Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα.
Τα ζώδιο της εβδομάδας από τη Miss Lyk
Ζωδια
16/11/2015 | 12:00

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/11-22/11) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Πείτε την αλήθεια! Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, βρίσκεται στον ειλικρινή ένατο οίκο σας και σας βοηθά να εκδηλώσετε με λόγια ό, τι νιώθετε στην καρδιά σας και το μυαλό σας, αλλά μην ξεχάσετε στις συνομιλίες σας τη διπλωματία και αποφύγετε την έπαρση. Καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά τις διαπολιτισμικές διασυνδέσεις, θα μπορούσατε να συναντήσετε συναρπαστικά νέα άτομα που προέρχονται από διαφορετική χώρα από τη δική σας ή έχουν διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο.Μπορεί και να θελήσετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας μέσω ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου ή μαθαίνοντας μια ξένη γλώσσα. Συμβουλή: Μην κάνετε τον ήρωα όταν οι άλλοι σας προκαλούν και μη βγαίνετε στην επίθεση.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/11- 22/11) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Είστε εκφραστικοί και ερωτικοί, καθώς ο Ερμής κινείται στον σεξουαλικόόγδοο οίκο σας, είστε η σειρήνα που μαγεύει με το λάγνο τραγούδι της. Προσέξτε όμως πως θα τραγουδήσετε αυτή τη μελωδία, αυτή η διέλευσηείναι πολύ έντονη και μπορεί να σας φέρει τα καλύτερα ή τα χειρότερα. Η σαγηνευτική γοητεία σας προσελκύει πολλούς θαυμαστές και εσείς δελεάζεστε από τα μυστηριώδη και παθιασμένα λόγια τους, αλλά θα πρέπει να είστε απαιτητικοί στις επιλογές σας και τις ερωτοτροπίες σας. Ο .πειρασμός είναι ισχυρός, και ορισμένες γνωριμίες μπορεί να σας οδηγήσουν σε επικίνδυνα εδάφη ή ακόμα και να είναι και βασανιστικές.Κάντε επιλογές που συνηχούν με τα υψηλότερα ιδανικά σας, προκειμένου να νιώσετε την ασφάλεια που τόσο ποθείτε. Είστε σε σχέση; Ο δεσμός σαςθα ενισχυθεί κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων, μόνο αν είστεπρόθυμοι να προσπαθήσετε να περάσετε από τις Συμπληγάδες. Η σωστή και εις βάθος επικοινωνία είναι το κλειδί της ευτυχίας σας. Δείτε σε βάθος τον εαυτό σας, τι κάνετε για την ευεξία σας;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/11-22/11) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Μπορεί να θέλετε να είστε ελεύθερο πουλί αλλά κατά βάθος ξέρετε ότι χρειάζονται δύο για να μοιραστούν τα βάρη της ζωής. Ο κυβερνήτης σας, ο εκφραστικός Ερμής, εγκαθίσταται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και είτε πρόκειται για μια προσωπική είτε για μια επαγγελματική σχέση, οισυνομιλίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάτι πιο επίσημο. Είστε σε σχέση; Ο αγγελιοφόρος των θεών σας ζητά να ξεκινήσετε σημαντικές συνομιλίες, επιλύοντας μια συνεχιζόμενη σύγκρουση με τη δημιουργία συναρπαστικών σχεδίων για το κοινό μέλλον σας. Είστε μόνοι; Τι θα λέγατε να φλερτάρετε οn-line ή ακόμα και με κάποιον/α που ζει μακριά σας ή βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου; Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/11 – 22/11) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Γίνεστε αναλυτικοί και είστε προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια, καθώς ο Ερμής κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, ο οποίος σας ζητά να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές. Αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες, βάλτε περισσότερη κίνηση στη ζωή σας, κατεβάστε χρήσιμεςεφαρμογές για την υγεία και την ευεξία. Ο προϋπολογισμός σας αξίζει επίσης κάποια προσοχή, έτσι σκεφτείτε ποια έξοδα μπορείτε ναπεριορίσετε ή να εξαλείψετε. Στο μέτωπο της εργασίας, ο Ερμής θα μπορούσε να σας προσφέρει μια δελεαστική ευκαιρία, αλλά πείτε «ναι» μόνο αν πρόκειται να σας ωφελήσει, διατηρώντας τον πολυπόθητο προσωπικό χρόνο σας. Εάν νιώθετε πνιγμένοι από τις υποχρεώσεις στην εργασία σας, σκεφτείτε ότι έχετε πολλούς πρόθυμους και ικανούς ανθρώπους γύρω σας. Δεν υπάρχει καμία ντροπή να παραδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Καλέστε βοήθεια και υποστήριξη.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/11 – 22/11) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Εκφραστείτε ερωτικά! Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, κινείται στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας και για τις επόμενες εβδομάδες φέρνει στην επιφάνεια τη χαρούμενη πλευρά σας και ενισχύει την ερωτική σας διάθεση.Τα έξυπνα πειράγματά σας δεν περνούν απαρατήρητα, οι ιδέες σας πετούν στα ουράνια! Ο ερωτισμός σας προσελκύει πολλούς μνηστήρες γύρω σας και πριν καλά-καλά το καταλάβετε θα μπορούσατε να ερωτευτείτε, αλλά μην αποθαρρυνθείτε αν τώρα η σχέση κυμανθεί σε πλατωνικό επίπεδο. Το καλύτερο; Λαμβάνετε επάξια αναγνώριση και δημόσιους επαίνους για τα καλλιτεχνικά ταλέντα σας. Αναλώστε την ενέργειά σας σε ένα έργο και μοιραστείτε το με όλον τον κόσμο, δεν αποκλείεται αυτό να φτάσει πολύ μακριά!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/11-22/11) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Περάστε το χρόνο σας συζητώντας με την οικογένειά σας, είναι το αίτημα του Ερμή που κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Ενώ κοινωνικά μπορεί να είστε αρκετά απασχολημένοι, βρείτε χρόνο για να συνδεθείτε πιο βαθιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά με τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή μια γυναίκα θα μπορούσε να σας προσφέρει ανεκτίμητηκαθοδήγηση. Είστε τώρα πιο νωχελικοί και αναζητάτε να συνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα συναισθηματικά. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι στο σπίτι όλοι μαζί, οπότε γιατί να μην καλέσετε τους αγαπημένους σας για δείπνο; Σκεφτείτε πολύ καλά προτού χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/11- 22/11) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Η κοινωνικότητά σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία προσελκύουν πολλά άτομα γύρω σας, χάρη στον Ερμή στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Ενώνοντας τις δυνάμεις σας με τους άλλους, αυτό μπορεί να φέρει κερδοφόρα αποτελέσματα και έτσι μπορεί να γεννηθεί μια νέα συνεργασία, ακόμα και σε άλλη πόλη από τη δική σας.Μελετήστε όμως προσεκτικά αν είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα, όσον αφορά τις προσδοκίες και τις ευθύνες σας και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό και την επιπολαιότητα. Ενισχύεται επίσης η κοινωνική ζωήσας, είναι βέβαιο ότι θα είστε πάρα πολύ απασχολημένοι, ίσως ακόμαχρειαστεί να ταξιδέψετε μακριά. Ενδιαφέρεστε για τα γεγονότα πουσυμβαίνουν στην πόλη σας και την πατρίδα σας, μιλάτε με τα αδέλφια σας και τους γείτονές σας ή ακόμα μπορεί και να εγγραφείτε ως εθελοντής για ένα κοινωνικό έργο.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/11- 22/11) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Τα οικονομικά σας είναι στο μυαλό σας, καθώς ο Ερμής κινείται στοδεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Επιλέγοντας άτομα με παρόμοιες ιδέεςκατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, αυτό σημαίνει χρήματα στην τράπεζα ή μια νέα οικονομική συμφωνία. Έχετε το δώρο της πειθούς και της ευγλωττίας, έτσι οι όροι θα είναι υπέρ σας. Ίσως θελήσετε να ξοδέψετε κάποια από τα μετρητά σας σε μια νέα γνώση, καθώς γνωρίζετε ότι η επέκταση των δεξιοτήτων σας θα σας βοηθήσει στην εργασία σας. Μπορεί επίσης να σας αποκαλυφθεί η δουλειά των ονείρων σας ή να βρείτε ένανπελάτη που θα συμβάλει θετικά στην αύξηση του τραπεζικού λογαριασμού σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/11-22/11) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Εντυπωσιάζετε με την ευφράδεια και το έξυπνο μυαλό σας, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, κινείται στο ζώδιό σας, και ο πρωταρχικός στόχος σας είναι να προβάλετε τις ιδέες σας. Ο αγγελιοφόρος των θεών σας παρακινεί επίσης να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες, να εγγραφείτε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, να ζήσετε μια περιπέτεια σε ένα ταξίδι, όλα αυτά στο όνομα της δημιουργίας μιας ζωής που σας ενθουσιάζει πραγματικά. Είναι, επίσης, η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε στην προσωπική σας εξέλιξη, υιοθετώντας μια φιλοσοφία ζωής που εναρμονίζεται με τα όνειρα και τα μεγάλα ιδανικά σας. Συμβουλή: Πείτε την αλήθεια, αλλά με σεβασμό και συμπόνια. Αφήστε στην άκρη την πικρόχολη κριτική και τα καυστικά σχόλια και θυμηθείτε: Τα λόγια σας θα πρέπει να βοηθούν τους άλλους, όχι να συντρίβουν το ηθικό τους. Μακριά από το δράμα με τους φίλους σας!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/11- 22/11) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας. Ο εκφραστικός Ερμής κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, και σας ζητά να αξιοποιήσετε τη δημιουργική σας πλευρά, είτε βάζοντας την έμπνευσή σας σε ένα δημιουργικό έργο, είτε ασχολούμενοι με τη ζωγραφική και το τραγούδι. Μπορεί να χρειάζεστε τώρα επιπλέον συναισθηματική υποστήριξη, έτσι απευθυνθείτε σε φίλους που ξέρουν πώς να σας μεταδώσουν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους. Η συγχώρεση είναι επίσης ένα μείζον θέμα που φέρνει ο αγγελιοφόρος των θεών στο προσκήνιο. Απομακρύνετε οποιεσδήποτε αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις κάνετε για κάποιον που σας πλήγωσε, αν δεν αποβάλετε αυτά τα ανεπίλυτα συναισθήματα θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν σωματικά προβλήματα. Είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σε έναν μεγαλεπήβολο επαγγελματικό στόχο, αλλά τα αστέρια έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/11 -22/11) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

«Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο» είναι το σύνθημά σας, με τον Ερμή στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Αναζητάτε να ενώσετε τις δυνάμεις τους με τους άλλους, είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε, να κάνετε νέους φίλους. Όμως, οι αγαπημένοι σας φίλοι μπορεί να αισθάνονται παραμελημένοι, αν τους κάνετε πέρα για τις νέες γνωριμίες σας. Ενώ απολαμβάνετε να είστε ο κοινωνικός διοργανωτής, τώρα αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο καθώς, παρά το ότι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, αυτό θα σας κουράσει. Τα αστέρια σας προτρέπουν να σκεφτείτε με τη λογική. Αντί να τριγυρίζετε εδώ κι εκεί σαν κοινωνική πεταλούδα, συναντηθείτε με ένα μόνο άτομο,ιδανικά ένα στενό φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας, για ουσιαστικές και σε βάθος συνομιλίες.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (16/11 – 22/11) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων σας. Ο Ερμής κινείται στο δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας, εφιστώντας την προσοχή σας στους μεγαλοπρεπείς στόχους σας. Ο πλανήτης της διανόησης σας εμποτίζει με έμπνευση για να κινηθείτε για τις φιλοδοξίες σας. Αν έχετε μια επιχειρηματική ιδέα στο μυαλό σας, συντάξτε ένα βιώσιμο σχέδιο. Συζητήστε με κάποιον εμπειρογνώμονα ή μια σημαντική γνωριμία σας. Επειδή ο δέκατος οίκος κυβερνά επίσης τους άνδρες, οι σημαντικοί άνδρες στη ζωή σας θα σας φανούν χρήσιμοι στην εκπλήρωση των στόχων σας. Ζητήστε τους τη βοήθειά τους ή τις συμβουλές τους, θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Μια συμβουλή: Φροντίστε οι συζητήσεις σας με τους ανωτέρους σας και τους συνεργάτες σας να είναι ώριμες, οισυνομιλίες σας να μην θέλουν μεσάζοντες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ