Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
22/02/2016 | 10:30

miss_lykΔείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/2-28/2) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Σκεφτείτε την ψυχική ευεξία σας. Με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της υγείας, λέτε αντίο στις διατροφικές ατασθαλίες σας και θέτετε την υγεία και την ευεξία σας στο προσκήνιο. Μόνο προσέξτε μη γίνετε αυστηροί με τον εαυτό σας και φτάσετε στο άλλο άκρο. Θα μπορούσατε να νιώσετε σωματική εξάντληση και κόπωση αν υιοθετήσετε αυστηρή δίαιτα ή προσπαθήσετε να σηκώσετε περισσότερα βάρη στο γυμναστήριο από όσα αντέχετε. Τα πάντα απαιτούν προγραμματισμό και προνοητικότητα. Επίσης, βάζετε οργάνωση και πρόγραμμα στην καθημερινή σας ζωή, ίσως ακόμα κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το γραφείο ή το σπίτι σας. Μπορεί να νιώθετε να πνίγεστε από τις υποχρεώσεις σας, αλλά είναι μια καλή στιγμή για να αναδιοργανώσετε τον χώρο σας ενώ ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/2- 28/2) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Πάθος και άφθονο ερωτικό παιχνίδι κυριαρχούν στη ζωή σας χάρη στην Πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Είστε εκφραστικοί, έχετε μια τολμηρή και ερωτύλα διάθεση. Πάρτε την πρωτοβουλία να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας, το φεγγάρι σας δίνει το θάρρος να κινηθείτε και θα δείτε ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο να μετατρέπεται σε μια παθιασμένη σχέση αγάπης. Αν είστε σε σχέση, βεβαιωθείτε ότι ο αγαπημένος σας ξέρει πόσο τον λατρεύετε και τον φροντίζετε. Υπενθύμιση: Ίσως να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, στην προσπάθειά σας να ευχαριστήσετε πολλούς ανθρώπους. Μην περιπλέξετε τα πράγματα λέγοντας «ναι» σε όλους. Καλύτερα να απογοητεύσετε κάποιον από το να περάσετε τον χρόνο σας κάνοντας πράγματα που σας αγχώνουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/2-28/2) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Κάντε το σπίτι σας χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης. Η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει στο προσκήνιο την ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά σας. Τώρα απέχετε από το φλερτ και τη διασκέδαση, θέλετε να μείνετε στη φωλιά σας, ίσως ακόμη ασχοληθείτε με το μαγείρεμα για τους πιο στενούς φίλους σας ή τα μέλη της οικογένειάς σας ή απλά συζητάτε όλοι μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μπορεί ακόμα να προσπαθήσετε να κάνετε πάρα πολλά για τους αγαπημένους σας, τους φροντίζετε και ασχολείστε με αυτούς. Τα τηλέφωνα και η διασκέδαση μπορούν να περιμένουν, η οικογένειά σας έρχεται πρώτη, καθώς επίσης και η ανάγκη σας για να ηρεμήσετε στο σπίτι σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/2 – 28/2) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Αναζητάτε δίπλα σας άτομα για να μιλήσετε, αυτούς που μπορούν πραγματικά να διεγείρουν το μυαλό σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό και πνευματικό τρίτο οίκο σας. Συγκεντρώνετε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες, τις εφημερίδες και τα βιβλία, επειδή αναζητάτε νέες πληροφορίες. Η επιθυμία σας να μάθετε κάτι καινούργιο ή η μελέτη ενός έργου είναι αυτό που κεντρίζει το μυαλό σας τώρα. Αναλύετε τώρα τις σκέψεις σας, έχετε έμπνευση και νέες ιδέες. Αν είστε στο ξεκίνημα ενός δημιουργικού έργου ή στη συγγραφή ενός μυθιστορήματος, θα τα αποπερατώσετε με επιτυχία. Ίσως επίσης εγγραφείτε σε κάποιο σεμινάριο ή σε ένα πρόγραμμα επιστημονικής κατάρτισης ή αρχίσετε έναν κύκλο σπουδών.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/2 – 28/2) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Αλλάξτε πορεία και θέστε συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους για να έχετε οικονομική αφθονία, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Οι αναλυτικές και πρακτικές ιδέες σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων ή να περιορίσετε κάποιες από τις πολυτελείς δαπάνες σας. Ισορροπήστε την οικονομική σας κατάσταση, παίρνοντας εσείς την πρωτοβουλία για να πάτε εκεί όπου εσείς θέλετε να πάτε και όχι όπου κανονίζουν οι φίλοι σας. Σταματήστε να γκρινιάζετε για αυτούς τους συσσωρευμένους λογαριασμούς και βάλτε πρόγραμμα για να πληρώσετε τα πάντα. Αλλάξτε ταχύτητα και απομακρυνθείτε από ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι στο να ξοδεύουν άφθονο χρήμα. Το φεγγάρι σας βοηθά να μάθετε ότι η συσσώρευση έστω και λίγων ευρώ δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/2-28/2) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Τραγουδάτε στο ρυθμό της ευτυχίας, αισθάνεστε ένας άλλος εαυτός, καθώς η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας ζητά να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και όχι στους άλλους. Αν αισθάνεστε άβολα να πείτε «Όχι, δεν είμαι ελεύθερος σήμερα για σένα», αυτό είναι καλό σημάδι. Ενισχύεται η επιθυμία σας για να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες, νιώθετε περισσότερο την ανάγκη για ανεξαρτησία από το να ακολουθήσετε τους άλλους. Αφήστε τους ανθρώπους να γνωρίζουν ό, τι επιθυμείτε, προβάλλοντας αυτό που θέλετε με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο. Εάν δεν μπορούν να το χειριστούν, ίσως λίγη απομάκρυνση θα σας κάνει καλό. Αφήστε πίσω σας ένα παλιό πρότυπο συμπεριφοράς που σας δημιουργεί άγχος και ψυχική ταλαιπωρία.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/2- 28/2) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων και εμπιστευθείτε τη βούληση του σύμπαντος. Η Πανσέληνος στέλνει το φωτεινό φως της στον μυστικιστικό δωδέκατο οίκο σας και μπορεί να μη βλέπετε τώρα τα πράγματα καθαρά, καθώς βάζετε στην άκρη όλα τα εγκόσμια πράγματα που απαιτούν την προσοχή σας. Δεν θέλετε πραγματικά να ασχοληθείτε με τα καθημερινά ζητήματα και τις υποχρεώσεις σας, θέλετε να περνάτε τον χρόνο σας κάνοντας όνειρα και σκεφτόμενοι το παρελθόν. Δική σας είναι η επιλογή του τι θα κάνετε, αλλά προτού πετάξετε στους .αιθέρες, μιλήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και διαβεβαιώστε τους ότι θα αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας αργότερα, αφού ξεκουραστείτε και ανανεωθείτε. Το πιο βαθύ μήνυμα του φεγγαριού; Βεβαιωθείτε ότι ό, τι έχετε δημιουργήσει, είναι χτισμένο στα θεμέλια της σταθερότητας και της ηθικής ακεραιότητας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/2- 28/2) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Έχετε ανάγκη την ελευθερία σας! Η Πανσέληνος στον αυτόνομο ενδέκατο οίκο σας, αναδεύει την ανεξάρτητη πλευρά σας, δεν θέλετε να κολλήσετε με υποχρεώσεις και καθήκοντα. Αφήστε τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι θέλετε να κάνετε το δικό σας, έτσι ώστε να μη σας υπολογίζουν στα σχέδιά τους. Από την άλλη πλευρά, η ευαισθησία σας μπορεί να γίνει δίκοπο μαχαίρι, καθώς από τη μια θέλετε να ικανοποιήσετε τους άλλους, αλλά από την άλλη, αισθάνεστε ιδιαίτερα την επιθυμία για ελευθερία. Βάλτε τη λογική πάνω απ’ όλα και μη γίνεστε σκληροί αν κάποιοι προσπαθούν να σας περιορίσουν. Στηριζόμενοι στο πανέξυπνο και διαισθητικό μυαλό σας, δεν θα σας οδηγήσει σε λάθος δρόμο. Επίσης, το φεγγάρι φέρνει στο προσκήνιο την κοινωνική πλευρά σας, έτσι κάντε νέες γνωριμίες, καλέστε σε δείπνο έναν φίλο σας, ενδεχομένως να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα συνεργασία ή επαγγελματική προσφορά.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/2-28/2) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Ήρθε η ώρα να λάβετε στα σοβαρά υπόψη τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Η Πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας εμπνέει να είστε πιο πειθαρχημένοι, να βάλετε δομή και οργάνωση στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Ίσως όμως οι ανάγκες ενός αγαπημένου σας προσώπου να έλθουν σε αντίθεση με τις φιλοδοξίες σας. Μπορείτε να ισορροπήσετε τα πράγματα, απλά αναλώνοντας τις ώρες σας σε αυτό το έργο που πρέπει να αποπερατωθεί και προσπαθώντας να εξηγήσετε στους άλλους ότι τώρα προέχει η εργασία σας. Βρείτε έναν τρόπο να απολαύσετε την παρέα των άλλων, αλλά έχετε ως προτεραιότητα την επαγγελματική αποστολή σας. Μήπως έχετε βάλει στόχο να γίνετε αφεντικό του εαυτού σας; Η επιχειρηματική φύση σας πυροδοτείται τώρα από αυτό το φεγγάρι και σας πιάνει εμμονή για να δημιουργήσετε. Ό, τι ξεκινάτε τώρα, θα ακμάσει κατά τους επόμενους έξι μήνες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/2- 28/2) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πραγματικά αφήσατε τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει; Η Πανσέληνος στον οραματιστή ένατο οίκο σας, σας βοηθά να βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε τις πιο .τρελές επιθυμίες σας και τα μεγαλεπήβολα οράματά σας. Έχετε ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία, πράγμα το οποίο μπορεί να σας απομακρύνει για λίγο από τις υποχρεώσεις σας αλλά και τους στενούς φίλους σας. Μην καταπολεμήσετε αυτή την ανάγκη σας, αλλά εξηγήστε ότι τώρα απλά δεν θέλετε καθήκοντα. Οι πραγματικοί φίλοι σας θα σας αποδεχτούν ακριβώς όπως είστε. Παράλληλα, το φεγγάρι σας προτρέπει να εμβαθύνετε στην υπάρχουσα φιλοσοφία της ζωής σας και να σκεφτείτε ότι εμμένοντας στις παλιές πεποιθήσεις σας δεν θα σας φέρει πνευματική ανάπτυξη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/2 -28/2) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Δύναμη, ένταση και πάθη αναδεύει η Πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Έχετε την επιθυμία να γίνετε «ένα», είτε στην εργασία είτε στην αγάπη, κι αυτό θα μπορούσε να παρεκτρέψει τα άλλα σας σχέδια. Όμως, η επιθυμία σας να πάτε πιο βαθιά με τον αγαπημένο σας θα μπορούσε να συναντήσει μερικά εμπόδια, καθώς η αναλυτική σκέψη σας και το άγχος σας δεν σας αφήνουν να πιστέψετε ότι είναι δυνατό να συμβεί ή η ανάγκη σας για έλεγχο και εξουσία δημιουργεί εντάσεις. Ίσως η οικονομική σας κατάσταση ή ο τρόπος που διαχειρίζεται ο καθένας τα χρήματα είναι διαφορετικά, κι αυτό ενδέχεται να επιφέρει συγκρούσεις μεταξύ σας. Δεν μπορείτε πάντα να επιμένετε να ξοδεύετε από τις αποταμιεύσεις σας, αν ο αγαπημένος σας έχει κάνει έναν άλλον προϋπολογισμό, σίγουρα θα δημιουργηθούν κόντρες. Αν και θα θέλατε να αναλάβετε την ευθύνη των χρημάτων, τώρα ήρθε η ώρα να παραχωρήσετε κάποιον έλεγχο. Μην ανησυχείτε, δεν θα καταλήξετε δυστυχισμένοι, αν συμβιβαστείτε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (22/2 – 28/2) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Εμβαθύνετε τις πιο σημαντικές σχέσεις σας, είναι η παρότρυνση της Πανσελήνου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Η αρμονία είναι εφικτό να συμβεί, αλλά θα χρειαστεί αγώνας και προσπάθεια. Το φεγγάρι θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε ότι ο σύντροφός σας ή ένας στενός φίλος σας ή ένας συνεργάτης σας απλά δεν κάνουν για σας. Αντί να κατηγορείτε για τα πάντα τους άλλους, ρωτήστε τον εαυτό σας: «Έχω προσπαθήσει αρκετά για αυτή τη σχέση; Επικοινωνώ ειλικρινά ή υποκρύπτω κάποια πράγματα»; Μην καταστρέψετε μια ευτυχισμένη σχέση, απαιτώντας οι άλλοι να διαβάσουν το μυαλό σας. Ίσως η θλίψη και η αγωνία σας είναι δική σας ανησυχία και δεν έχουν να κάνουν με το άλλο άτομο, ίσως δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε το άγνωστο. Το έχετε σκεφτεί αυτό; Το σίγουρο είναι ότι είστε στο ξεκίνημα μεγάλων και συγκλονιστικών αλλαγών στις πιο σημαντικές σχέσεις σας.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer