Με την παρουσίαση της όπερας του συμπατριώτη μας Παναγιώτη Καρούσου "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ".
Εκδήλωση αλληλεγγύης στη Νέα Υόρκη
 Ομογένεια
09/03/2014 | 17:56

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων & Ιθακησίων “Οδυσσεύς” σε συνεργασία με την Ιόνιο Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής και την Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Νέας Υόρκης, τιμώντας την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ,  συμμετέχουμε στους εορτασμούς που διοργανώνει η ΟΥΝΕΣΚΟ στον ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, με την παρουσίαση της όπερας του συμπατριώτη μας Παναγιώτη Καρούσου “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ”.

Αποσπάσματα της όπερας θα παρουσιαστούν το Σάββατο 8 Μαρτίου σε δύο παρουσιάσεις 11:00 πμ-1:00 μμ και 8:00μμ – 9:00μμ, όπου θα παραστεί και θα τιμηθεί η πρώην Υπουργός των ΗΠΑ κ. Hillary Clinton.

Την Κυριακή 9 Μαρτίου, 2014 στις 5:00μ.μ θα πραγματοποιηθεί μεγάλη παράσταση στο MAMIE FAY AUDITORIUM, 21-21 Ditmars Blvd, Astoria, NY 11105, από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλλήνων & Ιθακησίων “Οδυσσεύς”,  την Ιόνιο Πολιτιστική Ομοσπονδία Αμερικής, την Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Νέας Υόρκης και τη Νεολαία της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας ΝΥ, υπό την αιγίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ, υπέρ του KEFALONIA EARTHQUAKE RELIEF FUND, που έχουμε ξεκινήσει οι ανωτέρω οργανισμοί.

Για το Δ.Σ

Κώστας Βαγγελάτος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γιάννης Χιόνης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

promhtheas

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer