Μουσική εκδήλωση στο Ληξούρι από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ "Υπερίων" την Κυριακή 3 Αυγούστου στις 21:00
«Όλοι μαζί μια αγκαλιά»
Κοινωνία
01/08/2014 | 08:35

Μουσική εκδήλωση «Όλοι μαζί μια αγκαλιά» από την Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) «ΥΠΕΡΙΩΝ», στις 3 Αυγούστου 2014, στην αυλή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου και ώρα 21:00.

Η Ένωση Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» θα πραγματοποιήσει μεγάλη μουσική εκδήλωση στο Ληξούρι με επιλεγμένα νοσταλγικά τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε από τη Μουσικολόγο – Εκπαιδευτικό – Ποιήτρια Γαλάτεια Ι. Βέρρα, τη μικτή χορωδία του Δήμου «Τζώρτζης Δελλαπόρτας» με μαέστρο το Σπύρο Θεοτοκάτο και τα μέλη του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ». Στο πιάνο ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Παναγής Μπαρμπάτης.

Η εκδήλωση πλημμυρισμένη από νότες και ανθρωπιά θα χαρίσει μαγικές εικόνες και στιγμές βγαλμένες από χυμούς ανθρώπινων ψυχών με αυθόρμητο και φυσικό τρόπο.

Τα μέλη του Εργαστηρίου Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» θα δείξουν πως κατάφεραν, με τη βοήθεια εθελοντών ευαίσθητων εκπαιδευτικών σε μικρό χρονικό διάστημα δημιουργικής απασχόλησης, να ενταχθούν στην τοπική κοινωνία, να χρησιμοποιούν κοινωνικούς κανόνες, να συμμετέχουν στα τοπικά δρώμενα με μοναδικό όπλο την προσπάθεια, παρά τη δύσκολη ανθρώπινη φύση τους. Μια φύση, που αναγνωρίζει, εξελίσσεται, αφήνει πίσω ό,τι την πλήγωσε και προχωρεί. Και πάνω απ’ όλα αγαπά!

Σας περιμένουμε όλους για να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και να αποδείξουμε πως στο τραγούδι υπάρχει αγάπη…

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Εθελοντική είσοδος 5€

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer