Θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου 2014, ημέρα Σάββατο έως τις 28 Ιουλίου 2014, ημέρα Δευτέρα στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ''Κέφαλος''.
1ο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών στη Κεφαλονιά
Πολιτισμός
10/07/2014 | 09:33

Το 1ο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς προσκαλεί καταξιωμένους και νέους δημιουργούς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετάσχουν στην πρώτη παρουσίασή του.

Το 1ο Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου 2014, ημέρα Σάββατο έως τις 28 Ιουλίου 2014, ημέρα Δευτέρα στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου ”Κέφαλος” υπό την αιγίδα της Widdin Gallery σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Κεφαλονιάς & Ιθάκης, και με την ευγενική παραχώρηση κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου Κεφαλονιάς.

Το θέμα του 1ου Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς δεν θα μπορούσε να μην είναι επηρεασμένο από τους σεισμούς που έγιναν στην Κεφαλονιά και δεν είναι άλλο από «Ο πολιτισμός ως πνευματικός και εσωτερικός σεισμός».

Από όποιον δημιουργικό χώρο και αν προέρχεστε δηλώστε συμμετοχή στην κατηγορία την οποία επιθυμείτε να λάβετε μέρος.

Ημερομηνία τελευταίας υποβολής συμμετοχών: 10 Ιουλίου 2014

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς τους και βιογραφικό τους σε ένα συμπιεσμένο αρχείο στο
E-Mail
fineartsfestival14@gmail.com

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα κριθούν και με βάση την δυνατότητα του χώρου που παραχωρείται.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
-Ζωγραφική
-Γλυπτική
-Καλλιτεχνική φωτογραφία
-Ψηφιδωτό
-Εικαστικές εγκαταστάσεις

Πληροφορίες στο 6943201587.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer