Προσωπική αποτυχία του Βαγγέλη Λουκέρη που μετά τη διπλή απώλεια της έδρας χρεώνετε και στη διάλυση της τοπικής ΝΔ.
«Τραγωδία» οι εσωκομματικές της ΝΔ
Πολιτική
17/11/2013 | 21:14

Σε μοιραίο πρόσωπο για την τοπική ΝΔ εξελίσσεται ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Λουκέρης. Μετά την απόλυτη αποτυχία του να ελέγξει πολιτικά τον φίλο του Βασίλη Ρουχωτά ο οποίος αποδείχθηκε διαλυτικό στοιχείο για την ενότητα της ΝΔ, ήλθε η διπλή ήττα στις βουλευτικές του Μαΐου όσο και του Ιουνίου όπου οι αλλοπρόσαλλοι χειρισμοί του «χάρισαν» την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ενώ οι προχθεσινές εκλογές ολοκλήρωσαν το σκηνικό αποτυχίας αφού η συμμετοχή των μελών ήταν απόλυτα μηδαμινή. Σημειώνουμε και μην επιχειρήσει κανείς να μας διαψεύσει (έχουμε κάνει ρεπορτάζ) ότι στο μεν Αργοστόλι προσήλθαν 60 άτομα, στο δε Πόρο δεν προσήλθε σχεδόν κανείς. Μάλιστα στη κυριολεξία δεν πήγε κανείς Σαμικός ΝΔημοκράτης να ψηφίσει στον Πόρο.
Όσο αφορά το Ληξούρι με το …ζόρι προσήλθαν 60 άτομα. Τα περί δήθεν συμμετοχής 500 ατόμων αποτελούν μυθεύματα φαντασίας και καλούμε τον Πρόεδρο κ. Λουκέρη να μας δώσει τον κατάλογο των ψηφισάντων.
Είναι σαφές ότι η θητεία Λουκέρη θα καταγραφεί ως μία μαύρη περίοδος για την τοπική ΝΔ αφού αν δεν υπήρχε η ομάδα του «Δημαρχείου» και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής θα είχαν σβήσει από το χάρτη.

loukeris - stefatou

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λουκέρης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer