Το Seanema Open Air Film Festival ανοίγει "τις πόρτες" του την Δευτέρα το βράδυ στις μοναδικές παραλίες του νησιού μας.
Το Seanema festival ξεκινά, οι παραλίες μας περιμένουν…
Κινηματογράφος
05/08/2016 | 16:20

Της Γιάννας Κουλουμπή

 

Το Seanema Open Air Film Festival ανοίγει “τις πόρτες” του την Δευτέρα το βράδυ στις μοναδικές παραλίες του Πλατύ Γιαλού και των Λεπέδων και για αυτό τον λόγο οι συντελεστές του πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι σχετική συνέντευξη τύπου στο χώρο του δημοτικού θεάτρου “Ο Κέφαλος”.

Ο Βασίλης Κεκάτος, ένας πραγματικά ελπιδοφόρος νέος αυτού του τόπου και ανερχόμενος σκηνοθέτης, έκανε την έμπνευσή του πράξη και με τη βοήθεια του Δήμου Κεφαλονιάς κατάφερε από πέρυσι να δημιουργήσει κάτι καινοτόμο, να φέρει την προβολή ταινιών σε παραλίες του νησιού μας. Πέρυσι ήταν μόνο ο Πλατύς Γιαλός, φέτος είναι και τα Λέπεδα και το Λιμάνι Αργοστολίου.

Για αυτή την ιδέα λοιπόν μίλησε κι ο ίδιος, καθώς και η σκηνοθέτης και ηθοποιός Ηλέκτρα Ελληνικιώτη, με την έμφυτη σεμνότητα και το χαμηλό προφίλ που τη διακρίνει πάντα στις δουλειές της.

Από κοντά ο Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων κ. Νίκος Παπαδάτος, ως ο δημοτικός σύμβουλος που ασχολείται με τη λειτουργία των παραλιών μας, με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη, που στήριξε από την αρχή δυναμικά την πρόταση του Βασίλη Κεκάτου.

Το πρόγραμμα του Seanema Festival ήδη κυκλοφορεί, οπότε δεν μένει παρά να το προμηθευτείτε και να επιλέξετε ταινία και παραλία…! Καλή μας διασκέδαση λοιπόν, υπό τη λάμψη των αστεριών και το ήχο των κυμάτων της θάλασσας…

Αξίζει:  Το παρόν στη συνέντευξη έδωσε και ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος, όχι με τη θεσμική του ιδιότητα, αλλά με εκείνη του πατέρα του ταλαντούχου σκηνοθέτη Βασίλη Κεκάτου.

seanema2016-2 seanema2016-3 seanema2016-4 seanema2016-5 seanema2016

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer