Ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες, ο πρόεδρος και τα μέλη του Π.Σ εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και στο πένθος τους
Ψήφισμα του Περιφερειακού για το θάνατο του Διονύση Μυλωνά
Πολιτική
06/12/2014 | 20:27

Ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες , ο πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΙΝ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο και άδικο θάνατο του συναδέλφου και αντιπροέδρου του Π.Σ. Διονύση Μυλωνά.

Η είδηση του θανάτου  του, η οποία μας ανακοινώθηκε λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης, μας άφησε όλους άφωνους και μας βύθισε σε βαθύ πένθος.

Η ειλικρινής μας θλίψη δεν οφείλεται απλά στο θάνατο ενός συναδέλφου, αλλά προπάντων στο ήθος που επέδειξε κατά την πολύχρονη προσφορά του στα κοινά και ειδικά στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης. Ο θεσμός γενικά και η ΠΙΝ ειδικότερα θα είναι από σήμερα πολύ πιο φτωχή.

Ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες, ο πρόεδρος και τα μέλη του Π.Σ εκφράζουν  τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και στο πένθος τους.

Ας είναι για τους αγαπημένους του παρηγοριά εκτός των άλλων η ανάμνηση της ορμητικής του προσωπικότητας και της πολυσχιδούς προσφοράς του στο δημόσιο βίο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer