Το τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Aντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κεκάτος, ο οποίος ευχαρίστησε τους συντελεστές του film που θα προβάλει διεθνώς την Κεφαλονιά
Προβολή της Κεφαλονιάς στο Nautical Channel
Τουρισμός
23/06/2014 | 11:51

Με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του Ε.Ο.Τ. Ιταλίας κας Κυριακής Μπουλασίδου, το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας οργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία Goldragon HD.TV ένα ταξίδι στην Ελλάδα, για κινηματογράφηση των περιοχών που το συνεργείο θα επισκεφτεί, στο πλαίσιο της προβολής του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας μας.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα ονομάζεται Jump On Board in Grecia –Isole Ionie και θα βγει στον αέρα το Δεκέμβριο σε έξι επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών.

Η σειρά θα μεταδοθεί στο Nautical Channel, το οποίο μεταδίδεται σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών), στο ιταλικό δορυφορικό κανάλι SKY Channel 430 Yacht & Sail και στο ιταλικό κανάλι Aqua Italia. Η τηλεθέαση του Nautical Channel φτάνει τα 15.000.000 άτομα το χρόνο. Στην Ιταλία στο κανάλι SKY Channel 430 Yacht & Sail, την εκπομπή θα παρακολουθήσουν 500.000 τηλεθεατές και στο Aqua Italia 300.000 τηλεθεατές. Κάθε επεισόδιο θα μεταδίδεται 18 φορές την εβδομάδα σε κάθε κανάλι του Nautical Channel και 10 φορές την εβδομάδα στα κανάλια SKY Channel 430 Yacht & Sail και Aqua.

Το κοινό που παρακολουθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ηλικίας 30-50 ετών και υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ιστιοπλοΐα. Τα επεισόδια θα γυριστούν στα αγγλικά και θα μεταφραστούν στις εξής γλώσσες: ιταλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, όπου το πάθος για την ιστιοπλοΐα τριών νέων κοριτσιών συνδυάζεται με την επιθυμία να εξερευνήσουν τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό, το οποίο μαθαίνουν και να οδηγούν. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα δουν όμορφα μέρη, θα ανακαλύψουν την ιστορία και την παράδοση κάθε τόπου και θα γευτούν την τοπική κουζίνα.

Καθοδηγητές τους σε αυτή την όμορφη «περιπέτεια» θα είναι οι κάτοικοι των νησιών, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να ζήσουν την «ελληνική» εμπειρία μέσα από αυτό το ταξίδι.

Στόχος του ΕΟΤ είναι να αναδείξει μέρη της Ελλάδας και συγκεκριμένα τις ομορφιές των Ιονίων Νήσων.

Το τηλεοπτικό συνεργείο, το οποίο αποτελείται από οκτώ (8) άτομα, με επικεφαλής τον παραγωγό κο Luca Silvestri, στις 16 και 17 Ιουνίου 2014  ήταν στην Κεφαλονιά.

Την αποστολή των κινηματογραφιστών υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος ευχαρίστησε τους συντελεστές του film που θα προβάλει διεθνώς την Κεφαλονιά και προσέφερε αναμνηστικά δώρα εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση.

Το συντονισμό της Αποστολής είχε ο κ.Κεκάτος σε συνεργασία με την Πρόξενο της Ιταλίας στην Κεφαλονιά κα Gratsiela Micheletti και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, Α/Δήμαρχο κ. Άγγελο Κωνσταντάκη.

Τη διαδικασία κινηματογράφησης διευκόλυναν Επιχειρηματίες στο Φισκάρδο (Παραδοσιακές Ταβέρνες «Τασία» και «Βάσω») και ο Ταξιδιωτικός Πράκτορας κος Σπύρος Κατσούρης (KatsourisTravel & YachtingServices), οι οποίοι αφιλοκερδώς υποστήριξαν με διάφορα μέσα την παραγωγή και τους οποίους ευχαριστεί εγκάρδια η Δημοτική Αρχή.

Τέλος, η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της τόσο στην Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και στην κα Κυριακή Μπουλασίδου, για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους στην τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς

kekatos1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer