Σιγά μην έλειπε από τη λίστα και ένα αξιοθέατο από την Κεφαλονιά
8 μοναδικά αξιοθέατα που μαγεύουν
Τουρισμός
21/06/2014 | 09:48

Αν θέλετε κι εσείς να μείνετε ιδανικοί εραστές των γαλάζιων πόντων, όπως ο Νίκος Καββαδίας υπάρχουν κάποια μέρη που θα σας κάνουν να συνθέσετε ποίηση, ακόμη κι αν δεν έχετε γράψει ούτε έκθεση στη ζωή σας!

Σας παρουσιάζουμε 8 μοναδικά αξιοθέατα, που αξίζει να φωτογραφήσετε από κοντά.

Dean’s Blue Hole, Μπαχάμες

Μπορεί να μην το έχετε ξανακούσει στη ζωή σας κι όμως είναι από τα πιο μαγικά μέρη στον κόσμο. Είναι η πιο βαθιά σπηλιά του κόσμου και είναι ένα φαντασμαγορικό θέαμα για τους επισκέπτες.

sum_deans_blue_hole

Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης
Είναι ένα αξιοθέατο που θα σας κάνει να παραμιλάτε. Βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Σάμης στην Κεφαλονιά. Η φυσική είσοδος του σπηλαίου είναι κατακόρυφη και δημιουργήθηκε από την πτώση ενός τμήματος της οροφής. Μια τεχνητή είσοδος με σκαλοπάτια και μακρύς υπόγειος διάδρομος επιτρέπει την επίσκεψη στο σπήλαιο. Η λίμνη βρίσκεται 20 μ. κάτω από την επιφάνεια του εδάφους και το βάθος των νερών της κυμαίνεται από 10 μ. έως 30 μ. Σταλακτίτες με περίεργα σχήματα στολίζουν το μεγαλύτερο τμήμα του σπηλαίου.

melissani

Cameron Highlands, Μαλαισία
Μπορεί να μην μοιάζει καθόλου με την υπόλοιπη Μαλαισία, είναι όμως ένα μέρος  μοναδικό στον κόσμο. Είναι μέσα στο πράσινο κι ενώ γενικώς έχει φοβερή ζέστη, εδώ θα χαλαρώσετε στη δροσιά, από τους 10 εως και τους 21 βαθμούς.

malaisia

Luang Prabang, Λάος
Ετοιμαστείτε να διακτινιστείτε σ’ ένα τελείως διαφορετικό κόσμο. H UNESCO έχει χαρακτηρίσει την περιοχή, προστατευμένη. Είναι ένα θαύμα του κόσμου, γεμάτο από χώματα και αρώματα και θα νιώσετε σαν να είστε στον Κήπο της Εδέμ.

luang-prabang

Las Lajas Sanctuary, Κολομβία
Μπορεί να χρειάστηκαν 33 χρόνια για να χτιστεί αυτή η πανέμορφη βασιλική, όμως είναι ένα κρυμμένο αρχιτεκτονικό διαμάντι. Εδώ θα πιστέψετε, ότι υπάρχει Θεός, σ’ όποια θρησκεία κι αν ανήκετε.

kolombia

Suzhou, Κίνα
Τα κανάλια, οι πέτρινες γέφυρες, οι παγόδες και οι προσεκτικα σχεδιασμένοι κήποι καθιστούν τη Σουτσόου ένα από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στη Κίνα. Οι κλασσικοί κήποι στο Σουτσόου προστέθηκαν στο κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς το 1997 και το 2000. Η Σουτσόου, που βρίσκεται στην Ανατολική Κίνα έχει συχνά το προσωνύμια η Βενετία της Ανατολής ή Βενετία της Κίνας.

kina

Saturno Cave, Κούβα
Είναι ένα από τα πιο μαγικά μέρη του κόσμου και αν επισκεφθείτε το συγκεκριμένο αξιοθέατο δεν πρέπει με τίποτε να ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τη φωτογραφική σας μηχανή.

saturno-cave

Los Glaciares National Park, Aργεντινή
Μα πόσο όμορφο είναι το συγκεκριμένο μέρος; Bρίσκεται στη λίστα της Unesco με τις πιο όμορφες τοποθεσίας Πολιτιστικής κληρονομιάς και συγκεντρώνει-δικαίως- ορδές τουριστών από ολόκληρο τον κόσμο.

los-glaciares

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer