Αβάσιμη κρίθηκε η μήνυση του Βασίλη Καμπίτση.
Επείγον: Αθωώθηκε ο Σολωμός στο δικαστήριο
Πολιτική
02/10/2014 | 13:34

Το τελικό επεισόδιο παίχτηκε στα δικαστήρια της Κεφαλονιάς σε σχέση με τη γνωστή διαμάχη του Βασιλη Καμπίτση με το Σπύρο Σολωμό.
Όλοι θυμούνται τις δημόσιες καταγγελίες του πρώην δημοτικού συμβούλου Βασίλη Καμπίτση εις βάρος του Σπυρονικόλα Σολωμού οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την έξοδο του από τη παράταξη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» καθώς αυτός δήλωνε δυσαρεστημένος γιατί ο δήμαρχος Κεφαλονιάς δεν «άδειασε» το Σολωμό.
Τελικά, το δικαστήριο δικαίωσε απόλυτα σε επίπεδο ηθικό το Σπύρο Σολωμό αλλά και σε επίπεδο πολιτικό, τον Αλέξανδρο Παρίση ο οποίος δεν παρασύρθηκε από τις φωνασκίες και τις καταγγελίες του Βασίλη Καμπίτση.
Σημείωση: Ο Βασίλης Καμπίτσης κατά τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές είχε κατέλθει υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αλέκου Καλαφάτη και πλέον δεν είναι δημοτικός σύμβουλος.

kampitshs

Για το ίδιο θέμα το Γραφείο Επικοινωνίας του δήμου Κεφαλλονιάς εξέδωσε ανακοίνωση:

Σημαντική ηθική δικαίωση για τον Σπυρονικόλα Σολωμό η αθωωτική απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης

Σημαντική ηθική δικαίωση αποτελεί για τον δημοτικό σύμβουλο Κεφαλονιάς Σπυρονικόλα Σολωμό η αθωωτική απόφαση σε σχέση με άδικη , όπως αποδείχθηκε δικαστικά , καταγγελία εις βάρος του. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι το δίκαιο δεν είναι με την πλευρά αυτών που καταγγέλουν όσους διαφωνούν πολιτικά μαζί τους αλλά με την πλευρά αυτών που ασκούν τα καθήκοντά τους με σοβαρότητα , υπευθυνότητα και που έχουν την δυνατότητα να αποδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία ενάντια σε κραυγές και διαδόσεις πολιτικών τους αντιπάλων.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer