Θα πραγματοποιηθεί στις 18-01-2015,ημέρα Κυριακή και ώρα 04.30 το απόγευμα,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου.
ΥΠΕΡΙΩΝ: Γενική Συνέλευση και κόψιμο βασιλόπιτας
Κοινωνία
13/01/2015 | 23:31

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ ”ΥΠΕΡΙΩΝ” εύχεται ”καλή χρονιά”. Το 2015 να είναι ελπιδοφόρο,αισιόδοξο και δημιουργικό για όλους.

Ευχαριστεί από καρδιάς όσους παραβρέθηκαν και τίμησαν το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR του Εργαστηρίου μας,τους εθελοντές εκπαιδευτικούς και τον μαέστρο αρχιμουσικό Σπύρο Θεοτοκάτο.

Με αφορμή το άρθρο 28 του Καταστατικού μας,καλεί όλα τα τακτικά μέλη-φίλους στη δεύτερη κατά σειρά Καταστατική Συνέλευση της Ένωσης,που θα πραγματοποιηθεί στις 18-01-2015,ημέρα Κυριακή και ώρα 04.30 το απόγευμα,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου.

Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη για την απαιτούμενη απαρτία,προκειμένου το Καταστατικό της Ένωσης να εναρμονιστεί με το Καταστατικό της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ[Παμελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγου Κηδεμόνων ΑμεΑ] για καλύτερη αντιμετώπιση και μεταχείριση των αιτημάτων μας.

Επίσης,επειδή στο Σωματείο μας συμμετέχει μεγάλος αριθμός εκλεκτών και αγαπητών φίλων,που σηρίζουν τους σκοπούς του,προτιθέμεθα,εφόσον η Συνέλευση το αποφασίσει,τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από πέντε[5] να γίνουν επτά[7] και τα δύο επιπλέον να εκλέγονται από τους φίλους.

Την ίδια ημέρα θα γίνει και το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας,όπου τα μέλη του Εργστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης θα μας τραγουδήσουν και θα μας ευχηθούν για την καλή χρονιά.

Σας περιμένουμε όλους με πολλή αγάπη

Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου Άννα Παρίση

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer