Αυτοψία Τραυλού σε έργο αντιστήριξης και διαπλάτυνσης επαρχιακής διασταύρωσης εισόδου Διλινάτων [εικόνες]
Αυτοδιοίκηση
06/10/2022 | 16:39

Αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς & Ιθάκης Σταύρος Π. Τραυλός, στο τεχνικό έργο – τοιχίο αντιστήριξης και διαπλάτυνσης της επαρχιακής διασταύρωσης εισόδου Διλινάτων , συνοδεία του εντεταλμένου συμβούλου Δημήτρη Σπανού.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελεί ένα μόνο μέρος του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ», συνολικού ύψους προϋπολογισμού 531.180,78 €  , το οποίο τελεί υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε Κεφαλονιάς & Ιθάκης και  αφορά σε σειρά παρεμβάσεων.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας ο Αντιπεριφερειάρχης ήρθε σε επαφή με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το συγκεκριμένο έργο, ενώ δεν παρέλειψαν να του θέσουν υπόψη  και άλλα ζητήματα που απασχολούν την κοινότητα, τα οποία ο Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με προσοχή, δίνοντας ήδη κατευθυντήριες προς την επίλυσή τους.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία του έργου και διπλά ικανοποιημένος επειδή πρόκειται για έργο που διασφαλίζει την ασφαλή διέλευση των συμπολιτών μας από οδικά σημεία που έχρηζαν βελτιώσεων. Η προσπάθειά μας για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Είναι ένα στοίχημα, ένας μαραθώνιος δίχως σημείο τερματισμού…»

                                          

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer