Θερμά συγχαρητήρια στους Αδελφούς Νερατζίνη και στα παιδιά τους για την πρωτοβουλία τους.
35.000 δολάρια από τους ομογενείς μας πάνε στο Λιβάδι στη Παλική (βίντεο)
 Ομογένεια
08/03/2014 | 09:19

Της Μαρίας Χριστοφοράτος

Στις 28 Φεβρουαρίου με συμμέτοχη πάνω από 250 άτομα με έντονη την παρουσία της Νεολαίας και το χορευτικό της Αδελφότητας Κεφαλλήνων Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε έρανος για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.
Η οικογένεια των Αδελφών Νερατζίνη (καταγωγή από το Λιβάδι Παλικής) οργάνωσαν ένα υπέροχο βραδινό με φαγητό και ποτά καφέ και γλυκά, στην επιχείρηση τους, στο North Ritz club.
Η βραδιά ήταν οργανωτικά άψογη από την οικογένεια Νερατζίνη. Συγκεντρώθηκαν χρήματα αποκλειστικά για το Λιβάδι Παλικής το οποίο υπέστη και την μεγαλύτερη καταστροφή από τους σεισμούς.
Το ποσό του εράνου έφρασε τις 33.650.00 δολάρια ότι ήθελε ο καθένας έδινε. Η προσπάθεια των αδελφών Νερατζινη θα συνεχιστεί και είναι πολύ αισιόδοξοι ότι θα ξεπεράσουν τις 100,000 χιλιάδες δολάρια με τις προσέχεις εκδηλώσεις.

Μέρος των χρημάτων θα διατεθούν για την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου και τα υπόλοιπα θα δοθούν σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη στο Λιβάδι.
Θερμά συγχαρητήρια στους Αδελφούς Νερατζινη και στα παιδιά τους για την πρωτοβουλία τους, βεβαίως οι ανάγκες θα συνεχίζουν να υπάρχουν και οι αδελφοί Νερατζίνη θα συνεχίσουν να ενδιαφέρονται για το Λιβάδι.
Στην εκδήλωση παρέστη ο ευρισκόμενος στην Νέα Υόρκη αρχιμανδρίτης π. Φώτιος Γαβριελάτος, ο ιερέας της κοινότητας Αρχαγγέλων και Αγίου Γερασίμου Green Portπατερας Γεράσιμος Μπάλλας, η δικαστής κα Ελένη Βουτσινά με τον σύζυγο της και όλοι εμείς οι Κεφαλλονίτες που συμβάλαμε ο έρανος να έχει επιτυχία.
Δείτε τα βίντεο και το πλούσιο φωτορεπορτάζ που εξασφάλισε το e-kefalonia.net.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ