Ο Δημήτρης Φιοραβάντες με μια ανακοίνωση που εξέδωσε δηλώνει ότι δεν σκέφτεται να ασχοληθεί με τη πολιτική.
Φιοραβάντες: Η δύναμη δεν κρύβεται μόνο στις «καρέκλες» και τις «υπογραφές»!
Πολιτική
02/10/2014 | 13:44

Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική, το έκανα γιατί πάντα πίστευα ότι μπορούσα να βοηθήσω ανθρώπους. Για αυτό και όσα χρόνια βρισκόμουν στο πολιτικό σκηνικό του τόπου ως δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Σάμης αρχικά και αργότερα ως δημοτικός σύμβουλος Κεφαλονιάς προσπάθησα όπου μου ζητήθηκε να συμβάλω και να δώσω ό, τι καλύτερο μπορούσα.
Σε όλο αυτό το διάστημα γνώρισα ανθρώπους που είτε ανήκαν στον χώρο της πολιτικής είτε όχι. Συνεπώς, δεν μπορώ να παραβλέψω πόσα με δίδαξε ο Μανώλης Βαλέττας, πόσο χρήσιμος για το νησί θα μπορούσε να είναι ο Παύλος ο Παπαδάτος ή πόσο πολύ βοήθησαν και βοηθούν την Κεφαλονιά και τους Κεφαλλονίτες, ανώνυμα πάντα, μεγάλοι επιχειρηματίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ειδικά για αυτήν την τελευταία περίπτωση οφείλω να τονίσω ότι υπάρχουν άνθρωποι, φίλοι μου, που στέκονται δίπλα σε πολλές οικογένειες που έχουν ανάγκη στο νησί εδώ και χρόνια, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στήριξής τους προς την Εκκλησία. Για μένα είναι παράδειγμα προσφοράς στον τόπο και για αυτό θα είμαι δίπλα τους όπου με χρειαστούν.
Οι γνωριμίες μου δεν σταματούν σε αυτά τα πρόσωπα βέβαια, αφού μέσα από την ενασχόλησή μου με την πολιτική ήρθα σε επαφή με πολύ κόσμο και δημιούργησα πολλούς φίλους.
Πλέον και μετά το αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών, δεν ανήκω στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κεφαλλονιάς. Ούτε σκέφτομαι, προς το παρόν, να ασχοληθώ με την πολιτική. Παρ΄ όλα αυτά, θα ήθελα στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον Θεόφιλο τον Μιχαλάτο για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιό του στις δημοτικές εκλογές και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του.
Από δω και στο εξής, θα είμαι ένας απλός πολίτης της Κεφαλονιάς, που όμως θα βοηθά όπου και όπως μπορεί τους συμπολίτες του. Πάντα υπέρμαχος του απλού Κεφαλλονίτη, θα παραμείνω έξω από παρατάξεις και μικροπολιτικές και θα προσπαθήσω να στηρίξω την Κεφαλονιά μας.
Θα ήταν παράλειψή μου, κλείνοντας, να μην αναφερθώ στον καθένα από όλους εσάς ξεχωριστά, που τόσα χρονιά με την ψήφο σας με στηρίζατε. Σας θεωρώ όλους φίλους μου πια και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Να ξέρετε ότι η δύναμη δεν κρύβεται μόνο στις «καρέκλες» και τις «υπογραφές»!
Πάντα δίπλα σας,
Δημήτρης Φιοραβάντες

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer