Δε θα ακούσετε από μένα μεγάλα λόγια, έχω τη δύναμη, τη δυνατότητα και το πολιτικό backround που θα επιτρέψει κάποια ζητήματα να τα φέρω εις πέρας
Λυκούδης: “Θα είμαι δίπλα στον Κεφαλλονίτη και τον Ιθακήσιο”
Πολιτική
15/01/2015 | 15:29

Σε αισιόδοξο τόνο έδωσε συνέντευξη χθες στο EPTATV και στον Σάκη Βούτο ο Υποψήφιος  Βουλευτής Κεφαλλονιάς και Ιθάκης Χαράλαμπος Λυκούδης.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με τις διαπροσωπικές σχέσεις που έχει με την κοινωνία και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να αφουγκραστεί τα τοπικά προβλήματα  από τους ίδιους τους κατοίκους και για αυτό πάει από σπίτι σε σπίτι και από μαγαζί σε μαγαζί.

Τόνισε πως αυτή τη στιγμή συγκρούονται δύο πολιτικές. Η πολιτική που θέλει την Ελλάδα με τα προβλήματα της αλλά μέσα στο πυρήνα της Ευρώπης με μια ευρωπαϊκή προοπτική που θα εξασφαλίσει στη χώρα μας την ασφάλεια και την σιγουριά, σ’ ένα μεγάλο νόμισμα και η πολιτική του Τσίπρα η οποία λέει θα πάμε και ο θεός βοηθός , τάζει χωρίς να ξέρει αν οι δανειστές θα συμφωνήσουν σ’ αυτά που θα ζητήσει. Η αναμέτρηση λοιπόν αυτή βρίσκεται  μεταξύ της νοικοκυροσήνης, της υπευθυνότητας, της σιγουριάς, της βεβαιότητας για το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας και της  ασυνέπειας, της αβεβαιότητας, της ανασφάλειας ενός λαϊκισμού και της δημαγωγίας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Για αυτό το λόγο ο υποψήφιος Βουλευτής επιλέγει να βρίσκεται με την πλευρά της ευρωπαϊκής προοπτικής και της σταθερότητας.

Στη συνέχεια ο Χαράλαμπος Λυκούδης ανέφερε πως κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με την οικονομική πολιτική που εφαρμόζει ο πρωθυπουργός ούτε καν ο ίδιος και είναι λογικό γιατί κανείς δε θέλει να περικόψει συντάξεις, μισθούς, να κάνει απολύσεις και να δημιουργεί προβλήματα στην κοινωνία. Παρ όλα αυτά όμως είναι ένας υπεύθυνος πολιτικός που έχει πάρει στη πλάτη του να κρατήσει την Ελλάδα ζωντανή.

Όσον αφορά το σχέδιο που θα έχει ο βουλευτής αν εκλεγεί η απάντηση του ήταν πως η εκλογή του δεν είναι αυτοσκοπός, δεν είναι καν στόχος, είναι το μέσο. Ο ίδιος θέλει να προσφέρει στη κοινωνία αυτός είναι σκοπός του διότι νιώθει ότι συγχρονίζεται με τις ανάγκες της κοινωνίας. Η Κεφαλονιά είναι ολόκληρη η ζωή του.  Δε θα ακούσετε από μένα μεγάλα λόγια, έχω τη δύναμη, τη δυνατότητα και το πολιτικό backround που θα επιτρέψει κάποια ζητήματα να τα φέρω εις πέρας. Θα είμαι δίπλα στον Κεφαλλονίτη και τον Ιθακήσιο  και θα αναπτύξουμε όλο τον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα τον τουρισμό από τον οποίο ζουν 7 στις 10 οικογένειες, είπε.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι το Ληξούρι είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής του, είναι η περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο από τους σεισμούς και ανάπτυξη της Κεφαλλονιάς χωρίς να είναι ισόρροπη σε όλα της τα σημεία δε μπορεί να υπάρξει , στηρίζοντας το Ληξούρι αναπτύσσεται όλη η οικονομία της Κεφαλονιάς. Για τον ίδιο είναι στοίχημα ζωής να ξαναδεί το Ληξούρι να στέκεται στα πόδια του και να έρθει πάλι η αισιοδοξία.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Χαράλαμπος Λυκούδης είναι ο νεότερος από τους υπόλοιπους υποψηφίους και θεωρεί ότι έχει πιο καινοτόμες σκέψεις για την ανάπτυξη της Κεφαλλονιάς σε αντίθεση με την κα Θεοπεφτάτου υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η οποία ήταν απούσα από όλα και ειδικότερα στους σεισμούς . Οι συμπολίτες μας λοιπόν πρέπει να κρίνουν αν είναι ευχαριστημένοι με αυτά που έκανε και αν έκανε κάποια προσπάθεια για τα τοπικά ζητήματα.

Κλείνοντας ο κ. Λυκούδης επεσήμανε πως θέλει να έχει προσωπική επαφή με τον Δήμο, θέλει μαζί με τον Δήμαρχο να διεκδικήσει και να προσφέρει στην κοινωνία για το κοινό καλό. Το μήνυμα που δίνει για τους νέους είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Η ζωή θέλει αγώνα, κανένας δε χαρίζει  τίποτα και δεν υπάρχει καμία μαγική συνταγή για την επαγγελματική επιτυχία.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer