Ο νέος Διοικητής ότι ήλθε στην Κεφαλονιά με μόνο σκοπό να «μανατζάρει» το κλείσιμο του Μαντζαβινάτειου και την πλήρη αποδυνάμωση του Γ.Ν. Αργοστολίου
ΦΙ.Κ.Ο.: “Απαράδεκτα τα όσα είπε ο Βιβλάκης για το Μαντζαβινάτειο”
Πολιτική
20/07/2016 | 08:55

Τα όσα είπε ο κ. Βιβλάκης, κατά την επίσκεψή του στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου, κρίνονται επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.

Απέδειξε ο νέος Διοικητής ότι ήλθε στην Κεφαλονιά με μόνο σκοπό να «μανατζάρει» το κλείσιμο του Μαντζαβινάτειου και την πλήρη αποδυνάμωση του Γ.Ν. Αργοστολίου.

 Ο κ. Βιβλάκης, αγνοεί την βασική αρχή της ηγεσίας,   «να υπερασπίζεται μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός σου» τον χώρο που του ανέθεσαν να διοικείς «να μην τον εγκαταλείπεις, ουδέ να αποχωρίζεσαι ποτέ από αυτόν».

Όταν διοικείς και μάλιστα έναν  τόσο ευαίσθητο χώρο, όπως τα δύο Νοσοκομεία,  όχι μόνο «δεν εγκαταλείπεις», «ουδέ αποχωρίζεσαι», το ένα εκ των δύο, αλλά πολεμάς για την πλήρη λειτουργία τους και  την αναβάθμισή τους.

Όταν διοικείς  απαιτείς  δεν επαιτείς.

Χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές:

-Καλούμε τον κ. Βιβλάκη να παραιτηθεί αμέσως από την θέση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.

-Αν ο κ. Βιβλάκης δεν διαθέτει την απαιτούμενη ευαισθησία για να υποβάλει παραίτηση, καλούμε το   Υπουργείο Υγείας να ανακαλέσει τον εν λόγω Διοικητή. Επίσης απαιτούμε από το Υπουργείο Υγείας να αποσυνδέσει  επιτέλους, Διοικητικά το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο από το Νοσοκομείο Αργοστολίου, για να μην ξανακούσουν ποτέ πια οι γιατροί  και οι νοσηλευτές το νοσοκομείου μας την κωμικοτραγική φράση « …το Νοσοκομείο , ως διασυνδεδεμένο με το του Αργοστολίου έχει διοικητή και διοικητικό συμβούλιο, και από εκεί θα έρχονται οι εντολές».

-Θυμίζουμε στους Ληξουριώτες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, πώς τελείωνε η ανακοίνωση της Ν.Ε. του κόμματός τους για την προοπτική του διορισμού του κ. Βιβλάκη : «….Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , που δεν επέλεξαν την ηρωική έξοδο τον Σεπτέμβριο 2015 αλλά αποδέχθηκαν την επώδυνη επιλογή της Κυβέρνησης  να διαχειρισθεί  Μνημόνια ελπίζοντας στην επόμενη μέρα , έδωσαν με κατάθεση ψυχής τη μάχη των εκλογών έχοντας στο στόμα και τη καρδιά  το σύνθημα “ να τελειώνουμε με το παλαιό” και να ανοίξουμε νέους δρόμους για την Ελληνική κοινωνία.».

Ήλθε ο καιρός να καταλάβουν, τουλάχιστον οι Ληξουριώτες που βρίσκονται ακόμη σε ηγετικές θέσεις του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ότι ήλθε η στιγμή της «εξόδου» από αυτό το κόμμα, που διορίζει σε καίριες θέσεις αντιπροσώπους του «παλαιού», που το ίδιο αντιπροσωπεύει το «παλαιό» και  εργάζεται για την επάνοδό του. Το απαιτεί η ευθύνη τους απέναντι στον τόπο μας.

-Τέλος στην κ. Βουλευτή Κεφαλληνίας τίποτε δεν έχουμε να πούμε. Έχουμε σταματήσει από καιρό να περιμένουμε οποιαδήποτε πολιτική παρέμβασή της για όλη την Κεφαλονιά και ιδιαίτερα σε ότι αφορά το Ληξούρι.

Από το Γραφείο τύπου των ΦΙ.Κ.Ο.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer