Ο Αλέξανδρος Παρίσης «έλυσε» τη σιωπή του και μπροστά στη πλειοψηφία του συνδυασμού «Ισχυρή Κεφαλονιά», ανακοίνωσε επίσημα το χρέος του Δήμου ανέρχεται συνολικά στα 38 εκατομμύρια ευρώ.
«38 εκατομμύρια είναι το χρέος του Δήμου»
Πολιτική
28/03/2011 | 07:52

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις εφτά το απόγευμα, χθες στο Δημαρχιακό μέγαρο. Από τους πρώτους που προσήλθαν ήταν και ο Βασίλης Ρουχωτάς. Μέσα σε ομολογούμενος καλό κλίμα, ο Αλέξανδρος Παρίσης ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους ότι το χρέος του Δήμου αγγίζει τα 38 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα,  την ερχόμενη βδομάδα θα δώσει αναλυτική συνέντευξη τύπου με όλες τις «καυτές» λεπτομέρειες στα ΜΜΕ για να «ενημερωθεί εις βάθος ο λαός της Κεφαλονιάς», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

dilinata2

Επίσης, ο επικεφαλής της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» ζήτησε απ όλους επαγρύπνηση, σκληρή δουλειά, αλλά και πως  θα πρέπει ο συνδυασμός να «αναθερμανθεί» ανεξάρτητα αν ορισμένοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν στο δημοτικό συμβούλιο.

Αργότερα η παρέα, γύρω στα 50 άτομα, «ανηφόρησε» για τα Διλινάτα, σε γνωστή ταβέρνα, όπου παρά το νηστίσιμο της ημέρας, το μενού ήταν πλούσιο σε κρεατικά.

Μία έκπληξη περίμενε όσους παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση, καθώς το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός. Αργά το βράδυ στη παρέα προστέθηκε και ο Διονύσης Λυκούδης.

dilinata3

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του e-kefalonia, ήθελε να μην έχει καλεστεί ο Γεράσιμος Διαμαντατος. Κανονικά προσήλθε το στέλεχος του ΛΑΟΣ αλλά και του συνδυασμού Πολύμνια Καλούρη.

Σημείωση: δημιουργός και εμπνευστής της «καλέστρας» του Δημάρχου στα Διλινάτα ήταν ο αντιδήμαρχος Σπύρος Ματιάτος που εδώ και καιρό άκουγε… γκρίνιες από στελέχη του συνδυασμού της πλειοψηφίας.

dilinata4

dilinata5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer