H επιχείρηση και πολυχώρος MYTHOS είναι ήδη στον αέρα του διαδικτύου με ένα νέο site
Το νέο Mythos catering στον …αέρα!
Κοινωνία
13/01/2015 | 15:03

Το νέο Mythos catering  www.catering-kefalonia.gr  στον αέρα!

Η γνωστή για τον επαγγελματισμό  και την εξειδίκευσή της στην εστίαση, η  επιχείρηση και πολυχώρος MYTHOS είναι ήδη στον αέρα του διαδικτύου με ένα  νέο site , συνέχεια του πετυχημένου http://www.kefaloniawedding.com

To  catering kefalonia .gr είναι μια ακόμα πετυχημένη και καινοτόμα δημιουργία της επιχείρησης freedom 2 design που έχει έδρα την Κεφαλονιά.

mythos2

H  freedom 2 design  στο δημιουργικό της έδωσε βάρος στην ποιότητας της εικόνας των προϊόντων αλλά και στις ακριβείς πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Catering Kefalonia ώστε ο χρήστης να έχει γρήγορα και εύκολα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιλογή του. Το catering kefalonia.gr δεν «φοβάται» να αποκαλύψει τα μυστικά του όπως η ανάρτηση των μενού του. Είναι διασκεδαστικό και εύχρηστο για όσους αναζητούν τις καλύτερες υπηρεσίες για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους αλλά και για κάθε κοινωνική εκδήλωση.

mythos1

Μια εξαιρετικά πετυχημένη συνεργασία δυο εξίσου πετυχημένων τοπικών επιχειρήσεων, του catering MYTHOS και τηςfreedom 2 design  δημιούργησε ένα νέο ποιοτικό προϊόν που τιμά τον τουρισμό και τις υπηρεσίες της Κεφαλονιάς, ανεβάζοντας τον πήχη της σύγκρισης αρκετές βαθμίδες ψηλότερα.

Στο  www.catering-kefalonia.gr ο “ΜΥΘΟΣ” για μαγικές μοναδικές στιγμές της ζωής σας, γίνεται πραγματικότητα,  χάρη στο μαγικό ..πληκτρολόγιο της freedom 2 design.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer