Παραμονή Χριστουγέννων και μικροί μεγάλοι είναι στους δρόμους.
Χριστουγεννιάτικη Στήλη Άλατος…
Πολιτική
24/12/2014 | 08:08

– Καλημέρα φίλοι αναγνώστες και χρόνια πολλά
– Παραμονή Χριστουγέννων και μικροί μεγάλοι είναι στους δρόμους.
– Οι μικροί λένε τα κάλαντα περιμένοντας το …φιλοδώρημα.
– Οι μεγαλύτεροι τρέχουν για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και τις ετοιμασίες της παραδοσιακής γαλοπούλας.
– Την παραμονή των Χριστουγέννων όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Λιθόστρωτο, στον προαύλιο χώρο μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα.

lithostrwto
– Εκεί οι καταστηματάρχες του Λιθοστρώτου ετοιμάζουν μια χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους, για μια παραμονή Χριστουγέννων που θα μας μείνει αξέχαστη!
– Ο Άγιος Βασίλης, οι καλικάτζαροι, τα ξωτικά και οι χιονάνθρωποι είναι έτοιμοι να μας …υποδεχτούν και να μας βάλουν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!
– Επιστροφή στις.. ρίζες για τον Σωτήρη Κουρή!
– Μια.. αινιγματική ανάρτηση έκανε εχθές στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook ο Σωτήρης Κουρής. Φωτογραφίζοντας τις βυζαντινές εκκλησίες του χωριού του στα Τρωιαννάτα, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης έστειλε τις δικές του ευχές για το 2015.
– Λέτε το χωριό που αγαπά όσο κανένα άλλο να είναι το εφαλτήριο για την επόμενη πολιτική του κίνηση;

kourhs_facebook
– Στην Αθήνα θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης. Στην Αθήνα και ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης.
– Για λίγο στη Κεφαλονιά θα κάνει Χριστούγεννα η Θεοπεφτάτου και αμέσως θα επιστρέψει στην Αθήνα διότι τη Δευτέρα έχουμε την τρίτη και …φαρμακερή ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
– Επανεξελέγη πρόεδρος στη Χορωδία ο Ρωσσέτος Λούζης. Έχουμε την εντύπωση πως την νέα χρονιά το δίδυμο Λούζης- Μουρελάτος, στην διοίκηση και την διεύθυνση χορωδίας αντίστοιχα, θα κάνει θαύματα! Για να δούμε..

louzhs
– Για παραδοσιακά κάλαντα ραντεβού το απόγευμα στο Λιθόστρωτο και το Χριστουγεννιάτικο χωριό. Οι φιλαρμονικές και οι χορωδίες θα μεταφέρουν στο μήνυμα των Χριστουγέννων.

xristoygenniatiko-xwrio42
– βγείτε έξω, ο καιρός θα είναι θαυμάσιος όπως μας ενημερώνει και ο συμπατριώτης μας μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

kairos_paramonhkairos_xmas
– Καλά Χριστούγεννα σε όλους, Χρόνια πολλά σε όλους τους αναγνώστες του e-kefalonia.
– Ραντεβού τη Δευτέρα το πρωί για να μάθουμε αν θα πάμε σε εκλογές ή όχι…

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer