Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Life
27/06/2018 | 10:51

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/6 -1/7) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Είστε σίγουροι ότι δεν μπορείτε να περιμένετε για τίποτα και είστε και σίγουροι ότι εσείς αποτελείτε την κινητήρια δύναμη όλων των εξελίξεων και αυτό μπορεί να σας κουράσει για τα επαγγελματικά σας, αφού στην καρδιά του καλοκαιριού είτε προετοιμάζετε καταστάσεις είτε είστε σχεδόν σίγουροι ότι πρέπει να κλείσετε και να σφραγίσετε μία συμφωνία ακόμα και αν η έναρξη ισχύος της θα γίνει από το φθινόπωρο.Αυτό σας βοηθάει να προχωράτε ακάθεκτοι και να είστε σε εγρήγορση επαγγελματική όσο και να διαφοροποιηθείτε από τους υπόλοιπους.Ερωτικά, τα πράγματα είναι πιο παιχνιδιάρικα αλλά αυτό είναι κάτι που δε θέλετε να το αλλάξετε και φυσικά θα το παρατείνετε αφού σε αυτόν τον τομέα ο χρόνος δε σας πιέζει, αντίθετα σας βοηθάει να ζείτε την στιγμή. Εσείς νιώθετε ασφαλείς… Οι άλλοι?

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/6 – 1/7) ΤΑΥΡΟΣ  (21/4-20/5) 

Μία εβδομάδα με πολλές αλλαγές και με πολλές συζητήσεις ξεκινάει και αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να μιλάτε πολύ για να μη σας μένουν απορίες! Είναι εύκολο να πείσετε ή και να μεταπείσετε άλλους στον επαγγελματικό τομέα για όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας και φυσικά να αναλάβετε ευθύνες που ακόμα δεν ξέρετε τις διαστάσεις που θα πάρουν ή τον χρόνο που θα χρειαστεί να επενδύσετε σε αυτό. Πάντως η λογική σας λέει ότι πρέπει να το κάνετε και να διεκδικήσετε μία θέση στον θρόνο. Ερωτικά σωστά νιώθετε περισσότερη ασφάλεια και διεκδικείτε όλο και περισσότερα δικαιώματα από αυτούς που τους θεωρείτε ολοδικούς σας. Μπορεί να αποφασίσετε και μία συγκατοίκηση ή να κάνετε από κοινού αλλαγές στο σπίτι. Η ουσία είναι ότι ένα ακίνητο θα σας απασχολήσει από την ευχάριστη πλευρά του.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/6 – 1/7) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-21/6) 

Για εσάς είναι μία ανάσα το ότι βρίσκετε ανταπόκριση στα θέματά σας και ότι μπορείτε να συνεννοείστε με τους άλλους χωρίς εντάσεις ακόμα και για ζητήματα που στο παρελθόν και μόνο η αναφορά τους δημιουργούσε αντιπαραθέσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ποιόν εμπιστεύεστε και σε ποιόν τομέα καθώς φίλοι και γνωστοί δεν έχουν τις καλύτερες προθέσεις από και προς εσάς. Έτσι λοιπόν μπορείτε να μάθετε κάτι που να σας αλλάξει τη διάθεση εντελώς ξαφνικά και να σας δημιουργήσει αμφιβολίες. Εκεί είναι που πρέπει να είστε κοφτοί και να μην κάνετε κανένα συμβιβασμό. Ερωτικά όσο προχωράτε τόσο περισσότερο νιώθετε την ανάγκη να μοιράζεστε. Αυτό σας αναγκάζει να κάνετε και εκμυστηρεύσεις που ξέρετε ότι μπορεί να δημιουργήσουν αντιδράσεις αλλά τελικά θα σας φέρουν πιο κοντά. Επαγγελματικά προσέξτε μία οικονομική συμφωνία γιατί κάτι μπορεί να σας κρύβει και δε θα είναι ευχάριστο!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/6 – 1/7) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Είστε σίγουρα σε μεγάλη ένταση και αυτό γιατί νιώθετε ότι τίποτα δεν μπορεί να περιμένει και τίποτα δε μπορεί να γίνει χωρίς τη δική σας συμβολή και παρότρυνση και αυτό σας κάνει να είστε πιο άμεσοι και βέβαια πιεστικοί. Για τα ερωτικά σας αυτό μπορεί να σημαίνει και μεγαλύτερη δέσμευση ή περισσότερες ευθύνες που φυσικά θα τις μοιραστείτε με άλλους δημιουργώντας και σε αυτούς ένα φόρτο, ευχάριστο μεν αλλά είναι απόφαση που δεν παίρνεται εύκολα και δημιουργεί άγχος. Επαγγελματικά όσο και να θέλετε να κατεβάσετε τους τόνους δεν μπορεί να γίνει αυτό και τελικά δε θα φτάσετε σε ένα αποτέλεσμα εύκολο ή δε θα είναι αναίμακτο… Προσέξτε τους συναδέλφους σας που έχουν διαφορετική άποψη από εσάς γιατί μπορεί να σας ωθήσουν σε μία λάθος απόφαση ή να σας δείξουν τις αντιρρήσεις τους και να χρειαστεί να βρείτε αντικαταστάτες για να προχωρήσετε σε εκτέλεση!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/6 – 1/7) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Παρόλο που είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας το τελευταίο διάστημα, τώρα θα δείτε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς να δείξετε το δυναμισμό σας, να είστε ανεξάρτητοι και να σκέφτεστε χωρίς να βλέπετε εμπόδια παρά μόνο προοπτικές που πρέπει να τις προκαλείτε και εσείς οι ίδιοι. Αν υπάρχει ανταγωνισμός στα επαγγελματικά σας που δεν είναι αισθητός και σας κρύβεται ή λειτουργεί παρασκηνιακά τώρα θα μάθετε από ποιους προκαλείται και σε τι αποσκοπούν αυτοί, δημιουργώντας σας ακόμα μεγαλύτερο πείσμα και να θέλετε να αποκτήσετε πιο ισχυρούς συμμάχους. Μην αναζητάτε τους εύκολους, πρέπει να ψάξετε λίγο περισσότερο. Και πρέπει να ξέρετε ότι η υστεροβουλία κυριαρχεί. Ερωτικά τα πάντα εξαρτώνται από εσάς κυρίως στο να δείξετε εμπιστοσύνη ακόμα και αν περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας όπου το κρίνετε απαραίτητο!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/6 – 1/7) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9) 

Δεν είναι ότι είστε μυστικοπαθείς εσείς είναι που αναγκάζεστε να περνάτε από φίλτρο όλα αυτά που σας συμβαίνουν και να μη μιλάτε πολύ, ή να ανακαλύπτετε ότι οι ανάγκες σας δεν είναι αυτές που θέλετε να προβάλετε στους άλλους. Είναι μία καινούργια σας τακτική αυτή που θέλετε να εφαρμόσετε κυρίως στα ερωτικά σας και αυτό θα το κάνετε περιμένοντας να δείτε τα αποτελέσματα που θα έρθουν αργότερα και εφόσον παίξετε καλά το ρόλο σας που είναι δύσκολος μεν, αλλά ο μόνος ενδεδειγμένος για να φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ξέρετε όμως ότι και αυτό είναι αμφίβολο. Επαγγελματικά, αναβολές και καθυστερήσεις κορυφώνονται και εσείς σε ρόλο πυροσβέστη προσπαθείτε να σβήνετε τη φωτιά αλλά σίγουρα ο καπνός βρίσκει άλλη εστία και ξανά εσείς θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας. Το ζήτημα είναι να μη χάσετε χρήματα και αυτό είναι που σας αγχώνει!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/6 – 1/7) ZΥΓΟΣ (23/9-22/10) 

Έτοιμοι είστε εσείς για κοινωνικές επαφές που θα τις κάνετε όλο και πιο έντονες, ανοίγοντας καινούργιες πόρτες στις οποίες μπαίνετε με φόρα! Αυτή τη φορά μπορείτε να είστε και πιο διακριτικοί ή να το κάνετε με έναν τρόπο που θα γίνετε αποδεκτοί εύκολα, θα βρείτε σημεία συζήτησης και γενικά θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον πολύ εύκολα. Αν μπορέσετε να το αξιοποιήσετε για τα επαγγελματικά σας αυτό θα είναι και ένα κατόρθωμα που έτσι και αλλιώς το σκέφτεστε. Πάντως μία επαγγελματική απόφαση οριστικοποιείται και ξέρετε ότι σας επηρεάζει αρκετά. Ερωτικά, δεν έχετε την ηρεμία και τη συνεννόηση που θα θέλατε και οι υποχωρήσεις αποτελούν ένα βραχνά που δύσκολα θα τον αλλάξετε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι υπάρχουν αμφίδρομες πιέσεις που είναι θηλιά στο λαιμό σας και φυσικά αντιδράτε…

EBΔOMAΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/6 – 1/7) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Αυτή η εβδομάδα έχει ευχάριστες επαγγελματικές ειδήσεις έστω και σε προπαρασκευαστικό στάδιο που ξέρετε ότι θα χρειαστεί και τη δική σας συμβολή ώστε να τις φέρετε στο σωστό σημείο ή στο σημείο που να μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Ερωτικά τα πράγματα έχουν διπλή ανάγνωση και καλό είναι να μην πάρετε καμία απόφαση ή να είστε όσο πιο λογικοί μπορείτε σε ότι ανακοινώσετε. Έχετε την τάση να κάνετε πρόωρες συζητήσεις αφού γνωρίζετε ότι οι άλλοι δεν έχουν ακόμα τις απαντήσεις και την παράταση χρόνου να την εκλαμβάνετε ως άρνηση. Πρέπει να μπείτε πιο βαθειά και αυτό που θα βοηθούσε είναι οι κοντινές αποδράσεις μακριά από το άγχος της καθημερινότητας. Επαγγελματικά αν σας δείχνουν εμπιστοσύνη, είναι γιατί ξέρουν ότι έχετε δυνατότητες που και εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε ή που ακόμα δεν τις τολμάτε!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/6 – 1/7) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Οικονομικές σκοτούρες έχετε και βιάζεστε να κάνετε γρήγορες κινήσεις ώστε να διασφαλίσετε ένα αποτέλεσμα το οποίο θέλετε και να το επισφραγίσετε ακόμα και αν είναι κατώτερο των περιστάσεων ή αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε με δεδομένα που σας παρουσιάζονται τελευταία στιγμή και σας αγχώνουν μήπως δεν προλάβετε. Η διαπραγματευτική σας δύναμη είναι μεγάλη πάντως αλλά δεν ευνοούν οι συνθήκες. Ερωτικά κάτι καλύτερο μπορείτε να περιμένετε όμως ακόμα θα χρειαστεί να δώσετε πίστωση χρόνου για να είναι παντελώς ξεκαθαρισμένα τα πράγματα. Όμως νιώθετε πιο ασφαλείς σε αυτή τη φάση έστω και αν δεν έχετε το απόλυτο ή έστω και αν ακόμα πρέπει να δώσετε και εσείς κάτι παραπάνω και να περιμένετε αντάλλαγμα. Επαγγελματικά όσο εξελίσσετε ένα θέμα τόσο περισσότερο αυτό μπορεί να σας δώσει ένα κομμάτι ικανοποίησης για να το προσπαθήσετε παραπάνω! Πάντως κάντε και ένα σεμινάριο γιατί οι γνώσεις που θα πάρετε θα είναι πολύτιμες!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/6 -1/7) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (21/12-20/1)

Μία εβδομάδα με αρκετές εντάσεις αφού η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο σας δημιουργεί ανησυχίες και μεγάλη ανυπομονησία!Αυτό σας κάνει να γίνεστε ηγέτες ή να παίρνετε πρωτοβουλίες που είναι ανώτερες των περιστάσεων. Θέλετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας και αυτό χρειάζεται μεθόδευση και ψυχραιμία ή να περιμένετε για κάτι για το οποίο θεωρείτε ότι δεν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου. Ερωτικά πάντως είστε σταθεροί σε αυτά που θέλετε και φτιάχνετε ένα πλέγμα που να σκιαγραφεί όλες σας τις ανάγκες και να τις φωτίσετε ώστε να γίνουν εύκολα αντιληπτές από τους άλλους και έτσι να τους ανάβετε το πράσινο φως για να εισχωρήσουν και να σας διεκδικήσουν. Οικονομικά έχετε πολλές ευκαιρίες και μην περιμένετε ότι μπορείτε να τις μεταθέσετε για αργότερα αν ήδη δεν έχετε δείξει το ενδιαφέρον σας!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/6 – 1/7) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Γενικά δε σας αρέσει το πρόγραμμα αλλά ειδικά δεν μπορείτε να μην το ακολουθείτε ή να μην καταλαβαίνετε τη σπουδαιότητά του. Βασικά, χρειάζεται να υπακούτε και αυτό θα σας βάλει σε μία διαδικασία έντονης σκέψης αφού υπάρχουν κανόνες που έτσι και αλλιώς εσείς τους προσαρμόζετε στα μέτρα σας αλλά δυστυχώς για εσάς θα χρειαστεί να τους ακολουθήσετε… Ερωτικά σας διεκδικούν με μεγαλύτερο πάθος και θέλουν να σας δείξουν και το ενδιαφέρον τους αλλά και πόσο διαθέσιμοι είναι να κάνουν και υποχωρήσεις αρκεί και εσείς να δεσμευθείτε περισσότερο. Ήδη τρομάξατε στην ιδέα, αλλά όταν το αποφασίσετε το κάνετε από μόνοι σας. Επαγγελματικά ακόμα και αν υπάρχει σταθερότητα αυτό είναι κάτι που δε σας αρέσει. Θέλετε το κάτι παραπάνω και έχετε παλέψει γι’ αυτό. Αν μπορείτε να το επισημάνετε χωρίς εντάσεις, τότε θα σας έρθει πιο εύκολα!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (25/6 – 1/7) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Μία εβδομάδα που θα σας ωθήσει σε ερωτικά ξεκαθαρίσματα ή θα σας βοηθήσει να πάρετε μία απόφαση για τα ερωτικά σας που θα είναι αναγκαστική. Φίλοι ή εραστές είναι ένα ερώτημα που σας απευθύνεται και εσείς πρέπει να το απαντήσετε και μάλιστα άμεσα και περιεκτικά. Μπορεί όμως και να διακόψετε ένα φλερτ το οποίο σας εξιτάρει μεν αλλά βλέπετε ότι οδηγεί σε αδιέξοδο και θα σας δημιουργήσει πονοκεφάλους ή θα ρισκάρετε να χάσετε την ψυχική σας ηρεμία. Δείτε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε οικονομικές προτάσεις που σας έρχονται έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ένα συμβιβασμό. Επαγγελματικά έχετε ζήτηση αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να επεκτείνετε και να του δώσετε έναν πιο μόνιμο χαρακτήρα. Αυτό χρειάζεται από εσάς ιδιαίτερη μεθόδευση και να αποδείξετε ότι θα κάνετε και κάτι επιπλέον που θα είναι βοηθητικό στην κύρια δραστηριότητα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia