Οι πανούργοι Έλληνες "ανακάλυψαν" τρεις μεθόδους -νομιμότατες όλες- για να σηκώνουν καθημερινά από τα ATM περισσότερα χρήματα από 60 ευρώ
Τρία κόλπα για ανάληψη πάνω από 60 ευρώ
Δημοφιλή
06/07/2015 | 10:49

Οι πανούργοι Έλληνες “ανακάλυψαν” τρεις μεθόδους -νομιμότατες όλες- για να σηκώνουν καθημερινά από τα ATM περισσότερα χρήματα από 60 ευρώ. Δείτε τους…

  1. Ξεχασμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί με χρεωστική κάρτα εν ενεργεία. Μεταφέρουν μέσω web banking, χρήματα από τον έναν λογαριασμό (που έχει υπόλοιπο πάνω από 60 ευρώ) στον άλλον που έχει μηδενικό υπόλοιπο και έτσι αποκτούν τη δυνατότητα να σηκώσουν 50 ή 60 ευρώ αντίστοιχα περισσότερες από μια φορές.
  2. Ακόμα και αν δεν έχουν web banking, υπάρχει λύση. Ο σύζυγος έχει 500 ευρώ στον λογαριασμό της ίδιας τράπεζας και η σύζυγος -η οποία έχει μηδενικό υπόλοιπο- διαθέτει κάρτα. Ο σύζυγος βάζει την κάρτα στο ATM και επιλέγει μεταφορά ποσού σε λογαριασμό τρίτου στην ίδια τράπεζα. Έτσι, τροφοδοτείται και ο δεύτερος λογαριασμός με αποτέλεσμα να ανοίγει ο δρόμος για διπλή ανάληψη (σ.σ τα περιοριστικά μέτρα δεν κοιτούν συγγενικές σχέσεις. Ο σύζυγος σηκώνει 60άρια ή 50άρια ανεξάρτητα από τη σύζυγο).
  3. Στα ΑΤΜ 11 με 12 τη νύχταΠολλοί επιλέγουν να πάρουν χρήματα την τελευταία στιγμή (δηλαδή λίγο πριν τα μεσάνυχτα) ώστε με διαφορά ολίγων λεπτών να σηκώσουν και το 60άρι της επόμενης ημέρας. (σ.σ το δικαίωμα να σηκώνεις 60άρι, ανανεώνεται στις 00:00 τα μεσάνυχτα). Αυτό το κόλπο ενέχει ρίσκο. Αν πέσετε έξω στους χρονικούς υπολογισμούς και περάσει η 12η νυχτερινή λόγω ουράς, θα χάσετε το δικαίωμα ανάληψης της μιας ημέρας το οποίο δε μετατίθεται για την επόμενη ημέρα.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer