Ο διάσημος Αλσατός Δημοσιογράφος και Συγγραφέας Jose Meidinger θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το documentaire του για την Κεφαλονιά ,στην περίοδο της οικονομικής κρίσης
15λεπτο ντοκιμαντέρ για την Κεφαλονιά
Πολιτική
09/05/2013 | 17:45

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 στις 12.00 στην Αίθουσα Τζαννή Μεταξά του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Κέφαλος», ο διάσημος Αλσατός Δημοσιογράφος και Συγγραφέας κ. Jose Meidinger θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το documentaire  του για την Κεφαλονιά ,στην περίοδο της Οικονομικής Κρίσης. διαρκείας 15’.

To film γυρίστηκε πρόσφατα στο Νησί με τη συνεργασία του Α/Δημάρχου Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελου Κεκάτου και την τεχνική κινηματογραφική επιμέλεια του operateur  κ.Ιωάννη Παπαδάτου.

Επιπλέον στην συνέχεια της προβολής θα επαναπροβληθεί το κινηματογραφικό spot για την τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς, τεχνολογίας 3D, που επιμελήθηκε η Συνεργάτης της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, κ.Alexandra Kulack με τη συνεργασία της Σχολής Δημοσίων Σχέσεων των ΤΕΙ στο Αργοστόλι και ανάλογων οργανισμών επικοινωνίας της Γερμανίας.

Το spot παρουσιάσθηκε με επιτυχία στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου και ήδη προβάλλεται στην τηλεόραση και τους κινηματογράφους της Γερμανίας.

Με εξασφαλισμένη την προβολή του documentaire  και του spot στα διεθνή ΜΜΕ, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης συγχαίρει τόσο τον κ.Meidinger όσο και την κ.Kulack και ευχαριστεί όλους όσους συνετέλεσαν στην δημιουργία των.

Η εύστοχη, προγραμματισμένη και αποτελεσματική προβολή του Νησιού στις Διεθνείς Αγορές αποτελεί εξαιρετική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής για την περαιτέρω ανάπτυξη της Τουριστικής κίνησης στην Κεφαλονιά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer