Εγινε η 25η χοροεσπερίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Δικηγόρων Νέας Υόρκης. Και εδώ διαπρέπουν οι Κεφαλλονίτες.
Υποτροφίες στην ετήσια χοροεσπερίδα του Ελληνικού Δικηγορικού Συνδέσμου
 Ομογένεια
18/11/2013 | 22:00

Εγινε η 25η χοροεσπερίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Δικηγόρων Νέας Υόρκης στο ξενοδοχείο «Pierre» του Μανχάταν, στη διάρκεια της οποίας αναγνωρίσθηκε και τιμήθηκε ως «Δικηγόρος της Χρονιάς» ο Κώστας Καπετανάκης, στέλεχος της δικηγορικής εταιρείας Davidoff Hitcher & Citron, καθώς επίσης ιδρυτής και πρόεδρος του ελληνικού κλασικού σχολείου τσάρτερ στο Μπρούκλιν και ο Σπύρος Μάλιαγρος της εταιρείας TIG Advisors.
Η πρόεδρος του Συνδέσμου Δικηγόρων Ελενα Παρασκευά-Θαδάνι καλωσόρισε τα παρευρεθέντα μέλη του νομικού κόσμου Ελληνες και φιλέλληνες, οι οποίοι τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους την εκδήλωση του Συνδέσμου. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης και οι ελληνικής καταγωγής δικαστές Νικόλαος Τσουκαλάς, Χαρίκλεια Τζορτζ, Νικόλαος Γκαραούφης και Μαρία Ρέσσου. Η κ. Παρασκευά ευχαρίστησε επίσης τους χορηγούς και δωρητές της εκδήλωσης, ιδιαίτερα για την ανάληψη των εξόδων των φοιτητών και φοιτητριών της Νομικής στην εκδήλωση.
Η Κέιτ Χριστοφοράτου προκάλεσε θαυμασμό και περηφάνια στην ομήγυρη όταν ανακοίνωσε την απονομή των υποτροφιών ανάμεσα στους οποίους ήταν και η κόρη της, Κάθριν Χριστοφοράτου, καθώς επίσης και οι Κωνσταντίνος Δελλής, Τίφανι Γκίκα, Κρίστεν Γιάνναρου, Εύη Κατσαντώνη, Χάρη Κούλος, Κωνσταντίνος Λοαζίδης, Πατρικία Σωτηράκη Αλέξανδρος Δημήτρης Ζώζος.
Ο πρωτοπρεσβύτερος Παύλος Παλαίστης, ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας Αγίου Νικολάου του Φλάσινγκ, ανέπεμψε την προσευχή, ενώ παρόντες ήταν οι γενικοί πρόξενοι της Ελλάδος και της Κύπρου, Γεώργιος Ηλιόπουλος και Κούλα Σοφιανού αντίστοιχα, η βουλευτής Αραβέλλα Σιμωτά, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος τυγχάνει κι ο ίδιος δικηγόρος, και ο πρώην βουλευτής Μάθιου Μυρώνης.
Η Αραβέλλα Σιμωτά είπε ότι «είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ απόψε κατ’ αρχήν διότι πριν από 13 χρόνια έλαβε την υποτροφία του Ελληνικού Συνδέσμου Δικηγόρων και δεύτερον διότι τιμώνται δύο εξαιρετικοί άνθρωποι». Για τον κ. Καπετανάκη, είπε ότι «από εκείνους τους ανθρώπους οι οποίοι είναι ποιητές έργων κι όχι μόνο λένε λόγια» και συμπλήρωσε «δεν ομιλεί απλώς για τα οράματά του, αλλά τα πραγματοποιεί».
Ο κ. Καπετανάκης ευχαρίστησε όλους, αρχίζοντας από την σύζυγό του Ντίνα, τους γονείς του οι οποίοι του ενεφύσησαν στην ψυχή του την αφοσίωση για την προσφορά στην κοινωνία. Ευχαρίστησε τους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι συνέβαλλαν στη διοργάνωση του σχολείου τσάρτερ στο Μπρούκλιν
συμπεριλαμβανομένης και της κοινότητας της Κοίμησης της Θεοτόκου.
Ο Σπύρος Μαλιάγρος ευχαρίστησε για την απονομή του βραβείου και αναφέρθηκε στη σύζυγό του Μαρκέλλα και στα παιδιά του Αλέξανδρο, Νικόλ και Λεωνίδα, καθώς επίσης και τους γονείς του, την μητέρα του η οποία κατάγεται από τη Σπάρτη και τον πατέρα του ο οποίος κατάγεται από την Κεφαλονιά.

kefallonites_dikhgoroi

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer