Τι είναι αυτό που υπάρχει σχεδόν κάθε σεζόν στην ντουλάπα μας και καταφέρνει κάθε φορά να μας βγάλει από την δύσκολη θέση του "τι να βάλω σήμερα"?
Το e-kefalonia προτείνει: The Denim Dress
Γυναίκα
20/10/2015 | 08:28

Τι είναι αυτό που υπάρχει σχεδόν κάθε σεζόν στην ντουλάπα μας και καταφέρνει κάθε φορά να μας βγάλει από την δύσκολη θέση του “τι να βάλω σήμερα”?

Το denim φυσικά, το οποίο αποτελεί την τοπ τάση της σεζόν, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να φοράς αυτό το ρούχο από το πρωί μέχρι το βράδυ προσφέροντας σου άνεση και στυλ!

Μερικές από τις επιλογές που αξίζει να επενδύσεις και κατά την γνώμη μου είναι value for money: είναι ένα bootcut jeans (τζιν καμπάνα), μια τζιν φούστα και φυσικά ένα denim φόρεμα, καθώς με σωστούς συνδυασμούς μπορείς να τα συνδυάσεις σχεδόν με όλη την γκαρνταρόμπα σου.

Επέλεξα να αγοράσω ένα μακρύ τζιν φόρεμα, καθώς ανάλογα με τα αξεσουάρ που το συνδυάζω μπορώ να δημιουργήσω διαφορετικά outfits μέσα στην εβδομάδα.

Αν με ακολουθείς στο instagram θα είχες δει πως την προηγούμενη εβδομάδα το συνδύασα με sneakers για μια χαλαρή πρωινή βόλτα στην πόλη, έτσι σε αυτό το ποστ επέλεξα να τα φορέσω με μαύρα μποτάκια, δημιουργώντας μια ακόμη denim πρόταση για μια ημέρα στο γραφείο, την σχολή ή τέλος για μια βραδινή έξοδο.

Mην ξεχνάς πως το παν για stylish denim εμφανίσεις κρύβεται στον τρόπο που θα συνδυάσεις το denim look σου με τα αξεσουάρ!!

Denim Dress από Tresor

Mαύρα μποτάκια Μigato

Ευχαριστούμε για τον υπέροχο χώρο το Alice Inn Athens

Daphnia Neofytou
Fashion/Food/Fun/
Blogger

http://life-report.gr

Follow me on:
FACEBOOK :
http://www.facebook.com/daphnia.Neofytou

INSTAGRAM:
https://instagram.com/daphnianeofytou/

TWITTER:
@DaphneN7777

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer