Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk.
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
15/02/2016 | 09:10

miss_lyk

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα από την Miss Lyk

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/2-21/2) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Η ελευθερία και η αγάπη μπορούν να συνυπάρξουν; Με τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας, τολμήστε να βρείτε το πάθος, κάνοντας κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα φλερτάροντας στο διαδίκτυο, έτσι ανανεώστε το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα, με νέες φωτογραφίες που απεικονίζουν τόσο την ανάλαφρη όσο και την ευαίσθητη πλευρά σας. Τώρα βάζετε ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα καθώς ο ενθουσιασμός σας και η ανεξαρτησία σας, σας ωθούν να βγείτε έξω και να κάνετε νέες φιλίες με τις οποίες ταιριάζετε στις αξίες και τα ιδανικά. Μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία, ερωτική ή επαγγελματική, θα μπορούσε να βρεθεί μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, είτε μέσω ενός φίλου.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/2- 21/2) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Είστε ερωτευμένοι με τη δουλειά σας! Καθώς η ρομαντική Αφροδίτη κινείται στον δέκατο οίκο σας, τον τομέα της καριέρας σας, θα μπορούσατε να αναλώσετε όλο το πάθος σας στη δουλειά σας. Δεν σας πειράζει να δουλέψετε επιπλέον ώρες, γιατί τώρα νιώθετε την ανάγκη να κάνετε μεγάλα άλματα προς τα εμπρός. Ξεκινάτε μια διαδρομή προς την επιτυχία, κάνετε νέα σχέδια στην εργασία σας, τα οποία βλέπετε ξαφνικά να παίρνουν σάρκα και οστά. Καλλιεργώντας σχέσεις με ανθρώπους που είναι σε θέση εξουσίας ή με τους οποίους θέλετε να συνεργαστείτε, αυτό θα σας πάει ακόμα πιο μακριά. Τώρα οι προσωπικές ανάγκες σας είναι πίσω στη λίστα των προτεραιοτήτων σας, σκοπός σας είναι η κοινωνική σας άνοδος και όχι η αγάπη ή η οικογένεια, έτσι δεν αναλώνετε αρκετό χρόνο για την προσωπική σας ζωή.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/2-21/2) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Ο έρωτας μιλά ξένες γλώσσες, κάθε άτομο, ανεξαρτήτως του κοινωνικού και πολιτισμικού του υπόβαθρου, είναι ικανό να κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά. Η ερωτική Αφροδίτη στον διαπολιτισμικό ένατο οίκο σας για τις επόμενες εβδομάδες, σας δίνει τη λαχτάρα να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα με κάποιον/α ενώ ταξιδεύετε ή ίσως κάνετε μια νέα φιλία ή μια συνεργασία με κάποιο άτομο που έχει μια διαφορετική κουλτούρα από εσάς. Είστε σε σχέση; Ο χρόνος τρέχει, πάτε ένα ταξίδι μαζί κάπου μακριά ή ακόμα και σε μια ξένη χώρα. Ταξιδεύοντας μαζί, θα ενισχύσει τον δεσμό σας και θα φουντώσει η σπίθα του έρωτά σας. Έχετε μια επιχειρηματική ιδέα ή ένα έργο που θέλετε να προβάλετε ή να δημοσιεύσετε; Αξιοποιήστε την ενέργεια αυτού του τυχερού πλανήτη, δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε το τι μπορείτε να δημιουργήσετε.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/2 – 21/2) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Πάθος και μια γλυκιά συναισθηματική ένταση διακατέχουν την ψυχή σας, χάρη στην ερωτική Αφροδίτη στον παθιασμένο και ερωτικό όγδοο οίκο σας. Μήπως αγωνίζεστε καιρό τώρα με τα συναισθήματα της απογοήτευσης και της θλίψης; Αυτός ο ευνοϊκός πλανήτης σας βοηθά να αποβάλετε το άγχος σας, ώστε να υποκύψετε πλήρως στη δύναμη της αγάπης. Φροντίστε τον εαυτό σας και καθιερώστε μια υγιή ρουτίνα, απαλλαγμένη από ζοφερές και απαισιόδοξες σκέψεις. Φροντίζοντας το σώμα και την ψυχή σας θα σας επιτρέψει να εκτιμήσετε πλήρως την αγάπη. Νιώθετε ότι έχετε συναντήσει τον μοιραίο έρωτα; Μη βιάζεστε να θεωρήσετε ότι βρήκατε την αδελφή ψυχή και κάντε έναν έλεγχο της πραγματικότητας. Μήπως το ένστικτό σας, σας λέει ότι κάτι δεν είναι απόλυτα σωστό; Φλερτάρετε αλλά κινηθείτε έξυπνα και συγκρατημένα, άλλωστε δεν είναι δύσκολο για σας να το κάνετε. Ετοιμαστείτε να πετάξετε στα ύψη καθώς ο Ήλιος διέρχεται στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/2 – 21/2) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Ο θεός Έρωτας έχει βρει στόχο κατευθείαν την καρδιά σας, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και της δέσμευσης. Νιώθετε ενθουσιασμένοι αλλά και νευρικοί την ίδια στιγμή. Σταματήστε να ανησυχείτε ότι θα νιώσετε καταπιεσμένοι και ότι θα στερηθείτε την ελευθερία σας και ότι η ζωή σας θα μαραθεί. Δώστε στην αγάπη σας την ευκαιρία να σας πλησιάσει περισσότερο και εκδηλώστε τα συναισθήματά σας. Είστε μόνοι; Βγείτε έξω με τους φίλους σας, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και μια νέα αγάπη θα γεννηθεί. Αναζητήστε άτομα που είναι πρόθυμα να υποστηρίξουν τις αρχές σας και δεν στερούν την ελευθερία σας. Μην αφήσετε αυτά τα ευοίωνα βέλη της αγάπης να αλλάξουν κατεύθυνση. Ο Ήλιος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας ωθεί να επικεντρωθείτε στα ουσιώδη ζητήματα της ζωής σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/2-21/2) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Αγαπήστε τον εαυτό σας! Η καλλωπιστική Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, καθιστά επιτακτική την ανάγκη να φροντίσετε και να αγαπήσετε το σώμα σας. Προσθέστε περισσότερα βιολογικά προϊόντα στο πιάτο σας για να αυξήσετε την ενέργειά σας και να λάμπετε από μέσα προς τα έξω. Επίσης, πάρτε προληπτικά μέτρα για την υγεία σας, αντί να περιμένετε τους πόνους να εμφανιστούν. Ίσως αποφασίσετε να πάτε σε ένα γυμναστήριο ή υιοθετήσετε νέες καθημερινές συνήθειες για να έχετε πραγματικά βέλτιστη υγεία. Επίσης, μην υποτιμάτε πόσο τα μικρά πράγματα στη ζωή μπορούν να αλλάξουν τα πάντα, ακόμα και τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, όπως το να προσφέρετε μια καλή κουβέντα σε κάποιον που υποφέρει ή φέρνοντας λίγο φαγητό σε έναν άρρωστο φίλο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/2- 21/2) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Ρομαντισμός, αίγλη και πάθος! Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ανεβάζει τους σφυγμούς σας και την αδρεναλίνη σας. Τώρα είναι η ώρα για να διακηρύξετε την αγάπη σας στο σύντροφό σας, να ζήσετε δυνατά. Είστε άμεσοι, ειλικρινείς και τολμηροί, διεκδικείτε το αντικείμενο του πόθου σας, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας κρατήσει στο σπίτι, κοινωνικοποιείστε και διασκεδάζετε. Μήπως σκέφτεστε να κάνετε ένα παιδί; Εάν είστε έτοιμοι γι’ αυτό, η Αφροδίτη σας κάνει πολύ γόνιμους. Ίσως ακόμα αλλάξετε την εμφάνισή σας, μήπως θέλετε να γίνετε λίγο πιο πρωτότυποι και τολμηροί; Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη φήμη, έτσι προβάλλετε ένα έργο σας. Ενημερώστε τους φίλους σας στο Facebook, δημοσιεύστε το εν λόγω έργο σας, στείλτε ένα μαζικό e-mail, δείξτε στους άλλους τι μπορείτε να πετύχετε. Ο Ήλιος στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας ζητά να ανανεωθείτε, φροντίζοντας τη ζωτικότητά σας και την ευεξία σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/2- 21/2) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Δεν μπορείτε να έχετε τίποτα λιγότερο στη ζωή σας από το απόλυτο πάθος, τώρα όμως η ερωτική Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας κάνει να αναζητάτε τη ζεστή φωλιά σας, δεν σας πειράζει αν τα πράγματα είναι και λίγο βαρετά. Η μεγαλύτερη ευτυχία σας είναι να καθίσετε στο σπίτι σας, μόνοι με τον εαυτό σας χωρίς καν να σκέφτεστε φίλους και απρόσκλητους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να ταράξουν την ηρεμία σας. Είστε επιλεκτικοί με τους προσκεκλημένους σας, εκτός κι αν πρόκειται για τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους πολύ έμπιστους φίλους σας. Λέτε αντίο σε αυτές τις ζοφερές αναμνήσεις του παρελθόντος, τώρα σκέφτεστε μόνο τις καλές στιγμές, εκείνες που ζήσατε στην παιδική σας ηλικία ή με τον αγαπημένο σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/2-21/2) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Χαρά, χιούμορ και πρωτότυπες συζητήσεις σας χαρίζει η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και τα σαγηνευτικά λόγια σας γοητεύουν τους γύρω σας. Ετοιμαστείτε για καυτά ερωτικά μηνύματα και λόγια αγάπης από τον αγαπημένο σας, πρωτότυπες και ασυνήθιστες συζητήσεις που σας βγάζουν από τη ρουτίνα σας. Φλερτάρετε με χιούμορ, δεν είστε και τόσο απαιτητικοί στο να παίξετε και να διασκεδάσετε. Αν είστε μόνοι, δεν θέλετε τους σοβαρούς τύπους, ψάχνετε κάποιον/α που με την ευστροφία του και την ανέμελη διάθεσή του θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Βγείτε με τους φίλους σας, μπείτε σε μια ομάδα που συζητά, παρακολουθήστε μια διάλεξη, αναρτήστε ένα έξυπνο σχόλιο στο Facebook και μην αρνηθείτε μια κοινωνική εκδήλωση, θα συναντήσετε κάποιον/α με ανοιχτό μυαλό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/2- 21/2) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Έρχονται χρήματα στη ζωή σας! Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, φέρνει ξαφνικές λύσεις σε οικονομικά προβλήματα ή άρση των εμποδίων στο μέτωπο της εργασίας. Σας παροτρύνει να ανοίξετε τα μάτια σας για να δείτε την υποστήριξη που σας περιβάλλει. Γιατί να αγωνίζεστε μόνοι σας, ειδικά να προσπαθείτε καιρό να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας, όταν μπορείτε να έχετε σωστή καθοδήγηση από κάποιον εμπειρογνώμονα ή ακόμα κι έναν φίλο σας; Οι συμμαχίες που έχετε κάνει κατά το παρελθόν προωθούν τις φιλοδοξίες σας και γεμίζουν την τσέπη σας. Είστε τώρα ανοικτοί στη διαπραγμάτευση μιας οικονομικής συμφωνίας ή μπορεί απροσδόκητα να ανακύψει κάποιος οικονομικός συμβιβασμός για χρήματα που οφείλετε ή σας οφείλουν.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/2 -21/2) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Το σύμπαν σας χαρίζει γοητεία και μαγνητισμό για να έχετε όποιον/α επιθυμείτε! Με την ερωτική Αφροδίτη στο ζώδιό σας, πυροδοτείτε εκρήξεις πάθους, η σαγήνη σας δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Με την προσοχή που θα προσελκύσετε, προβάλλετε τον καλύτερό σας εαυτό. Αν έχετε ήδη ασχοληθεί πολύ με την αγάπη σας, κάνετε μια στροφή 180 μοιρών και επικεντρώνεστε στον εαυτό σας. Η ανεξάρτητη φύση σας και το ελεύθερο πνεύμα σας γοητεύουν τους γύρω σας κατά τη διάρκεια των προσεχών εβδομάδων. Είστε μόνοι; Κάποιος που κάθεται δίπλα σας ή γνωρίσατε εντελώς τυχαία ίσως αξίζει τον κόπο να έχει μια ευκαιρία. Είστε σε σχέση; Βγείτε έξω και διασκεδάστε μαζί με την αγάπη σας. Να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας και θα έχετε δηλώσεις αγάπης σε αντάλλαγμα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (15/2 – 21/2) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Βλέπετε την αγάπη με ροζ γυαλιά, ζείτε στο δικό σας παραμυθένιο κόσμο. Η Αφροδίτη στον ευφάνταστο και ονειρικό δωδέκατο οίκο σας, αναδεύει τρυφερά και άδολα και συναισθήματα και ένα γλυκό ρομαντισμό. Απλά να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας, ίσως μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία δεν βασίζεται στην πραγματικότητα. Κινδυνεύετε να πιστέψετε αυτό που θέλετε εσείς, δίνοντας περισσότερη σημασία στα θετικά χαρακτηριστικά των ατόμων που γνωρίζετε, με αποτέλεσμα αργότερα να απογοητευτείτε. Εάν κάποιο άτομο από το παρελθόν έχει ραγίσει την καρδιά σας, ο πλανήτης της αγάπης φέρνει υποστήριξη και θεραπεία στην ψυχή σας. Ίσως η σχέση σας κινείται με ρυθμούς χελώνας, κάνετε τα πάντα για να φέρετε κοντά σας τον αγαπημένο σας, όμως τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε πίσω. Τα πράγματα θα κινηθούν μόνο αν είστε πρόθυμοι να περιμένετε.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer