Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η εβδομάδα
Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Miss Lyk
zwdia
Ζωδια
23/11/2015 | 10:44

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/11-29/11) ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Χαρίζετε σε όλους το χαρούμενο και ενθουσιώδες πνεύμα σας! Η Πανσέληνος στον τρίτο οίκο σας, των ιδεών και της επικοινωνίας, θα μπορούσε να σας φέρει μια πλατωνική σχέση στην οποία αξίζει να δώσετε προσοχή, μην την προσπεράσετε. Ίσως βρείτε κάποιον με τον οποίον θα οικοδομήσετε μαζί ένα συνεργατικό εγχείρημα. Αυτό το σεληνιακό φωςενισχύει την ανάγκη σας να βρεθείτε με πολύ κόσμο, να μιλήσετε, να γελάσετε, να παίξετε, να φλερτάρετε. Χρησιμοποιήστε τις επόμενες δύοεβδομάδες για να προβάλετε τις ιδέες σας και να βρείτε αυτούς που τις αποδέχονται. Τώρα προσελκύετε τους ομοϊδεάτες σας, άτομα τα οποίαδιαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία ή έχουν τη φήμη ότι είναι ικανοί. Ανσκέφτεστε να πάρετε ένα τηλέφωνο ή ένα αυτοκίνητο, ξεκινήστε να ψάχνετε από τώρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/11- 29/11) ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5)

Πόσο σημαντικά είναι τα χρήματα για σας; Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκοσας, των οικονομικών, στέλνει το φως της σε μια ευκαιρία για να αυξήσετε τα οικονομικά σας ή να προβάλετε την αξία σας. Θα μπορούσατε να έχετεμια προαγωγή ή να λάβετε μια προσφορά εργασίας που σας αμείβει ικανοποιητικά. Εάν έχετε ήδη έναν ισορροπημένο προϋπολογισμό, αυτή ηΠανσέληνος σας δίνει την άδεια να επιδοθείτε σε κάτι πολυτελές. Bonus αν είναι επίσης και πρακτικό. Το φεγγάρι τώρα σας κάνει πιο πρακτικούς και λογικούς στην προσπάθειά σας να κάνετε πρόοδο με τα οικονομικά σας.Ίσως κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία ή απλά επιδοθείτε σε αισθησιακές απολαύσεις για τον εαυτό σας. Συμβουλή: Τα μεγάλα οικονομικά οράματά σας δεν θα υλοποιηθούν από μόνα τους! Αυτό τοσεληνιακό φως σας ζητά υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά. Κάντε έναχρονοδιάγραμμα, δημιουργήστε έναν συνετό προϋπολογισμό καιχαρτογραφήστε τα βήματά σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/11-29/11) ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5-20/6)

Όλος ο κόσμος είναι στα πόδια σας, χάρη στην ετήσια Πανσέληνο στο ζώδιό σας, η οποία φωτίζει τον ουρανό της ζωής σας. Έχετε τησυμπαντική άδεια να εκφράσετε ελεύθερα τον εαυτό σας και να σας αποδεχτούν για την αυθεντικότητά σας, έτσι μην κάνετε πίσω. Επίσης,ένας προσωπικός στόχος για τον οποίον έχετε ήδη μοχθήσει τους τελευταίους έξι μήνες θα μπορούσε να αποφέρει καρπούς, είστε σε μια στιγμή ορόσημο στη ζωή σας. Το φεγγάρι σας βοηθά να βελτιώσετεκάποια μεγάλα σχέδιά σας. Ίσως έχετε σκεφτεί να αλλάξετε σταδιοδρομία ή να θέσετε όρια στη σχέση σας, παρουσιάζετε μια νέα και βελτιωμένη εικόνατου εαυτού σας στους άλλους. Αυτή η σεληνιακή ενέργεια σας υπενθυμίζει να αξιολογήσετε τις ιδέες σας, εξασφαλίζοντας ότι εναρμονίζονται με τον πραγματικό σας εαυτό.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/11 – 29/11) ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Δώστε και δεν θα χάσετε. Η Πανσέληνος στο συμπονετικό δωδέκατο οίκοσας, σας παροτρύνει να επιδείξετε την ευαίσθητη και γενναιόδωρη πλευράσας. Όντας φιλάνθρωποι, αυτό δεν περιορίζεται μόνο στο να δώσετε χρήματα, οπότε αν δεν έχετε τα χρήματα, σκεφτείτε άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη. Προσφέρετε τις συμβουλές σας και τις εμπειρίες σας, δωρίστε λίγο από το χρόνο σας,μοιραστείτε την καρδιά σας. Αντίστροφα, μπορεί να παρουσιαστεί στη ζωή σας ένα πρόσωπο που με τις ιδέες του θα σας προσφέρει καθοδήγηση. Αν έχετε ήδη αγωνιστεί να αφήσετε πίσω σας ένα θέμα που σας προξενεί πόνο και λύπη, αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά να δώσετε ένα τέλος κα να απελευθερωθείτε. Συμβουλή: Μην κάνετε .δημοσκοπήσεις αν είστε διστακτικοί στο να πάρετε μια απόφαση και ακούστε το ένστικτό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/11 – 29/11) ΛΕΩΝ (23/7-22/8)

Γιορτάστε όλοι μαζί την κοινή νίκη σας! Η Πανσέληνος ηλεκτρίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, δίνοντάς σας χαρά και ενθουσιασμό από την ολοκλήρωση ενός ομαδικού έργου. Αν αυτό τοσεληνιακό φως δεν φέρει μια κοινή νίκη, σας δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία ναεκφράσετε την εκτίμησή σας στα άτομα που σας περιβάλλουν, είτε πρόκειται για τους συναδέλφους σας, τους γείτονές σας ή τους φίλους σας. Το φεγγάρι σας καλεί να προβείτε σε απολογισμό των φίλων σας, να αξιολογήσετε ποιος αξίζει πραγματικά να είναι δίπλα σας. Ίσως νασυνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι από τους φίλους σας αξίζουν περισσότεροτο χρόνο σας και ότι κάποιοι πρέπει να απομακρυνθούν. Μη σπαταλάτετην ενέργειά σας σε ανθρώπους, οι οποίοι τείνουν προς το κουτσομπολιό, κάνοντας επικίνδυνα σχόλια και επικρίσεις.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/11-29/11) ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9)

Βάλτε ένα σχέδιο σε δράση, αγωνιστείτε για τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας.Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας, αποκομίζετε ό, τιέχετε σπείρει κατά τους τελευταίους έξι μήνες, ειδικά όσον αφορά ένα σημαντικό στόχο. Αυτό το σεληνιακό φως στέλνει τη λάμψη του σε μία νέαφιλοδοξία. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι πολύ ευνοϊκές για να σταθεροποιήσετε νέα έργα και να χαρτογραφήσετε το σχέδιο δράσης σας.Μπορεί ακόμα και να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, θα ανεβείτε πιο γρήγορα τη σκάλα της επιτυχίας. Επίσης, ίσως προκύψουνμια πολλά υποσχόμενη συνεργασία ή μια επαγγελματική προσφορά.Προβάλετε ανοικτά τις ιδέες σας στους φίλους σας ή πάρτε συμβουλές από τους εμπειρογνώμονες για την επιχείρησή σας. Το φεγγάρι σας γεμίζειενέργεια και θα καρπωθείτε τα οφέλη της σκληρής εργασίας σας, κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/11- 29/11) ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)

Η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική αυτή την εβδομάδα, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της αλήθειας, και φέρνει προς ταέξω την ευθύτητα και την ειλικρίνειά σας. Αισθάνεστε τώρα ότι είναιαδύνατο πλέον να προσποιείστε ότι όλα είναι εντάξει, έτσι λέτε ό, τι είναιμέσα στην καρδιά σας και στο μυαλό σας. Προσέξτε μόνο να μη γίνετε δογματικοί και έχετε συμπόνια στον τρόπο που μεταδίδετε τις απόψεις και τις ιδέες σας. Έτσι οι άνθρωποι γύρω σας θα αποδεχτούν τα μηνύματάσας. Καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά επίσης ό, τι έχει να κάνει με το εξωτερικό, μια επαγγελματική ευκαιρία ή μια νέα γνωριμία από μεγάλη απόσταση θα μπορούσε να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας. Ή ίσως πάτε ένα από καιρό αναμενόμενο ταξίδι ή σκεφτείτε και τη μετεγκατάσταση, ακόμα και σε άλλη χώρα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/11- 29/11) ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11)

Εξαφανίστε το δράμα από τη ζωή σας! Η Πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας καλεί σε προβληματισμό. Ενώ μπορεί να λέτε ότι έχετε βαρεθεί τις σχέσεις που δεν μιλάνε στην ψυχή σας, σκεφτείτε: Μήπως τις τροφοδοτείτε ασυνείδητα; Ίσως κρατάτε κάποιες νοσηρές σχέσεις ακόμα, για να μην νιώθετε μοναξιά. Ή ίσως σας αρέσει να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων. Το φεγγάρι σας ζητά να σκάψετε βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σας και να προβληματιστείτε σχετικά με τους κρυφούς λόγους που κάποιοι άνθρωποι που δεν σας αξίζουν υπάρχουν στον κόσμο σας. Εάν είστε βαθιά ερωτευμένοι, αυτό το σεληνιακό φως προσθέτει μια αισθησιακή και παθιασμένη ενέργεια στο δεσμό σας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/11-29/11) ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)

Σκέφτεστε καιρό τη δέσμευση με τον αγαπημένο σας; Η Πανσέληνος στονέβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, θα μπορούσε να σας ωθήσει να κάνετε τη σχέση σας επίσημη. Είτε πρόκειται για μια επιχειρηματική συνεργασία είτε για μια ερωτική σχέση, ανοίγετε συζήτηση για το μέλλονσας μαζί. Επικεντρωθείτε σε ό, τι θα θέλατε να δημιουργήσετε από κοινού, αποβάλετε τους φόβους σας και σκεφτείτε μόνο τα θετικά. Αν ο δεσμός σας έχει περάσει από μια έκρηξη ανάπτυξης τον τελευταίο καιρό, αυτό τοσεληνιακό φως ενεργοποιεί μια θετική αλλαγή κατά τη διάρκεια αυτών τωνδύο εβδομάδων. Έχετε μια διάθεση συμβιβασμού και αφιερώνετεπερισσότερο χρόνο στο άλλο σας μισό. Θα μπορούσατε ακόμα ναυπογράψετε μια επικερδή συμφωνία κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Κάντε σαφείς τους όρους και ξεκινήστε τα μεγάλα σχέδιά σας!

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/11- 29/11) ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)

Οργανωθείτε! Η Πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο σας, της αποτελεσματικότητας, και σας παρακινεί να λειτουργήσετε με ορθολογισμό και συστηματοποίηση. Επικεντρωθείτε στη διεκπεραίωση καθηκόντων που υπόσχονται να σας φέρουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα και επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά μετράει περισσότερο για σας. Αν έχετε κάποιες συναρπαστικές ιδέες, τώρα είναι η ώρα να τους δώσετε σχήμα και μορφή. Ξεκινήστε τη χαρτογράφηση του σχεδίου δράσης σαςαπό σήμερα. Αν μια κατάσταση στη δουλειά σας, σας έχει ήδη αγχώσει, τώρα καθίσταται επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείτε με αυτήν. Επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά επίσης την υγεία, το φεγγάρι σας καλεί να προβείτε σε απολογισμό των συνηθειών σας για την υγεία σας και την καθημερινή σαςρουτίνα.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/11 -29/11) ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2)

Μην κρατάτε αυτούς τους πολύτιμους λίθους της δημιουργικότητας και της αγάπης για τον εαυτό σας! Η Πανσέληνος στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της φήμης, σας δίνει την άδεια να προβάλετε τον εαυτό σας και σας ενθαρρύνει να κάνετε γνωστές τις διορατικές ιδέες σας. Είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, λάμπετε στον κοινωνικό σας περίγυρο, παίρνετε ό, τι σας φαινόταν αδύνατο να κατακτήσετε. Έχετε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μοιράζεστε την αγάπη σας με τον αγαπημένο σας και τους φίλους σας. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, έτσι επωφεληθείτε να πείτε το «σ’ αγαπώ» στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να δείξετε τα ταλέντα σας, να διαδώσετε το μήνυμά σας στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ (23/11 – 29/11) ΙΧΘΕΙΣ (19/2-20/3)

Έτοιμοι να δώσετε την ψυχή σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το σπίτι σας; Η Πανσέληνος στον οικείο τέταρτο οίκο σας, εμποτίζει την καρδιά σας με τρυφερά συναισθήματα και με μια διακαή επιθυμία ναμείνετε στη φωλιά σας. Αν σκέφτεστε μια αγορά ή πώληση ακινήτου ή ακόμα και να φύγετε από το διαμέρισμά σας, ακούστε το ένστικτό σας και θα βρείτε το σπίτι των ονείρων σας. Εάν είχατε συγκρουστεί με μια γυναίκα ή ένα μέλος της οικογένειάς σας, αυτό το σεληνιακό φως σας βοηθά ναυψώσετε τη λευκή σημαία. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι ιδανικές για να διακοσμήσετε το σπίτι σας και να αγοράσετε νέα έπιπλα, προκειμένου να κάνετε τον χώρο σας πιο λειτουργικό και ευχάριστο. Ένα όνειρό σαςγίνεται πραγματικότητα, αφήστε την καρδιά σας να σας δείξει το δρόμο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer