Οι αγαπητοί συμπατριώτες μας Μάκης & Σπύρος Καραβιώτης και ο σταθερός φίλος και συνεργάτης τους Γρηγόρης Βλαχούλης, επανεμφανίστηκαν στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ
Οι αδελφοί Καραβιώτη… «Επιμένουν Ελλάδα» για δεύτερη φορά μέσα ένα μήνα!!! (βίντεο)
Πολιτισμός
09/07/2014 | 21:01

Την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 και ώρα 13:00-15:00, οι αγαπητοί συμπατριώτες μας Μάκης & Σπύρος Καραβιώτης και ο σταθερός φίλος και συνεργάτης τους Γρηγόρης Βλαχούλης, επανεμφανίστηκαν στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ «Επιμένουμε Ελλάδα», για δεύτερη συνεχή φορά μέσα σε ένα μήνα.

Όπως δήλωσαν οι παρουσιαστές της εκπομπής Ρένια Τσιτσιμπίκου και Πέτρος Κουμπλής, οι κανταδόροι της Κεφαλονιάς άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στην πρώτη τους εμφάνιση και κατά απαίτηση των τηλεθεατών προσκλήθηκαν για δεύτερη φορά.
Οι αδελφοί Καραβιώτη μαζί με τους συνεργάτες τους στα μαντολίνα, Νίκο Ρογκάκο και Γιάννη Κατσαφλιάκα, ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με το περίφημο «Καράβι» του Σπύρου Μαρκάτου και Σωτήρη Γαλιατσάτου, μεταφέροντάς μας στην πολυαγαπημένη μας πατρίδα. Στη συνέχεια τραγούδησαν διαφορετικές καντάδες από αυτές που μας χάρισαν την πρώτη φορά, συμπεριλαμβάνοντας στο ρεπερτόριό τους και την περίφημη αριέττα: «Καλησπερίζω δυο αδελφές».
Ενδιάμεσα των καντάδων, συνομίλησαν με τους δημοσιογράφους και τόνισαν τη σπουδαιότητα της διατήρησης και διάσωσης της καντάδας και υποστήριξαν ότι υπηρετούν το είδος αυτό της παραδοσιακής μουσικής μας με σεβασμό και υπευθυνότητα, διότι αποτελεί ταυτοτικό σύμβολο και χαρακτηριστικό δείγμα του ιδιαίτερου Κεφαλληνιακού πολιτισμού, που πρέπει να διαφυλαχθεί μέσα στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης που ζούμε.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer