Ήταν ο μόνος δημοτικός σύμβουλος που έτρεξε στο σημείο.
Παραλίγο τραγωδία στην Κεφαλονιά
Κοινωνία
17/11/2013 | 22:31

Ήταν ο μόνος δημοτικός σύμβουλος που έτρεξε στο σημείο. Είναι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες που  έκανε όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά.
Εδώ μας δείχνει την τεράστια πέτρα που έπεσε στο οδόστρωμα και έκλεισε τον δρόμο. Ευτυχώς δεν περνούσε κανένα επιβατικό αυτοκίνητο ή πούλμαν γιατί θα θρηνούσαμε θύματα. Όλα αυτά στον δρόμο προς τον Πόρο το μοναδικό λιμάνι που συνδέει το νησί με τον “έξω” κόσμο αυτή την περίοδο.

mhxanhma_petra
Δυστυχώς η εικόνα εγκατάλειψης του νησιού είναι εμφανής πλέον σε όλους. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται γιατί είναι ξεχασμένοι όχι μόνο από την Κεντρική Διοίκηση αλλά ακόμα και από τον Τοπικό Άρχοντα. Τον Δήμαρχο του νησιού που είναι εξαφανισμένος όπως μας καταγγέλλουν οι πολίτες.
Το φιλότιμο και η αγάπη για το νησί δημοτικών συμβούλων όπως ο  Δημήτρης Φιοραβάντες  είναι αδύνατον να κρύψουν την ανυπαρξία μιας Δημοτικής Αρχής που είναι απαξιωμένη στην συνείδηση των κατοίκων του νησιού. Ίσως οι επιτελείς της Συγγρού θα πρέπει να αναζητήσουν νέα άφθαρτα πρόσωπα που να αγαπάνε το νησί πριν χρεωθούν ένα ακόμα γαλάζιο ναυάγιο!!!

fioravantes
Σ.Μ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer