Για την λειτουργία των Δημοτικών Φιλαρμονικών
Η ΚΕΔΗΚΕ αναζητά μαέστρους
Πολιτισμός
22/03/2015 | 18:48

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών για την λειτουργία των Δημοτικών Φιλαρμονικών

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξει των άρθρων 254-264, της παρ. 2 του άρθρου 209 και της παρ. 1 του άρθρου 273 του Ν. 3463/2006.
  1. Τις παρ. 9 και 10 του άρθρου 209 του Ν. 3463/2006, όπως προστέθηκαν με την παρ. 13 του άρθρου 20 του Ν. 3731/2008.
  1. Τις διατάξεις του άρθρου 83 του Ν. 2362/1995, όσον αφορά τα επιτρεπτά χρηματικά όρια.
  1. Τις διατάξεις των άρθρων 11 και 70 του Π.Δ. 28/1980.
  2. Την αριθμ. 35130/739/10 (ΦΕΚ 1066/Β΄/11-8-2010) Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών περί αύξησης των χρηματικών ποσών του άρθρου 83 του Ν.2362/1995.
  1. Την με αριθ. 88/2015 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς με την οποία εγκρίνεται το Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης για το έτος 2015..
  1. Την με αριθ. 89/2015 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς με την οποία εγκρίνεται o προϋπολογισμός του οικ. έτους 2015, όπως αναλυτικά αναφέρεται στο κείμενο της απόφασης.
  1. Τη διάθεση της πίστωσης από το ΔΣ της ΚΕΔΗΚΕ με την αριθ. 18/2015 απόφασή του.

Τις εξασφαλισμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού τρέχοντος έτους της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στους Κ.Α. .6117.00 «Λοιπές αμοιβές λοιπών εκτελούντων ειδικές υπηρεσίες με την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία στη λειτουργία Φιλαρμονικής Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου» ,6117.01 «Λοιπές αμοιβές λοιπών εκτελούντων ειδικές υπηρεσίες με την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία στη λειτουργία Φιλαρμονικής Δημοτικής Ενότητας Σάμης πυλάρου», 6117.02 «Λοιπές αμοιβές λοιπών εκτελούντων ειδικές υπηρεσίες με την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία στη λειτουργία Φιλαρμονικής δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ :

ότι πρόκειται να προβεί στην ανάθεση παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών για την υλοποίηση της λειτουργίας των Δημοτικών Φιλαρμονικών έτσι όπως αυτές αναλυτικά περιγράφονται ως δράσεις στο Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης για το έτος 2015 και σε αντίστοιχους Κ.Α. εξόδων του προϋπολογισμού για το έτος 2015.

Ειδικότερα η παρούσα ανακοίνωση –πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά:

Α) Την λειτουργία της δημοτικής φιλαρμονικής Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» και την αναγκαιότητα ανάθεσης παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών Μαέστρου –δάσκαλου μουσικής και για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως τις 31-12-2015 , συνολικού προϋπολογισμού για τις ανατιθέμενες εργασίες 15.000,00€ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλες οι νόμιμες κρατήσεις καθώς και κάθε είδους απαιτήσεις προς ασφαλιστικούς φορείς που βαρύνουν τους πάροχους.

Β) Την λειτουργία της δημοτικής φιλαρμονικής Σάμης -Πυλάρου «Θέμος Αμούργης» και την αναγκαιότητα ανάθεσης παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών Μαέστρου –δάσκαλου μουσικής και για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως τις 31-12-2015 , συνολικού προϋπολογισμού για τις ανατιθέμενες εργασίες 15.000,00€ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλες οι νόμιμες κρατήσεις καθώς και κάθε είδους απαιτήσεις προς ασφαλιστικούς φορείς που βαρύνουν τους πάροχους.

Γ) Την λειτουργία της δημοτικής φιλαρμονικής Λειβαθούς «Χαρίλαος Χωραφάς» και την αναγκαιότητα ανάθεσης παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών Μαέστρου –δάσκαλου μουσικής και για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως τις 31-12-2015, συνολικού προϋπολογισμού για τις ανατιθέμενες εργασίες 15.000,00€ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλες οι νόμιμες κρατήσεις καθώς και κάθε είδους απαιτήσεις προς ασφαλιστικούς φορείς που βαρύνουν τους πάροχους.

Τυπικά και ειδικά προσόντα:

Τίτλοι σπουδών Αρχιμουσικού: Πτυχία ή Διπλώματα Ενοργανώσεως πνευστών οργάνων και Διευθύνσεως Μπάντας & Ωδικής ή Αρμονίας, Αντιστίξεως, Φυγής, τίτλοι αναγνωρισμένου μουσικού ιδρύματος εσωτερικού ή εξωτερικού. Σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίων που κατέχουν δίπλωμα φυγής ή αντιστίξεως αρκούν τα λοιπά διπλώματα ή πτυχία Προϋπηρεσία: Αποδεδειγμένη 10-ετής προϋπηρεσία Αρχιμουσικού μπάντας ή προϋπηρεσία στον Φορέα αποδεδειγμένη.Καλλιτεχνική Δραστηριότητα: Καλλιτεχνική Δραστηριότητα αποδεδειγμένη:

Συναυλίες (συμμετοχή σε ορχήστρα, χορωδία, συμμετοχή ως σολίστ, διεθνή καλλιτεχνική σταδιοδρομία, ρεσιτάλ), Ηχογραφήσεις, Δισκογραφία, Παιδαγωγικά και ειδικά προσόντα: Συνέντευξη (παιδαγωγική προσέγγιση, προσωπικότητα, μέθοδος διδασκαλίας, ικανότητες), Ακρόαση, Σεμινάρια,

Συνέδρια, Ημερίδες Η αξιολόγηση των παρόχων θα γίνει με βάση παρακάτω κριτήρια:

Τίτλοι Σπουδών: Πτυχίο Μαέστρου φιλαρμονικής αναγνωρισμένου μουσικού ιδρύματος εσωτερικού εποπτευόμενου από το ΥΠΠΟΑ ή μουσικού ιδρύματος εξωτερικού και την αντίστοιχη αναγνώριση από το ΥΠΠΟΑ.

Προϋπηρεσία: Αποδεδειγμένη τουλάχιστον 10ετής διδακτική σε εκπαιδευτικά Ιδρύματα του Δημοσίου ή Ο.Τ.Α. ή Δημοτικές Επιχειρήσεις ή Ιδιωτικές Σχολές.

Προϋπηρεσία στο Φορέα αποδεδειγμένη. Σεμινάρια ειδικότητας εσωτερικού και εξωτερικού.

Καλλιτεχνική δραστηριότητα:

Καλλιτεχνική δραστηριότητα αποδεδειγμένη: Συναυλίες (συμμετοχή σε ορχήστρα, συμμετοχή ως σολίστ, διεθνή καλλιτεχνική σταδιοδρομία, ρεσιτάλ, συναυλίες μουσικής δωματίου), ηχογραφήσεις, δισκογραφία, συνέδρια, εκδόσεις, διαλέξεις, σεμινάρια, συγγραφή σχετικού βιβλίου, δημοσιεύσεις, μελέτες, άρθρα, ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, συστάσεις – διακρίσεις κ.α.

Παιδαγωγικές Σπουδές: Από αναγνωρισμένα μουσικά ιδρύματα εσωτερικού ή εξωτερικού, σεμινάρια, συνέδρια, ημερίδες.

Οικονομική προσφορά: H επιτροπή θα αξιολογήσει την συμφερότερη οικονομική προσφορά.

Η αξιολόγηση των προσόντων των υποψηφίων θα γίνει με βάση τον παρακάτω πίνακα. Στην τελευταία στήλη παρουσιάζεται η βαρύτητα του κάθε άξονα κριτηρίων στην τελική αξιολόγηση.

Η επιτροπή εκτός των κατωτέρω κριτηρίων θα αξιολογήσει και τις οικονομικές προσφορές που θα κατατεθούν.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας οικονομική προσφορά καθώς και αίτηση με τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
  1. Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα.
  1. Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή στα ιδιωτικά μουσικά ιδρύματα εποπτείας Υπουργείου Πολιτισμού ή σε ιδιωτικούς φορείς, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. Η ειδικότητα λαμβάνεται υπ’ όψιν μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών.
  1. Αποδεικτικά καλλιτεχνικής δραστηριότητας, συναυλίες (συμμετοχή σε ορχήστρα, συμμετοχή ως σολίστ, διεθνή καλλιτεχνική σταδιοδρομία, ρεσιτάλ, συναυλίες μουσικής δωματίου), ηχοχραφήσεις, δισκογραφία, συνέδρια, εκδόσεις, διαλέξεις, σεμινάρια, συγγραφή σχετικού βιβλίου, δημοσιεύσεις, μελέτες, άρθρα, ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, συστάσεις – διακρίσεις κ.α.
  1. Πιστοποιητικό εντοπιότητας του Δήμου στον οποίο είναι εγγεγραμμένοι. Στην περίπτωση αποστολής ταχυδρομικώς των προσφορών καθώς και ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ

Σπουδές Βασικές και παρεμφερείς καλλιτεχνικές

σπουδές

Σχετική Επιμόρφωση

35%

Εμπειρία – Προϋπηρεσία Διδακτική Προϋπηρεσία – Προϋπηρεσία στο φορέα 30%

Καλλιτεχνικό έργο Καλλιτεχνική δραστηριότητα, του ίδιου, διακρίσεις μαθητών

15%

Παιδαγωγικά και ειδικά προσόντα

Παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά προσόντα και δεξιότητες, παιδαγωγική προσέγγιση, μέθοδος διδασκαλίας. Παιδαγωγικές σπουδές & επιμόρφωση

Σεμινάρια – Συνέδρια – Ημερίδες

10%

Εντοπιότητα Προηγούνται οι Δημότες του

Δήμου Κεφαλλονιάς και

έπονται οι δημότες των λοιπών δήμων της χώρας 10%των λοιπών απαραίτητων δικαιολογητικών το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην υποβαλλόμενη προσφορά.

Η επιλογή των παρόχων θα γίνει κατόπιν εξέτασης των οικονομικών προσφορών και όλων των προσόντων και δικαιολογητικών που θα προσκομισθούν από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης που έχει συσταθεί με βάση την υπ΄αριθ. 18/2015 Απόφαση Δ.Σ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών καθώς και την αποστολή της σχετικής οικονομικής προσφοράς – εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς στην διεύθυνση Λ.Βεργωτή 16 Αργοστόλι στο τηλέφωνο 2671-025600 από την επόμενη της δημοσίευσης για λόγους δημοσιότητας της περίληψης της παρούσας σε δύο τοπικές εφημερίδες και στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» και έως δέκα (10) ημέρες υπολογιζόμενες ημερολογιακά με καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 30 Μαρτίου του 2015 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Δευτέρα –Παρασκευή 8.00 έως 15.00.

ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Ο Πρόεδρος
Άγγελος Κωνσταντάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer