Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον Μάιο, τον Απρίλιο και τον Ιούνιο
Τραγουδώντας με τους Αδελφούς Καραβιώτη
Πολιτισμός
23/03/2015 | 07:54

Επιθυμώντας να συνεχίσουμε να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε με την αδιάλειπτη συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μας από την αρχή της σεζόν, σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα των επόμενων μηνών Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου 2015.

Ειδικότερα, την Κυριακή του Θωμά 19 Απριλίου & ώρα 20:00 στην κεντρική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός” έχουμε προγραμματίσει την παρουσίαση της εορταστικής συναυλίας:

“Χριστός Ανέστη – τραγούδια αγάπης”

Στο ξεκίνημα της συναυλίας θα ακουστούν ύμνοι από το θρησκευτικό έργο του Μάριου Τόκα “Θεογενήτωρ Μαρία” σε ποίηση του Αγιορείτη μοναχού Γεράσιμου Μικραγιαννανίτη. Εν συνεχεία, θα ερμηνευθούν τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια αγάπης των συνθετών Σουγιούλ, Γιαννίδη, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Σπανού, Τόκα, Χατζηνάσιου, κ.ά.

Σας προσκαλούμε στο εορταστικό πασχαλινό μας ταξίδι με τραγουδιστές τους Αδελφούς Καραβιώτη και την Αμαλία Τάτση. Τους τραγουδιστές θα συνοδεύσει εξαμελής ορχήστρα. Την ενορχήστρωση των τραγουδιών επιμελούνται οι Αδελφοί Καραβιώτη.

Στις αρχές Μαΐου (2/5-5/5) έχουμε προγραμματίσει 4ήμερη εκδρομή  στη μαγευτική Κέρκυρα με συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο μαζί με την Κερκυραϊκή καντάδα & μαντολινάτα.

Επίσης, την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και ώρα 20:00 στην κεντρική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» (Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8), τη συναυλία:

“Τραγουδώντας την Επτάνησο”

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στις υπέροχες επτανησιακές καντάδες της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου και της Κέρκυρας, που θα ερμηνευθούν από την εικοσαμελή χορωδία & μαντολινάτα λυρικών καλλιτεχνών, του Σωματείου: «Η χορωδία των Κεφαλλήνων & Επτανησίων», που εορτάζει τα δέκα χρόνια σύστασής του. Ελάτε να σιγοτραγουδήσουμε μελωδίες όπως: «Απόψε την κιθάρα μου», «Εις τον αφρό της θάλασσας», «Κελαηδήστε ωραία μου πουλάκια», «Σ’ένα παπόρο μέσα», «Κεφαλονίτικες αριέττες», κ.ά.

Στη συναυλία θα συμμετάσχει φιλικά ο διεθνούς φήμης τενόρος και δάσκαλός μας, κος Ζάχος Τερζάκης.

Στη συναυλία θα ακουσθούν οι περίφημες ενορχηστρώσεις των δασκάλων της Μαντολινάτας Νικόλαου Τσιλίφη, Διονύση Αποστολάτου & Φώτη Αλέπορου.

Τέλος στις 13 Ιουνίου θα πραγματοποιήσουμε Μουσική Βαρκαρόλα στον διάπλου της διώρυγας της Κορίνθου.

Όλες τις λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις που σας αναφέραμε θα τις βρείτε στο αρχείο που σας επισυνάπτουμε. Επίσης, με αφορμή τις εορτές του Πάσχα, σας στέλνουμε την κάρτα μας με θερμές ευχές για υγεία & χρόνια πολλά.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε να σας συναντήσουμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας!

Με εκτίμηση,

Γεράσιμος & Σπύρος Καραβιώτης

karaviw karaviw2 karaviw3 karaviw4 karaviw5

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer