Μην ανησυχείτε θα περάσει κι αυτό
3 ζώδια που θα περάσουν ακόμη πιο δύσκολα μέχρι το τέλος του Αυγούστου
20/08/2018 | 17:59

Αν ο Ιούλιος για εσάς ήταν δύσκολος, ο Αύγουστος δυστυχώς δεν διαφέρει πολύ. Δυστυχώς, υπάρχουν τρία ζώδια που ούτε το τέλος του καλοκαιριού θα τους κάνει τη χάρη να τα αφήσει να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν. Αυτό δε σημαίνει πως ισχύει απαραίτητα για όλους, αλλά καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε εμπόδια βρεθούν μπροστά σας. Και μην ανησυχείτε: Θα περάσει κι αυτό!

Κριός

Με τον κυβερνήτη σας Άρη σε ανάδρομη πορεία, όλα είναι απλά δύσκολα. Σας καταλαβαίνουμε. Μην ανησυχείτε όμως, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, φροντίστε να επωφεληθείτε από αυτή τη περίοδο, αναλογιζόμενοι αυτά που σας σταματούν από το να προχωρήσετε μπροστά. Μπορεί να είστε ο/η πολεμιστής/ια του ζωδιακού κύκλου, αλλά ακόμα κι εσείς χρειάζεστε λίγο χρόνο για αναδιοργάνωση. Ο Άρης γυρνάει σε ευθεία πορεία στις 27. Υπομονή.

Δίδυμος

Ο κυβερνήτης σας, Ερμής, είναι σε ανάδρομη πορεία και επηρεάζει περισσότερο εσάς και τους Παρθένους. Καλό θα ήταν αυτή τη περίοδο να ρίξετε τον εγωισμό σας και να αξιοποιήσετε αυτή την εμπερία για να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας. Μην κρατάτε πράγματα μέσα σας. Και φυσικά, προσέξτε την επικοινωνία.

Υδροχόος

Είστε καλοί στο να μάχεστε γι΄αυτό που πιστεύετε, ωστόσο αυτό δεν αποτελούσε θέμα μέχρι που ο Άρης γύρισε ανάδρομος στο ζώδιό σας. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο κυβερνήτης σας Ουρανός γύρισε κι εκείνος ανάδρομος στις 7 Αυγούστου. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην πιέζετε προς τα μπροστά και να αφήσετε εντελώς τα πράγματα να κυλήσουν όπως πρέπει να κυλήσουν. Υπάρχουν σημαντικά πράγματα για εσάς στον ορίζοντα.

 

Πηγή: jenny.gr