριο. ” Η κυρία Μέρκελ είναι ιδιαίτερα γοητευτική και είναι παγκοσμίως γνωστή. Για την Γερμανίδα καγκελάριο, έχω ήδη υπογράψει δύο βιβλία: το ένα κυκλοφόρησε το 2009, υπό τον τίτλο : Ανγκελα Μέρκελ και το δεύτερο το 2014 , υπό τον τίτλο: “Χωρίς Εναλλακτική”. Παρακολουθώ τα πολιτικά της βήματα εδώ και πολλά χρόνια, με κριτικό τρόπο και πάντα από κοντά”, δήλωσε ο Γερμανός συγγραφέας, Ντιρκ Κουρμπγιουβάιτ.

Πηγή: protothema.gr

eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer