Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την προσπάθειά μας για να συνεχίσει ο ιστορικός μας Σύλλογος να προβάλλει την κουλτούρα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
Το φθινοπωρινό Προγραμμα εκδηλώσεων της Αδελφότητας Πειραιά
Πολιτισμός
14/10/2015 | 06:47

Αγαπητοί συμπατριώτες, αγαπητοί φίλοι!

Έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Δ.Σ της Αδελφότητας με σκοπό πάντα να τηρήσουμε τις παραδόσεις μας και να συνευρεθούμε σε πολιτιστικά δρώμενα.

Σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη ας προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε για να αντλήσουμε δύναμη ψυχής να πορευτούμε στις συμπληγάδες μέρες. Ο πολιτισμός είναι η ανάσα που χρειαζόμαστε για να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την προσπάθειά μας για να συνεχίσει ο ιστορικός μας Σύλλογος να προβάλλει την κουλτούρα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Το πρόγραμμα των προσεχών εκδηλώσεών μας είναι:

1. Εορτασμός του Αγίου- Γερασίμου. Τη Δευτέρα 19/10 με τον αρχιερατικό εσπερινό στον Άγιο-Γεώργιο Νίκαιας, χοροστατούντος του μητροπολίτη κ.κ. Αλέξιου. Την Τρίτη 20/10 με πανηγυρική θεία λειτουργία, στον Άγιο Σπυρίδωνα στον Πειραιά.

2. Υποδοχή και βράβευση των πρωτοετών φοιτητών, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αδελφότητας το Σάββατο, στις 24/10.

3. Παραδοσιακή γιορτή με μπουρμπουρέλια, στις 22/11 στο Πολιτιστικό Κέντρο.

4. Προβολή του πολιτιστικού ντοκυμαντέρ «Κεφαλονιά, γέφυρα Πολιτισμού-ανθρώπων πείσμα», του Αλέξανδρου Ποταμιάνου, στις 28/11, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωννιδείου Σχολής.

5. Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του κ. Δανάλη Γεράσιμου στις 29/11, στην αίθουσα του 4ου ορόφου του Πολιτιστικού Κέντρου.

Υ.Γ. Για κάθε εκδήλωση θα γίνεται εκτενέστερη αναφορά στην ιστοσελίδα της Αδελφότητας. www.kefalinontopos.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer