Έξω από τα δόντια… τα είπε ο Διαμαντάτος σε συνέντευξη τύπου της Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ σε κεντρικό Ξενοδοχείο του Αργοστολίου.
400 φόρες μου τηλεφωνούσε την ημέρα για να φωτογραφηθεί με το Καρατζαφέρη
Πολιτική
11/03/2011 | 08:06

Της Γιάννας Κουλουμπή

Με την παρουσία του Πρέσβη επί τιμή και Αντιπρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. , κ. Γεώργιο Γεωργίου, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του Προέδρου της Ν. Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. στο νησί μας, κ. Γερασίμου Διαμαντάτου, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αργοστολίου, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Πρέσβης αναφέρθηκε στα θέματα του μεταναστευτικού και  του νομοσχεδίου του Καλλικράτη και δέχτηκε πολλά ερωτήματα από τους παρευρισκομένους τοπικούς δημοσιογράφους, ενώ δήλωσε πως σε περίπτωση πρόωρων εκλογών, το κόμμα του θα κάνει αυτό που είναι προς το συμφέρον της χώρας. «Αν έρθει ο διάβολος και πει σώζω την Ελλάδα, θα πάμε μαζί του», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργίου.

Ο κ. Διαμαντάτος, εξαιτίας της εκτενούς αναφοράς σε εθνικά θέματα από την πλευρά του κ. Γεωργίου, δεν μπόρεσε να απαντήσει στα ερωτήματα των δημοσιογράφων. Όμως, μετέφερε την ημερομηνία της συνέντευξης τύπου την Παρασκευή στα γραφεία της Ν. Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. Εκεί απάντησε με τρόπο χειμαρρώδη για όσα ερωτήθηκε και δεν δίστασε να αποκαλέσει τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση, μέγα αναξιόπιστο. Μάλιστα, δεν δίστασε να επαναλάβει ότι ο ίδιος δεν είχε ζητήσει κάτι από το Δήμαρχο, αλλά ο ίδιος του είχε προτείνει θέσεις. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι «400 φορές μου τηλεφωνούσε την ημέρα για να φωτογραφηθεί με το Καρατζαφέρη στην Αθήνα». And if the agent is simply a writing an essay frustrated writer who set him- or herself up as an agency because of being ignored by the establishment that person is probably not your best bet

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer