Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο κατά σειρά σεμινάριο εναέριου χορού. Δείτε το βίντεο.
Χορεύοντας pole dance στο «Art & Style» Dance Studio (Βίντεο)
Life
15/03/2015 | 19:11

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο κατά σειρά σεμινάριο εναέριου χορού στον στύλο, pole dance, στην σχολή χορού «Art & Style» Dance Studio της Όλγας Γαλιατσάτου από την γαλλικής καταγωγής καθηγήτρια  μοντέρνου, σύγχρονου και εναέριου χορού Anne Marie Marinos.

Οι συμμετοχές ήταν αρκετές και σίγουρα όλοι το διασκέδασαν αλλά και γυμνάστηκαν με έναν πρωτότυπο τρόπο. Η Anne Marie Marinos ήταν αξιαγάπητη και χαμογελαστή εμπνέοντας εμπιστοσύνη στις μαθήτριες , αναδεικνύοντας με τρόπο απλό τις τόσες γνώσεις της στον χορό. Να επισημάνουμε ότι σπούδασε και δίδαξε σύγχρονο χορό στην γαλλική ακαδημία χορού στο Παρίσι και στηρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα Pole Dance.

Στην σχολή ‘Art & Style’ Dance Studio της κ. Γαλιατσάτου Όλγας διδάσκεται το Pole Dance  εδώ και ένα χρόνο. Στους αρχάριους ως Fitness και στους προχωρημένους ως Contemporary Pole – Σύγχρονο με pole , καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένα ως είδη και ως τεχνική. Να θυμίσουμε ότι η σχολή της κ. Γαλιατσάτου μετά την πανευρωπαϊκή δεύτερη θέση στο σύγχρονο , τιμήθηκε και στο δεύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα Pole Dance φέτος στην Αθήνα με διάκριση και Τιμητικό δίπλωμα ,ως η πρώτη σχολή χορού στην επαρχία στο είδος αυτό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει συνέχεια και ήδη έχει ανακοινωθεί η δημιουργία νέων τμημάτων Pole Dance από αυτή κιόλας την εβδομάδα.

pole dance (2) pole dance (3) pole dance (4) pole dance (5) pole dance (6) pole dance (7)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer